Start
Mój profil

Dieta czarny furiat

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Awatar użytkownika
dawidszulcc
Currently:Top

Re: Dieta czarny furiat

Post autor: dawidszulcc »

Ta to dzisiaj tworzy 🤣
Załączniki
fw_1769459378396.jpg
fw_1769459378396.jpg (19.07 KiB) Przejrzano 570 razy
Awatar użytkownika
BlackRage
RoyalBaby

Post autor: BlackRage »

dawidszulcc pisze: pn sty 26, 2026 8:56 pm Jednego nie rozumiem, dietetyk trener, a wpierdala gotowce. Jeszcze nie widziałem trenera lub dietetyka który rospisuje diety ,treningi, a sam je przetworzone żarcie 🤣🤦co on tylko robi to od wielkiego dzwonu jajecznice I placka oblesnego kanapki i tu stop. Reszta gotowiec.
Bo to taki dietetyk, trener i spec od wszystkiego

To spec od paradokumentow zycia codziennego, pochodzic, pogadac, pomacac, ponagrywac. Ludzi to wciagnelo od lat niczym klan na TVP.

A tak przy okazji, chcesz diety? Pisz PRIV!!
Chcesz diety pisz na priv
rhodeodrive
Mokra Włoszka

Post autor: rhodeodrive »

No taka fit że ho ho 😅 miękkie tłustawe ciało a ta na oklaski Grażyn oczekuje 🫣🫣
Załączniki
fw_1769461838578.jpg
fw_1769461838578.jpg (63.25 KiB) Przejrzano 550 razy
Awatar użytkownika
dawidszulcc

Także dziś napisane i dziś odpowiedź 🤣🤦dobry jest as
Załączniki
fw_1769462616633.jpg
fw_1769462616633.jpg (50.31 KiB) Przejrzano 544 razy
Awatar użytkownika
dawidszulcc

Także poprosiłem o przykładowe diety, ale otrzymałem etapy w których będę brał udział.🤣 opisałem że nie mam schorzeń wzrost waga ,a tu cyk pyk meil zwrotny, a tyle ponoć ma ludzi w kolejce 🤣
Awatar użytkownika
Magellan
Szarlotta

Post autor: Magellan »

Nie mogę go oglądać,muszę zrobić detoks. Za każdym kuźwa razem tracę konto🙈no tak mnie palce swierzbią żeby pocisnać,że nie panuję nad nimi,one same piszą😂😂😂. Ostatni raz daję sobie szansę 😂
JusiaJusia
Migocząca Świeczka

Post autor: JusiaJusia »

dawidszulcc pisze: pn sty 26, 2026 10:27 pm Także poprosiłem o przykładowe diety, ale otrzymałem etapy w których będę brał udział.🤣 opisałem że nie mam schorzeń wzrost waga ,a tu cyk pyk meil zwrotny, a tyle ponoć ma ludzi w kolejce 🤣
Mi też odpisał ostatnio po paru minutach, typowe kopiuj wklej bez odpowiedzi na moją prośbę o przykładowy jadłospis chociażby śniadanie czy obiad. Napisałam że interesują mnie 3 posiłki a ten że lepiej 4-5... jprd
Najpierw oczywiście przelew...wtedy wszystkie szczegóły mi prześle...
Musiał odkopać mnie pewnie saperką 🤣🤣🙄 w gąszczu tych wszystkich,chcących dołączyć do prowadzenia przez furiatosa pinokiosa.....
Awatar użytkownika
Monikamm
Szarlotta

Post autor: Monikamm »

Mi też odpisuje od razu. Nawet jeśli to nie jest kopiuj wklej. Taka kolejka :')
JusiaJusia
Migocząca Świeczka

Magellan pisze: pn sty 26, 2026 10:32 pm Nie mogę go oglądać,muszę zrobić detoks. Za każdym kuźwa razem tracę konto🙈no tak mnie palce swierzbią żeby pocisnać,że nie panuję nad nimi,one same piszą😂😂😂. Ostatni raz daję sobie szansę 😂
Chyba mamy podobnie, bo jak zawsze miałam ubaw z jego pierdolenia kłamliwego,tak teraz działa na mnie gościu w ten sposób ,że aż szału dostaję na jego głupotę, kłamstwa, wybujałą wyobraźnię i nawet radości z zakładania kolejnych kont nie mam 😂🤷
Madzialena nic oprócz 🍑 nie pokazuje,a jak robiła ofiarę z siebie,która ,, podniosła się, niczym Feniks tak ją nadal robi wplatając między wierszami farmazony psychologiczne dla podupadłych kobiet...
Iwci nie oglądam ,bo już by mi psycha do końca sfiksowala,ale widząc to co tu piszecie o niej to jedna wielka klika z nich....
Awatar użytkownika
dawidszulcc

