Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryRe: Dieta czarny furiat
No i zmuszacie mnie do założenia konta. Muszę zobaczyć to pierdolamento
najbatdziej intryguje mnie ten zachwyt nad wyciskarką
-
Wojtech2000
- BlondDoczep
Ja prdl jak on to wiosłowanie robił, wszystkie możliwe błędy techniczne popełnione od ułożenia kończyn do trejaktorii ruchu, ja prdl co za ameba z niego jest 

nie powielać tego ćwiczenia w takim wykonaniu!!!!!!!!!!
-
JusiaJusia
- Migocząca Świeczka
Dzięki, ze mnie taki laik,ze pewnie bym tak robiłaWojtech2000 pisze: ↑ndz sty 25, 2026 8:40 pm Ja prdl jak on to wiosłowanie robił, wszystkie możliwe błędy techniczne popełnione od ułożenia kończyn do trejaktorii ruchu, ja prdl co za ameba z niego jestnie powielać tego ćwiczenia w takim wykonaniu!!!!!!!!!!
Ja tez zaraz odpalam seansJusiaJusia pisze: ↑ndz sty 25, 2026 8:44 pm Muszę nadrobić dzisiejsze sensacje czarnego melepety.... Bo aż mnie skręca![]()
- Anty Cygan
- Skarpeta Rakieta
Uwaga knur się szykuje na tour de france 
- Załączniki
-
- fw_1769379397035.jpg (35.13 KiB) Przejrzano 864 razy
- dawidszulcc
- Currently:Top
Zaskoczyło mnie to ,że jeszcze niedawno gadał ze ma tylko dwie ręce, I odpisuje tak szybko jak tylko możliwe, dziś ogłosił że ma ekipę która z nim współpracuje i na dodatek miał rozmowę z kolejną naiwna, oby się nie rozbierała.
-
Balbinalina
Witajcie Drodzy,
Od kilku lat spoglądam sobie na CF i ciągle zastanawiałam się czy to ze mną jest coś nie tak, czy tylko mnie CF wydaje się odklejony.. ale na szczęście znalazłam Was! Przeczytałam wszystkie strony na Wandzi dotyczącego jego i jego duetów.. jeny, jakie to jest fascynujące z psychologicznego punktu widzenia!!
keep going!
Od kilku lat spoglądam sobie na CF i ciągle zastanawiałam się czy to ze mną jest coś nie tak, czy tylko mnie CF wydaje się odklejony.. ale na szczęście znalazłam Was! Przeczytałam wszystkie strony na Wandzi dotyczącego jego i jego duetów.. jeny, jakie to jest fascynujące z psychologicznego punktu widzenia!!
Wiecie że lekarz który leczy i operuje 10 lat jest już specjalistą? Ja myślałam że mimo 10 letniego dościadczenia musi zdać jeszcze trudny egzamin i papier dostać. Ale co ja tam wiem
Robercik- i nie mówimy o lekarzach samozwańczych (dotyczy także: "dietetyków i trenerów")
takich co bez papierów, prawa wykonywania zawodu oszukują i niszczą zdrowie innych swoimi kłamstwami
Robercik- i nie mówimy o lekarzach samozwańczych (dotyczy także: "dietetyków i trenerów")
Dokładnie powiedział jeszcze że taki "lekarz po szkółce"...Monikamm pisze: ↑pn sty 26, 2026 12:29 pm Wiecie że lekarz który leczy i operuje 10 lat jest już specjalistą? Ja myślałam że mimo 10 letniego dościadczenia musi zdać jeszcze trudny egzamin i papier dostać. Ale co ja tam wiem![]()
Robercik- i nie mówimy o lekarzach samozwańczych (dotyczy także: "dietetyków i trenerów")takich co bez papierów, prawa wykonywania zawodu oszukują i niszczą zdrowie innych swoimi kłamstwami
- dawidszulcc
Swoją przygodę z odchudzaniem zaczął jak miała gdzieś 26 lat bo jak miał 25 to urodziła mu się córka, więc postanowił się odchudzać, aby córka nie miała otyłego ojca, I tak jest obleśny, a ona taka sama jak tatuś, ma oszustwa we krwi.Kalamitsi pisze: ↑pn sty 26, 2026 2:40 pm Dokładnie powiedział jeszcze że taki "lekarz po szkółce"...Jako wierny fan Roberta pamiętam jak jakiś rok temu forsował wersję o swoim prawie 27-letnim doświadczeniu, teraz od pewnego czasu wrócił do 11 lat
wychodziło, że doświadczenie jako trener i dietetyk zaczął zdobywać w wieku 21, 22 lat. Nie przeszkadzało mu tak mówić mimo że przez kawał tego czasu był spasionym człowiekiem, i jak sam pisał przy zdjęciach z tego okresu "bez pojęcia o diecie"
ale jemu i części fanatyków wszystko się zgadzało. Wtedy to 27-letnie doświadczenie przeliczał na studia medyczne i wychodziło mu, że jest takim specjalistą od zdrowia jakby 5 razy studiował medycynę. Przy Magdzie miał bardziej wybujałą wyobraźnie, teraz tylko szyję garnitury we Włoszech
![]()
Nasz trener żeby zabić nudę na rolkach, aż wstał wcześniej, bo córka tylko wtedy znalazła czas na siłownię. Mega poświęcenie, i nawet pojechał na jej siłkę sprawdzić sprzęt
córkę kręcił jednak ukradkiem, nie tak jak kiedyś Magdę w całej okazałości, z tymi głupimi zachwytami. Nie chcę krytykować Nikoli, ale widać było że nie jest jego wymarzoną reklamą i dźwignią handlu. No ale nasz skromny przystojniak (bo przecież on uważa się z brzydala, dlatego cały czas się kameruje i fotografuje
) casting na nowy model już ogłosił
dawidszulcc pisze: ↑pn sty 26, 2026 2:46 pm Swoją przygodę z odchudzaniem zaczął jak miała gdzieś 26 lat bo jak miał 25 to urodziła mu się córka, więc postanowił się odchudzać, aby córka nie miała otyłego ojca, I tak jest obleśny, a ona taka sama jak tatuś, ma oszustwa we krwi.
