Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry- dawidszulcc
- Currently:Top
Re: Dieta czarny furiat
- Załączniki
-
- fw_1769459378396.jpg (19.07 KiB) Przejrzano 570 razy
Bo to taki dietetyk, trener i spec od wszystkiegodawidszulcc pisze: ↑pn sty 26, 2026 8:56 pm Jednego nie rozumiem, dietetyk trener, a wpierdala gotowce. Jeszcze nie widziałem trenera lub dietetyka który rospisuje diety ,treningi, a sam je przetworzone żarcieco on tylko robi to od wielkiego dzwonu jajecznice I placka oblesnego kanapki i tu stop. Reszta gotowiec.
To spec od paradokumentow zycia codziennego, pochodzic, pogadac, pomacac, ponagrywac. Ludzi to wciagnelo od lat niczym klan na TVP.
A tak przy okazji, chcesz diety? Pisz PRIV!!
Chcesz diety pisz na priv
-
rhodeodrive
- Mokra Włoszka
No taka fit że ho ho
miękkie tłustawe ciało a ta na oklaski Grażyn oczekuje 

- Załączniki
-
- fw_1769461838578.jpg (63.25 KiB) Przejrzano 550 razy
- dawidszulcc
- dawidszulcc
Także poprosiłem o przykładowe diety, ale otrzymałem etapy w których będę brał udział.
opisałem że nie mam schorzeń wzrost waga ,a tu cyk pyk meil zwrotny, a tyle ponoć ma ludzi w kolejce 
-
JusiaJusia
- Migocząca Świeczka
Mi też odpisał ostatnio po paru minutach, typowe kopiuj wklej bez odpowiedzi na moją prośbę o przykładowy jadłospis chociażby śniadanie czy obiad. Napisałam że interesują mnie 3 posiłki a ten że lepiej 4-5... jprddawidszulcc pisze: ↑pn sty 26, 2026 10:27 pm Także poprosiłem o przykładowe diety, ale otrzymałem etapy w których będę brał udział.opisałem że nie mam schorzeń wzrost waga ,a tu cyk pyk meil zwrotny, a tyle ponoć ma ludzi w kolejce
![]()
Najpierw oczywiście przelew...wtedy wszystkie szczegóły mi prześle...
Musiał odkopać mnie pewnie saperką
-
JusiaJusia
- Migocząca Świeczka
Chyba mamy podobnie, bo jak zawsze miałam ubaw z jego pierdolenia kłamliwego,tak teraz działa na mnie gościu w ten sposób ,że aż szału dostaję na jego głupotę, kłamstwa, wybujałą wyobraźnię i nawet radości z zakładania kolejnych kont nie mam
Madzialena nic oprócz
Iwci nie oglądam ,bo już by mi psycha do końca sfiksowala,ale widząc to co tu piszecie o niej to jedna wielka klika z nich....
- dawidszulcc
KATARZYNA TEŻ ZAGINĘŁA W AKCJI, MOŻE POPŁYNĘŁA W UŻYWKI, BO AZ DZIWNE TO JEST.JusiaJusia pisze: ↑pn sty 26, 2026 10:42 pm Chyba mamy podobnie, bo jak zawsze miałam ubaw z jego pierdolenia kłamliwego,tak teraz działa na mnie gościu w ten sposób ,że aż szału dostaję na jego głupotę, kłamstwa, wybujałą wyobraźnię i nawet radości z zakładania kolejnych kont nie mam
Madzialena nic oprócznie pokazuje,a jak robiła ofiarę z siebie,która ,, podniosła się, niczym Feniks tak ją nadal robi wplatając między wierszami farmazony psychologiczne dla podupadłych kobiet...
Iwci nie oglądam ,bo już by mi psycha do końca sfiksowala,ale widząc to co tu piszecie o niej to jedna wielka klika z nich....
Będzie szył knur (sorry Anty Cygan,wiem,ze masz wyłączność
) garnitury, gdyż w planie ma atrakcyjne rury.
Pod garrniaka włoży żonobijkę a na szyję cygańską zlotą żmijkę.
Pazury obgryzie i upierdoli bo nasza ikona stylu tak woli.
Do tego macanko kazdego produktu i można pierdolić do skutku.
Lekarz, dietetyk trener,komandos, nie zliczę profesji, gdyż to sie zmienia z kazdym wyjsciem na balkon posesji.
I tak pierdoli od swiitu do zenitu i ludziom wciska kupę kitu
Kurtkę wyprał?
Lekarz, dietetyk trener,komandos, nie zliczę profesji, gdyż to sie zmienia z kazdym wyjsciem na balkon posesji.
Kurtkę wyprał?
Bo na 4-5 ma rozpisane i zmidyfikowac nie umie na 3JusiaJusia pisze: ↑pn sty 26, 2026 10:35 pm Mi też odpisał ostatnio po paru minutach, typowe kopiuj wklej bez odpowiedzi na moją prośbę o przykładowy jadłospis chociażby śniadanie czy obiad. Napisałam że interesują mnie 3 posiłki a ten że lepiej 4-5... jprd
Najpierw oczywiście przelew...wtedy wszystkie szczegóły mi prześle...
Musiał odkopać mnie pewnie saperkąw gąszczu tych wszystkich,chcących dołączyć do prowadzenia przez furiatosa pinokiosa.....
Od dziś będziemy oszczędne w kontaJusiaJusia pisze: ↑pn sty 26, 2026 10:42 pm Chyba mamy podobnie, bo jak zawsze miałam ubaw z jego pierdolenia kłamliwego,tak teraz działa na mnie gościu w ten sposób ,że aż szału dostaję na jego głupotę, kłamstwa, wybujałą wyobraźnię i nawet radości z zakładania kolejnych kont nie mam
Madzialena nic oprócznie pokazuje,a jak robiła ofiarę z siebie,która ,, podniosła się, niczym Feniks tak ją nadal robi wplatając między wierszami farmazony psychologiczne dla podupadłych kobiet...
Mnie to zachowanie Iwki martwi, tam coś nie styka. Tez dorosła kobieta, a robi z siebie taką infantylną dziewuszkę. Po co jej to.
- Anty Cygan
- Skarpeta Rakieta
Ależ proszę się częstowaćMagellan pisze: ↑pn sty 26, 2026 10:51 pm Będzie szył knur (sorry Anty Cygan,wiem,ze masz wyłączność) garnitury, gdyż w planie ma atrakcyjne rury.
Kurtkę wyprał?
-
Wojtech2000
- BlondDoczep
W komentarzu pod zdjęciem z tylkirm Kleopatry jedna z klientek zapytała się o biust czy był robiony, Madzia dietetyk 

