Start
Mój profil

Dieta czarny furiat

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Awatar użytkownika
AniaW91
Szarlotta

Re: Dieta czarny furiat

Post autor: AniaW91 »

Sylwkap25 pisze: sob sty 24, 2026 4:43 pm A Iwka pompuje 🤣
Tej ro juz sie naprawdę coś w głowę zrobiło
W takim stroju wykonuje cwiczenia ,?🤣🤣echh odbiera rozum ....zeby faceci bardziej zobaczyli jej dźwięki 😅
Awatar użytkownika
dawidszulcc
Currently:Top

Post autor: dawidszulcc »

AniaW91 pisze: sob sty 24, 2026 4:41 pm Dodal.jakis post skopiowany jakby z Kleo profilu🤣mi sie wydaje ze oni sa razem tylko mieszkają osobno dla dobra dziecka....a moze teraz z nia tez pojechal ?🤣ciekawe czy da jakas normalna reakcje czy co...czekamy
A zauważyłaś no chyba że nie obserwujesz, ale jego żonka zniknęła z mediów 🤔
rhodeodrive
Mokra Włoszka

Post autor: rhodeodrive »

Wsensie profil Lekka Kobieta?
dawidszulcc pisze: sob sty 24, 2026 5:06 pm A zauważyłaś no chyba że nie obserwujesz, ale jego żonka zniknęła z mediów 🤔
Awatar użytkownika
dawidszulcc

rhodeodrive pisze: sob sty 24, 2026 5:08 pm Wsensie profil Lekka Kobieta?
No w ogóle nie jest aktywna, albo on jest z tą byłą żoną, I to ukrywają, bo teraz wstyd się ujawnić po takich postach relacjach jakie kiedyś udostępniali na siebie nawzajem 🤔nie zrozumiem nigdy takich ludzi ,najpierw nóż w plecy potem potu pitu
Awatar użytkownika
AniaW91
Szarlotta

dawidszulcc pisze: sob sty 24, 2026 5:06 pm A zauważyłaś no chyba że nie obserwujesz, ale jego żonka zniknęła z mediów 🤔
Obserwuje obserwuje...Ma nadal profile ale nic nie publikuje niewiadomo co sie z nia wgl dzieci...nw ktos tutaj chyba kiedyś pisal ze sie znów roszeszla z tym nowym swoim facetem ...echh
Wojtech2000
BlondDoczep

Post autor: Wojtech2000 »

Pojawił się na dzielni oszust dietetyczny, ale coś słabo wygląda oczodoly popuchniete pewnie było zakrapiane po wyjeździe wspolniczki od wałków na Cypr 😂😂😂A i petarde ma w małym paluszku😂😂😂
Awatar użytkownika
dawidszulcc

AniaW91 pisze: sob sty 24, 2026 5:18 pm Obserwuje obserwuje...Ma nadal profile ale nic nie publikuje niewiadomo co sie z nia wgl dzieci...nw ktos tutaj chyba kiedyś pisal ze sie znów roszeszla z tym nowym swoim facetem ...echh
Może romansowała z oszustem ,a tamtemu się nie spodobało
Megi007
Mokra Włoszka

Post autor: Megi007 »

Ja pierdziele dzień w dzień chodzi między blokami i pierdoli to samo tego nie da się już słuchać....
Mi się już cofa.... 🙈🙈🙈
Wojtech2000
BlondDoczep

Megi007 pisze: sob sty 24, 2026 7:36 pm Ja pierdziele dzień w dzień chodzi między blokami i pierdoli to samo tego nie da się już słuchać....
Mi się już cofa.... 🙈🙈🙈
Ja już tego nie słucham co on tam nawija, te jego wypociny są nudne jak brazylijskie telenowele 🤦
Awatar użytkownika
Martyna84
Ciastko

Post autor: Martyna84 »

