Start
Mój profil

Dieta czarny furiat

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Awatar użytkownika
Magellan
Szarlotta

Re: Dieta czarny furiat

Post autor: Magellan »

No i zmuszacie mnie do założenia konta. Muszę zobaczyć to pierdolamento😁 najbatdziej intryguje mnie ten zachwyt nad wyciskarką😂
Wojtech2000
BlondDoczep

Post autor: Wojtech2000 »

Ja prdl jak on to wiosłowanie robił, wszystkie możliwe błędy techniczne popełnione od ułożenia kończyn do trejaktorii ruchu, ja prdl co za ameba z niego jest 🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦nie powielać tego ćwiczenia w takim wykonaniu!!!!!!!!!!
JusiaJusia
Migocząca Świeczka

Post autor: JusiaJusia »

Magellan pisze: ndz sty 25, 2026 8:19 pm No i zmuszacie mnie do założenia konta. Muszę zobaczyć to pierdolamento😁 najbatdziej intryguje mnie ten zachwyt nad wyciskarką😂
Muszę nadrobić dzisiejsze sensacje czarnego melepety.... Bo aż mnie skręca 😂😂😂
Awatar użytkownika
Magellan
Szarlotta

Wojtech2000 pisze: ndz sty 25, 2026 8:40 pm Ja prdl jak on to wiosłowanie robił, wszystkie możliwe błędy techniczne popełnione od ułożenia kończyn do trejaktorii ruchu, ja prdl co za ameba z niego jest 🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦nie powielać tego ćwiczenia w takim wykonaniu!!!!!!!!!!
Dzięki, ze mnie taki laik,ze pewnie bym tak robiła 😂
Awatar użytkownika
Magellan
Szarlotta

JusiaJusia pisze: ndz sty 25, 2026 8:44 pm Muszę nadrobić dzisiejsze sensacje czarnego melepety.... Bo aż mnie skręca 😂😂😂
Ja tez zaraz odpalam seans😂😂😂
Awatar użytkownika
Anty Cygan
Skarpeta Rakieta

Post autor: Anty Cygan »

Uwaga knur się szykuje na tour de france 🤣
Załączniki
fw_1769379397035.jpg
fw_1769379397035.jpg (35.13 KiB) Przejrzano 864 razy
Awatar użytkownika
dawidszulcc
Currently:Top

Post autor: dawidszulcc »

Zaskoczyło mnie to ,że jeszcze niedawno gadał ze ma tylko dwie ręce, I odpisuje tak szybko jak tylko możliwe, dziś ogłosił że ma ekipę która z nim współpracuje i na dodatek miał rozmowę z kolejną naiwna, oby się nie rozbierała.
Awatar użytkownika
Martyna84
Ciastko

Post autor: Martyna84 »

Kogo ta pani chce oszukać??? 🫣🫣🫣Obrazek
Załączniki
fw_1769393968346.jpg
fw_1769393968346.jpg (29.13 KiB) Przejrzano 830 razy
Awatar użytkownika
Martyna84
Ciastko

Post autor: Martyna84 »

A tu bez przeróbek...
Załączniki
fw_1769394281591.jpg
fw_1769394281591.jpg (38.76 KiB) Przejrzano 827 razy
Balbinalina

Post autor: Balbinalina »

Witajcie Drodzy,
Od kilku lat spoglądam sobie na CF i ciągle zastanawiałam się czy to ze mną jest coś nie tak, czy tylko mnie CF wydaje się odklejony.. ale na szczęście znalazłam Was! Przeczytałam wszystkie strony na Wandzi dotyczącego jego i jego duetów.. jeny, jakie to jest fascynujące z psychologicznego punktu widzenia!! 😂 keep going!
Awatar użytkownika
Monikamm
Szarlotta

Post autor: Monikamm »

Wiecie że lekarz który leczy i operuje 10 lat jest już specjalistą? Ja myślałam że mimo 10 letniego dościadczenia musi zdać jeszcze trudny egzamin i papier dostać. Ale co ja tam wiem :')

Robercik- i nie mówimy o lekarzach samozwańczych (dotyczy także: "dietetyków i trenerów") 😂 takich co bez papierów, prawa wykonywania zawodu oszukują i niszczą zdrowie innych swoimi kłamstwami
Kristina
Dieta 600 kcal

Post autor: Kristina »

Martyna84 pisze: pn sty 26, 2026 3:24 am A tu bez przeróbek...
Ona myśli ze to jest estetyczne i kuszące jak te gacie ma tak na maxa wycięte na gorze ?😂
Serio to jest potrzebne ?
Kwiatomat
SkrzydełkaZhooters

Post autor: Kwiatomat »