Chwilę mu zeszło to odchudzanie bo gruby był jeszcze po 30-tce
Właśnie tez mi cos nie pasowało w tych 11 latach o których teraz mówi, czyli nie tylko ja pamiętam, że jeszcze niedawno wspominał o 27 latach doświadczenia i szybko mu spadło. Co tam w tej głowie się dzieje 

Kalamitsi pisze: ↑pn sty 26, 2026 2:40 pm Dokładnie powiedział jeszcze że taki "lekarz po szkółce"...Jako wierny fan Roberta pamiętam jak jakiś rok temu forsował wersję o swoim prawie 27-letnim doświadczeniu, teraz od pewnego czasu wrócił do 11 lat
wychodziło, że doświadczenie jako trener i dietetyk zaczął zdobywać w wieku 21, 22 lat. Nie przeszkadzało mu tak mówić mimo że przez kawał tego czasu był spasionym człowiekiem, i jak sam pisał przy zdjęciach z tego okresu "bez pojęcia o diecie"
ale jemu i części fanatyków wszystko się zgadzało. Wtedy to 27-letnie doświadczenie przeliczał na studia medyczne i wychodziło mu, że jest takim specjalistą od zdrowia jakby 5 razy studiował medycynę. Przy Magdzie miał bardziej wybujałą wyobraźnie, teraz tylko szyję garnitury we Włoszech
![]()
Jak się cały czas opowiada bajki o swoim życiu to wychodzą takie kwiatki. Wstyd się przyznać ale ja go uważnie słucham od 2022 roku
Nie raz próbowałam sklecić jego "życiorys", ale przy tylu kłamstwach na ten sam temat, nie ma szans żeby to się spięło w logiczną całość
- dawidszulcc
Zauważyliście że Iwa ,zaczęła robić to samo co sztuczna Maskotka Magdalena, I ćwiczenia i deskę, a niby ich nie obserwuje, nigdy nie wykonywała takich ćwiczeń
miała wywalone na to ,a tu jota w jote ściąga od niej.
Myślę że Iwa pewnie też czyta Wandę i wie że przynudza i wygłupia się na tym swoim profilu, więc postanowiła być bardziej profesjonalna - jak furiaci
Widać że ich obserwuje bo teraz ma dodatkowo satysfakcję z kolejnego miłosnego fiaska furiatosa.
Na profilu czarnego już chyba widać kto będzie ta telewizyjną gwiazdą metamorfozy i kogo będzie fotografował fotograf aż z Ameryki
Widać że ich obserwuje bo teraz ma dodatkowo satysfakcję z kolejnego miłosnego fiaska furiatosa.
Na profilu czarnego już chyba widać kto będzie ta telewizyjną gwiazdą metamorfozy i kogo będzie fotografował fotograf aż z Ameryki
- dawidszulcc
Jakby był autentyczny w tym co robi, nie pokazywał by tego zjebanego nagrania, chory gościu tym chce udowodnić swoją prawdęKalamitsi pisze: ↑pn sty 26, 2026 4:59 pm Myślę że Iwa pewnie też czyta Wandę i wie że przynudza i wygłupia się na tym swoim profilu, więc postanowiła być bardziej profesjonalna - jak furiaci
Na profilu czarnego już chyba widać kto będzie ta telewizyjną gwiazdą metamorfozy i kogo będzie fotografował fotograf aż z Ameryki![]()
- Anty Cygan
- Skarpeta Rakieta
Ten daktylowy wyschnięty knurzy ryj bezwstydny, sierota jedna łazi po tych sklepach, myśli że go tam lubią a Ci biedni pracownicy pewnie myślą i gadają między sobą że znowu idzie ten pierdolnięty kamerzysta cygański jakby mnie tak nagrywał to byłm za lady wyciągnął największego fileta z ryby i my zapierdolił w cymbał,
- Załączniki
-
- fw_1769455322278.jpg (37.47 KiB) Przejrzano 403 razy
- dawidszulcc
Jednego nie rozumiem, dietetyk trener, a wpierdala gotowce. Jeszcze nie widziałem trenera lub dietetyka który rospisuje diety ,treningi, a sam je przetworzone żarcie