A w tej białej koszulince żonobijce wygląda bardzo bidnie. Ja myślałam,że on ma biceps konkretny, a tu powiem,że naprawdę cienko. Łydki jak bocianie pięty...Wiem jak wygląda facet, który trenuje i dba o formę, bo mój ojciec i brat chodzili na siłownię regularnie. Furiat, jeśli to czytasz, to powiem Ci tylko tyle:" Masz szczęście,że są jeszcze ludzie, którzy dają Ci zarobić, bo jak na moje oko, to oni mają problem ze wzrokiem". Smutne,że tyle osób wierzy w te jego przemiany i pitolenie, a on zamiast wziąć się do konkretnej pracy, to do 50-tki lenistwo uskutecznia i za cudze pieniądze do ciepłych krajów jeździ.
Awatar użytkownika
AniaW91
Szarlotta

Martyna84 pisze: sob sty 24, 2026 8:19 pm A w tej białej koszulince żonobijce wygląda bardzo bidnie. Ja myślałam,że on ma biceps konkretny, a tu powiem,że naprawdę cienko. Łydki jak bocianie pięty...Wiem jak wygląda facet, który trenuje i dba o formę, bo mój ojciec i brat chodzili na siłownię regularnie. Furiat, jeśli to czytasz, to powiem Ci tylko tyle:" Masz szczęście,że są jeszcze ludzie, którzy dają Ci zarobić, bo jak na moje oko, to oni mają problem ze wzrokiem". Smutne,że tyle osób wierzy w te jego przemiany i pitolenie, a on zamiast wziąć się do konkretnej pracy, to do 50-tki lenistwo uskutecznia i za cudze pieniądze do ciepłych krajów jeździ.
I jeszcze za niedlugo emeryturę wypracowana bd mial 🤣🤣bo chyba jakas tam działalność prowadzi w tym kierunku 😅
Awatar użytkownika
dawidszulcc

AniaW91 pisze: sob sty 24, 2026 8:23 pm I jeszcze za niedlugo emeryturę wypracowana bd mial 🤣🤣bo chyba jakas tam działalność prowadzi w tym kierunku 😅
Ale jak nie legalnie prowadzi, tylko na własną rękę i nie odprowadza składek itp bo tu już na grupie takie komentarze były, bo nie miał zwykłego potwierdzenia sprzedaży diety ,to żadna emerytura mu się nie należy.
Awatar użytkownika
dawidszulcc

AniaW91 pisze: sob sty 24, 2026 8:23 pm I jeszcze za niedlugo emeryturę wypracowana bd mial 🤣🤣bo chyba jakas tam działalność prowadzi w tym kierunku 😅
Działa na dziko do póki nie wpadnie i on i sztuczna
Awatar użytkownika
dawidszulcc

Jak oboje pokażą prawdziwe papiery że działają legalnie i potwierdzone pieczątkami, to uwierzę, że wszystko ma legalne, tylko nie skuteczne.
Awatar użytkownika
AniaW91
Szarlotta

Martyna84 pisze: sob sty 24, 2026 8:19 pm A w tej białej koszulince żonobijce wygląda bardzo bidnie. Ja myślałam,że on ma biceps konkretny, a tu powiem,że naprawdę cienko. Łydki jak bocianie pięty...Wiem jak wygląda facet, który trenuje i dba o formę, bo mój ojciec i brat chodzili na siłownię regularnie. Furiat, jeśli to czytasz, to powiem Ci tylko tyle:" Masz szczęście,że są jeszcze ludzie, którzy dają Ci zarobić, bo jak na moje oko, to oni mają problem ze wzrokiem". Smutne,że tyle osób wierzy w te jego przemiany i pitolenie, a on zamiast wziąć się do konkretnej pracy, to do 50-tki lenistwo uskutecznia i za cudze pieniądze do ciepłych krajów jeździ.
I jeszcze za niedlugo emeryturę wypracowana bd mial 🤣🤣bo chyba jakas tam działalność prowadzi w tym kierunku 😅
Awatar użytkownika
AniaW91
Szarlotta