odpowiedziała, że był robiony chirurgiczne 9lat temu 

pełną buzią naturalna 

-
JusiaJusia
- Migocząca Świeczka
Ten zenit to był hitMagellan pisze: ↑pn sty 26, 2026 10:51 pm Będzie szył knur (sorry Anty Cygan,wiem,ze masz wyłączność) garnitury, gdyż w planie ma atrakcyjne rury.
Kurtkę wyprał?
Kurka wiosenna narazie jest na tapecie lub płaszczyk więc nie wiadomo
-
JusiaJusia
- Migocząca Świeczka
Wiesz jak to jest, czasem się nie da....bo aż mnie telepie na jego głupiznę i muszę mu pocisnąć...
Iwka to dla mnie pusta lala, która zatrzymała się w rozwoju na 15 roku życia, skacze, kwiczy, podśpiewuje
Przecież ona miała liposukcję,a luda wierzy w maramaorfozę ciazką pracą, do tego filtr na filtrze. Ciekawe czemu?Wojtech2000 pisze: ↑wt sty 27, 2026 5:50 am W komentarzu pod zdjęciem z tylkirm Kleopatry jedna z klientek zapytała się o biust czy był robiony, Madzia dietetykodpowiedziała, że był robiony chirurgiczne 9lat temu
pełną buzią naturalna
![]()
Trzdba być zdesperowaną żeby rani wyłazić, tylko ponto,by nagać kilka rolek jak intensywnie ćwiczy. Ja pier....towarzystwo wzajemnej adoracji. Oni by trafili do jednego oddziału szpitala dla obłakanych.JusiaJusia pisze: ↑wt sty 27, 2026 7:25 am Wiesz jak to jest, czasem się nie da....bo aż mnie telepie na jego głupiznę i muszę mu pocisnąć...
Iwka to dla mnie pusta lala, która zatrzymała się w rozwoju na 15 roku życia, skacze, kwiczy, podśpiewujetylko chupa chipsa
w ustach jej brakuje do tego obrazka fit sweet dziołchy....
![]()
Anty Cygan pisze: ↑wt sty 27, 2026 12:15 am Ależ proszę się częstowaćnazywajmy nasz obiekt badań po imieniu
cieszę się że knur przypasował
![]()
-
tomasz4999
- Szarlotta
Detoks? Pisz PRIV!!!
Rekordzisci gubia u mnie do 80kg przez pierwsze 15min detoxu, wzmacnia sie skora, wlosy i paznokcie.
Rekordzisci gubia u mnie do 80kg przez pierwsze 15min detoxu, wzmacnia sie skora, wlosy i paznokcie.
-
tomasz4999
- Szarlotta
To dlatego ze General w U*ebanej Kurtce ma otwarte zawsze dwie karty - jedna jedzie od najstarszych a druga od najnowszych. Dlatego wlasnie czasem moze trafic się ze komus odpisze po 0.001 sekundy - wtedy kropki stawiać nie musicie. Placek dobry wtedy, kleisty, gęste ciasto.
-
JusiaJusia
- Migocząca Świeczka
-
JusiaJusia
- Migocząca Świeczka
To mnie z góry trzykrotnie brałtomasz4999 pisze: ↑wt sty 27, 2026 8:05 am To dlatego ze General w U*ebanej Kurtce ma otwarte zawsze dwie karty - jedna jedzie od najstarszych a druga od najnowszych. Dlatego wlasnie czasem moze trafic się ze komus odpisze po 0.001 sekundy - wtedy kropki stawiać nie musicie. Placek dobry wtedy, kleisty, gęste ciasto.
A ja durna kropkę postawiłam