Na IG na „beauty. ekspertka” można mu pocisnąć bo nie ma mocy usuwania komentarzy
Ale tak żeby eksperka nie usunęła
Kalamitsi
Gacie z oceanu

Post autor: Kalamitsi »

Monikamm pisze: pn sty 26, 2026 12:29 pm Wiecie że lekarz który leczy i operuje 10 lat jest już specjalistą? Ja myślałam że mimo 10 letniego dościadczenia musi zdać jeszcze trudny egzamin i papier dostać. Ale co ja tam wiem :')

Robercik- i nie mówimy o lekarzach samozwańczych (dotyczy także: "dietetyków i trenerów") 😂 takich co bez papierów, prawa wykonywania zawodu oszukują i niszczą zdrowie innych swoimi kłamstwami
Dokładnie powiedział jeszcze że taki "lekarz po szkółce"...😅 Jako wierny fan Roberta pamiętam jak jakiś rok temu forsował wersję o swoim prawie 27-letnim doświadczeniu, teraz od pewnego czasu wrócił do 11 lat😂 wychodziło, że doświadczenie jako trener i dietetyk zaczął zdobywać w wieku 21, 22 lat. Nie przeszkadzało mu tak mówić mimo że przez kawał tego czasu był spasionym człowiekiem, i jak sam pisał przy zdjęciach z tego okresu "bez pojęcia o diecie"😄 ale jemu i części fanatyków wszystko się zgadzało. Wtedy to 27-letnie doświadczenie przeliczał na studia medyczne i wychodziło mu, że jest takim specjalistą od zdrowia jakby 5 razy studiował medycynę. Przy Magdzie miał bardziej wybujałą wyobraźnie, teraz tylko szyję garnitury we Włoszech 😄
Awatar użytkownika
dawidszulcc

Kalamitsi pisze: pn sty 26, 2026 2:40 pm Dokładnie powiedział jeszcze że taki "lekarz po szkółce"...😅 Jako wierny fan Roberta pamiętam jak jakiś rok temu forsował wersję o swoim prawie 27-letnim doświadczeniu, teraz od pewnego czasu wrócił do 11 lat😂 wychodziło, że doświadczenie jako trener i dietetyk zaczął zdobywać w wieku 21, 22 lat. Nie przeszkadzało mu tak mówić mimo że przez kawał tego czasu był spasionym człowiekiem, i jak sam pisał przy zdjęciach z tego okresu "bez pojęcia o diecie"😄 ale jemu i części fanatyków wszystko się zgadzało. Wtedy to 27-letnie doświadczenie przeliczał na studia medyczne i wychodziło mu, że jest takim specjalistą od zdrowia jakby 5 razy studiował medycynę. Przy Magdzie miał bardziej wybujałą wyobraźnie, teraz tylko szyję garnitury we Włoszech 😄
Swoją przygodę z odchudzaniem zaczął jak miała gdzieś 26 lat bo jak miał 25 to urodziła mu się córka, więc postanowił się odchudzać, aby córka nie miała otyłego ojca, I tak jest obleśny, a ona taka sama jak tatuś, ma oszustwa we krwi.
Kalamitsi
Gacie z oceanu

Nasz trener żeby zabić nudę na rolkach, aż wstał wcześniej, bo córka tylko wtedy znalazła czas na siłownię. Mega poświęcenie, i nawet pojechał na jej siłkę sprawdzić sprzęt😅 córkę kręcił jednak ukradkiem, nie tak jak kiedyś Magdę w całej okazałości, z tymi głupimi zachwytami. Nie chcę krytykować Nikoli, ale widać było że nie jest jego wymarzoną reklamą i dźwignią handlu. No ale nasz skromny przystojniak (bo przecież on uważa się z brzydala, dlatego cały czas się kameruje i fotografuje😄) casting na nowy model już ogłosił
Kalamitsi
Gacie z oceanu

dawidszulcc pisze: pn sty 26, 2026 2:46 pm Swoją przygodę z odchudzaniem zaczął jak miała gdzieś 26 lat bo jak miał 25 to urodziła mu się córka, więc postanowił się odchudzać, aby córka nie miała otyłego ojca, I tak jest obleśny, a ona taka sama jak tatuś, ma oszustwa we krwi.