JusiaJusia pisze: pn sty 26, 2026 10:42 pm Chyba mamy podobnie, bo jak zawsze miałam ubaw z jego pierdolenia kłamliwego,tak teraz działa na mnie gościu w ten sposób ,że aż szału dostaję na jego głupotę, kłamstwa, wybujałą wyobraźnię i nawet radości z zakładania kolejnych kont nie mam 😂🤷
Madzialena nic oprócz 🍑 nie pokazuje,a jak robiła ofiarę z siebie,która ,, podniosła się, niczym Feniks tak ją nadal robi wplatając między wierszami farmazony psychologiczne dla podupadłych kobiet...
Iwci nie oglądam ,bo już by mi psycha do końca sfiksowala,ale widząc to co tu piszecie o niej to jedna wielka klika z nich....
KATARZYNA TEŻ ZAGINĘŁA W AKCJI, MOŻE POPŁYNĘŁA W UŻYWKI, BO AZ DZIWNE TO JEST.
Awatar użytkownika
Magellan
Szarlotta

Będzie szył knur (sorry Anty Cygan,wiem,ze masz wyłączność😁) garnitury, gdyż w planie ma atrakcyjne rury.
Pod garrniaka włoży żonobijkę a na szyję cygańską zlotą żmijkę.
Pazury obgryzie i upierdoli bo nasza ikona stylu tak woli.
Do tego macanko kazdego produktu i można pierdolić do skutku.
Lekarz, dietetyk trener,komandos, nie zliczę profesji, gdyż to sie zmienia z kazdym wyjsciem na balkon posesji.
I tak pierdoli od swiitu do zenitu i ludziom wciska kupę kitu😁

Kurtkę wyprał?
Awatar użytkownika
Magellan
Szarlotta

JusiaJusia pisze: pn sty 26, 2026 10:35 pm Mi też odpisał ostatnio po paru minutach, typowe kopiuj wklej bez odpowiedzi na moją prośbę o przykładowy jadłospis chociażby śniadanie czy obiad. Napisałam że interesują mnie 3 posiłki a ten że lepiej 4-5... jprd
Najpierw oczywiście przelew...wtedy wszystkie szczegóły mi prześle...
Musiał odkopać mnie pewnie saperką 🤣🤣🙄 w gąszczu tych wszystkich,chcących dołączyć do prowadzenia przez furiatosa pinokiosa.....
Bo na 4-5 ma rozpisane i zmidyfikowac nie umie na 3😂
😂😂Ja bym mu odpisala "ja pier*ole i to ma być ten tlok?"😂😂😂
Awatar użytkownika
Magellan
Szarlotta

JusiaJusia pisze: pn sty 26, 2026 10:42 pm Chyba mamy podobnie, bo jak zawsze miałam ubaw z jego pierdolenia kłamliwego,tak teraz działa na mnie gościu w ten sposób ,że aż szału dostaję na jego głupotę, kłamstwa, wybujałą wyobraźnię i nawet radości z zakładania kolejnych kont nie mam 😂🤷
Od dziś będziemy oszczędne w konta😂😂😂
Mnie to zachowanie Iwki martwi, tam coś nie styka. Tez dorosła kobieta, a robi z siebie taką infantylną dziewuszkę. Po co jej to.
Awatar użytkownika
Anty Cygan
Skarpeta Rakieta

Post autor: Anty Cygan »

Magellan pisze: pn sty 26, 2026 10:51 pm Będzie szył knur (sorry Anty Cygan,wiem,ze masz wyłączność😁) garnitury, gdyż w planie ma atrakcyjne rury.
Lekarz, dietetyk trener,komandos, nie zliczę profesji, gdyż to sie zmienia z kazdym wyjsciem na balkon posesji.

Kurtkę wyprał?
Ależ proszę się częstować 😂 nazywajmy nasz obiekt badań po imieniu 😉✌️ cieszę się że knur przypasował 🤌
Wojtech2000
BlondDoczep

Post autor: Wojtech2000 »

W komentarzu pod zdjęciem z tylkirm Kleopatry jedna z klientek zapytała się o biust czy był robiony, Madzia dietetyk 😂😂😂😂odpowiedziała, że był robiony chirurgiczne 9lat temu 😂😂😂pełną buzią naturalna 😂😂😂
Awatar użytkownika
AL92
Skarpeta Rakieta

Post autor: AL92 »

Iwa od 6 biega przed blokiem... ale ona jest fit 🫣🫣🫣😅
JusiaJusia
Migocząca Świeczka

Magellan pisze: pn sty 26, 2026 10:51 pm Będzie szył knur (sorry Anty Cygan,wiem,ze masz wyłączność😁) garnitury, gdyż w planie ma atrakcyjne rury.