dawidszulcc pisze: sob sty 24, 2026 8:26 pm Ale jak nie legalnie prowadzi, tylko na własną rękę i nie odprowadza składek itp bo tu już na grupie takie komentarze były, bo nie miał zwykłego potwierdzenia sprzedaży diety ,to żadna emerytura mu się nie należy.
Grund ze sobie opłaca składki zusowskie i to wystarcza ...
A kłamie panstwo w podatkach by dla niego wiecej zostało...
Awatar użytkownika
dawidszulcc

AniaW91 pisze: sob sty 24, 2026 8:58 pm Grund ze sobie opłaca składki zusowskie i to wystarcza ...
A kłamie panstwo w podatkach by dla niego wiecej zostało...
Jak zus jest jego wrogiem, on wszędzie płaci Jak ma zrobić jakieś badania, więc zus odpada.
rhodeodrive
Mokra Włoszka

Post autor: rhodeodrive »

Czarny Pinokio ma aktywną JDG więc musi być zgłoszony do składek ZUS

dawidszulcc pisze: sob sty 24, 2026 9:00 pm Jak zus jest jego wrogiem, on wszędzie płaci Jak ma zrobić jakieś badania, więc zus odpada.
Apra
Mokra Włoszka

Post autor: Apra »

Ups 😆
Załączniki
fw_1769287156710.jpg
fw_1769287156710.jpg (37 KiB) Przejrzano 404 razy
Awatar użytkownika
dawidszulcc

Apra pisze: sob sty 24, 2026 9:39 pmUps 😆
Powinna się wstydzić, w komentarzach pisali ze latała z gołą dupa bo jej kazał, jest sama dalej to robi ,kto normalny pokazuje takie fotki, to nie ma nic wspólnego z jej pseudo robotą. Lubi pokazywać dupę do burdelu kleopatro.👎Masz syna wstydz się.
Apra
Mokra Włoszka

Post autor: Apra »

dawidszulcc pisze: sob sty 24, 2026 9:46 pm Powinna się wstydzić, w komentarzach pisali ze latała z gołą dupa bo jej kazał, jest sama dalej to robi ,kto normalny pokazuje takie fotki, to nie ma nic wspólnego z jej pseudo robotą. Lubi pokazywać dupę do burdelu kleopatro.👎Masz syna wstydz się.
Dokładnie. Też tak uważam. Dupę wypina bo jednak chce i lechta jej ego. Ochom u achom nie będzie końca.
Awatar użytkownika
dawidszulcc

Apra pisze: sob sty 24, 2026 9:57 pm Dokładnie. Też tak uważam. Dupę wypina bo jednak chce i lechta jej ego. Ochom u achom nie będzie końca.
Szkoda tego Janka matka robi co chce, zero prywaty .
Awatar użytkownika
dawidszulcc

Apra pisze: sob sty 24, 2026 9:57 pm Dokładnie. Też tak uważam. Dupę wypina bo jednak chce i lechta jej ego. Ochom u achom nie będzie końca.
I zdjęcia w AI robione poprzerabiane, ona ma starczą skórę, a tu jest wygładzenie retusz ,kupa sztuczności, odbiegają od tych co pokazywała u furiata w filtrach . Teraz AI wjechało.
Wojtech2000
BlondDoczep

dawidszulcc pisze: sob sty 24, 2026 10:01 pm Szkoda tego Janka matka robi co chce, zero prywaty .
A czarny pewnie czochra bobra patrząc na jej fotki 😂😂😂
Awatar użytkownika
dawidszulcc

Wojtech2000 pisze: sob sty 24, 2026 10:04 pm A czarny pewnie czochra bobra patrząc na jej fotki 😂😂😂
Nie zapominaj przerobione fotki,tu nic z naturyzmem nie ma wspólnego