Chwilę mu zeszło to odchudzanie bo gruby był jeszcze po 30-tce
Sylwkap25
MoetGlass

Post autor: Sylwkap25 »

Właśnie tez mi cos nie pasowało w tych 11 latach o których teraz mówi, czyli nie tylko ja pamiętam, że jeszcze niedawno wspominał o 27 latach doświadczenia i szybko mu spadło. Co tam w tej głowie się dzieje 🙈🤔

Kalamitsi pisze: pn sty 26, 2026 2:40 pm Dokładnie powiedział jeszcze że taki "lekarz po szkółce"...😅 Jako wierny fan Roberta pamiętam jak jakiś rok temu forsował wersję o swoim prawie 27-letnim doświadczeniu, teraz od pewnego czasu wrócił do 11 lat😂 wychodziło, że doświadczenie jako trener i dietetyk zaczął zdobywać w wieku 21, 22 lat. Nie przeszkadzało mu tak mówić mimo że przez kawał tego czasu był spasionym człowiekiem, i jak sam pisał przy zdjęciach z tego okresu "bez pojęcia o diecie"😄 ale jemu i części fanatyków wszystko się zgadzało. Wtedy to 27-letnie doświadczenie przeliczał na studia medyczne i wychodziło mu, że jest takim specjalistą od zdrowia jakby 5 razy studiował medycynę. Przy Magdzie miał bardziej wybujałą wyobraźnie, teraz tylko szyję garnitury we Włoszech 😄
Kalamitsi
Gacie z oceanu

Jak się cały czas opowiada bajki o swoim życiu to wychodzą takie kwiatki. Wstyd się przyznać ale ja go uważnie słucham od 2022 roku🙈😅 Nie raz próbowałam sklecić jego "życiorys", ale przy tylu kłamstwach na ten sam temat, nie ma szans żeby to się spięło w logiczną całość
Awatar użytkownika
dawidszulcc

Zauważyliście że Iwa ,zaczęła robić to samo co sztuczna Maskotka Magdalena, I ćwiczenia i deskę, a niby ich nie obserwuje, nigdy nie wykonywała takich ćwiczeń 🤔miała wywalone na to ,a tu jota w jote ściąga od niej.
Kalamitsi
Gacie z oceanu

Myślę że Iwa pewnie też czyta Wandę i wie że przynudza i wygłupia się na tym swoim profilu, więc postanowiła być bardziej profesjonalna - jak furiaci😄
Widać że ich obserwuje bo teraz ma dodatkowo satysfakcję z kolejnego miłosnego fiaska furiatosa.

Na profilu czarnego już chyba widać kto będzie ta telewizyjną gwiazdą metamorfozy i kogo będzie fotografował fotograf aż z Ameryki😄
Awatar użytkownika
dawidszulcc

Kalamitsi pisze: pn sty 26, 2026 4:59 pm Myślę że Iwa pewnie też czyta Wandę i wie że przynudza i wygłupia się na tym swoim profilu, więc postanowiła być bardziej profesjonalna - jak furiaci😄
Widać że ich obserwuje bo teraz ma dodatkowo satysfakcję z kolejnego miłosnego fiaska furiatosa.

Na profilu czarnego już chyba widać kto będzie ta telewizyjną gwiazdą metamorfozy i kogo będzie fotografował fotograf aż z Ameryki😄
Jakby był autentyczny w tym co robi, nie pokazywał by tego zjebanego nagrania, chory gościu tym chce udowodnić swoją prawdę 🤣🤣🤣🤦. Ciekawe ile jej zapłacił za ten żałosny występ. I tak mu nikt nie wieży jest Dudo osób poszkodowanych ,niech zrobi cwaniak filmik z osobą która prawie straciła zdrowie przez niego i miała powikłania.
Awatar użytkownika
Monikamm
Szarlotta

Post autor: Monikamm »

Nudy. Niech ktoś mu zmieni płytę.
Awatar użytkownika
Anty Cygan
Skarpeta Rakieta

Post autor: Anty Cygan »

Ten daktylowy wyschnięty knurzy ryj bezwstydny, sierota jedna łazi po tych sklepach, myśli że go tam lubią a Ci biedni pracownicy pewnie myślą i gadają między sobą że znowu idzie ten pierdolnięty kamerzysta cygański jakby mnie tak nagrywał to byłm za lady wyciągnął największego fileta z ryby i my zapierdolił w cymbał,
Załączniki
fw_1769455322278.jpg
fw_1769455322278.jpg (37.47 KiB) Przejrzano 403 razy
Awatar użytkownika
dawidszulcc

Monikamm pisze: pn sty 26, 2026 6:44 pm Nudy. Niech ktoś mu zmieni płytę.
Jednego nie rozumiem, dietetyk trener, a wpierdala gotowce. Jeszcze nie widziałem trenera lub dietetyka który rospisuje diety ,treningi, a sam je przetworzone żarcie 🤣🤦co on tylko robi to od wielkiego dzwonu jajecznice I placka oblesnego kanapki i tu stop. Reszta gotowiec.