Kurtkę wyprał?
Ten zenit to był hit 😂😂😂😂
Kurka wiosenna narazie jest na tapecie lub płaszczyk więc nie wiadomo 🤣🤣🤣
JusiaJusia
Migocząca Świeczka

Magellan pisze: pn sty 26, 2026 10:55 pm Od dziś będziemy oszczędne w konta😂😂😂
Mnie to zachowanie Iwki martwi, tam coś nie styka. Tez dorosła kobieta, a robi z siebie taką infantylną dziewuszkę. Po co jej to.
Wiesz jak to jest, czasem się nie da....bo aż mnie telepie na jego głupiznę i muszę mu pocisnąć...

Iwka to dla mnie pusta lala, która zatrzymała się w rozwoju na 15 roku życia, skacze, kwiczy, podśpiewuje 🤦 tylko chupa chipsa 🍭 w ustach jej brakuje do tego obrazka fit sweet dziołchy....🤷
Awatar użytkownika
Magellan
Szarlotta

Wojtech2000 pisze: wt sty 27, 2026 5:50 am W komentarzu pod zdjęciem z tylkirm Kleopatry jedna z klientek zapytała się o biust czy był robiony, Madzia dietetyk 😂😂😂😂odpowiedziała, że był robiony chirurgiczne 9lat temu 😂😂😂pełną buzią naturalna 😂😂😂
Przecież ona miała liposukcję,a luda wierzy w maramaorfozę ciazką pracą, do tego filtr na filtrze. Ciekawe czemu?😁Dlaczego nie prowadzi swoich podopiecznych 1/1 na siłowni? Kobiety w realu by jej nie poznały.
Awatar użytkownika
Magellan
Szarlotta

JusiaJusia pisze: wt sty 27, 2026 7:25 am Wiesz jak to jest, czasem się nie da....bo aż mnie telepie na jego głupiznę i muszę mu pocisnąć...

Iwka to dla mnie pusta lala, która zatrzymała się w rozwoju na 15 roku życia, skacze, kwiczy, podśpiewuje 🤦 tylko chupa chipsa 🍭 w ustach jej brakuje do tego obrazka fit sweet dziołchy....🤷
Trzdba być zdesperowaną żeby rani wyłazić, tylko ponto,by nagać kilka rolek jak intensywnie ćwiczy. Ja pier....towarzystwo wzajemnej adoracji. Oni by trafili do jednego oddziału szpitala dla obłakanych.
Awatar użytkownika
Magellan
Szarlotta

Anty Cygan pisze: wt sty 27, 2026 12:15 am Ależ proszę się częstować 😂 nazywajmy nasz obiekt badań po imieniu 😉✌️ cieszę się że knur przypasował 🤌
😁podziękować😁 knur pasuje idealnie, tylko intelektem swinkom nie dorównuje. One zdecydowanie bardziej rozgarnięte.
tomasz4999
Szarlotta

Post autor: tomasz4999 »

Detoks? Pisz PRIV!!!

Rekordzisci gubia u mnie do 80kg przez pierwsze 15min detoxu, wzmacnia sie skora, wlosy i paznokcie.

Magellan pisze: pn sty 26, 2026 10:32 pm Nie mogę go oglądać,muszę zrobić detoks. Za każdym kuźwa razem tracę konto🙈no tak mnie palce swierzbią żeby pocisnać,że nie panuję nad nimi,one same piszą😂😂😂. Ostatni raz daję sobie szansę 😂
tomasz4999
Szarlotta

Post autor: tomasz4999 »

To dlatego ze General w U*ebanej Kurtce ma otwarte zawsze dwie karty - jedna jedzie od najstarszych a druga od najnowszych. Dlatego wlasnie czasem moze trafic się ze komus odpisze po 0.001 sekundy - wtedy kropki stawiać nie musicie. Placek dobry wtedy, kleisty, gęste ciasto.

Monikamm pisze: pn sty 26, 2026 10:37 pm Mi też odpisuje od razu. Nawet jeśli to nie jest kopiuj wklej. Taka kolejka :')
JusiaJusia
Migocząca Świeczka

Magellan pisze: wt sty 27, 2026 7:59 am Trzdba być zdesperowaną żeby rani wyłazić, tylko ponto,by nagać kilka rolek jak intensywnie ćwiczy. Ja pier....towarzystwo wzajemnej adoracji. Oni by trafili do jednego oddziału szpitala dla obłakanych.
Tworki czekają 🤣🤣🤣😱
Drzwi otwarte
JusiaJusia
Migocząca Świeczka

tomasz4999 pisze: wt sty 27, 2026 8:05 am To dlatego ze General w U*ebanej Kurtce ma otwarte zawsze dwie karty - jedna jedzie od najstarszych a druga od najnowszych. Dlatego wlasnie czasem moze trafic się ze komus odpisze po 0.001 sekundy - wtedy kropki stawiać nie musicie. Placek dobry wtedy, kleisty, gęste ciasto.
To mnie z góry trzykrotnie brał 🤣🤣
A ja durna kropkę postawiłam 🤷