W takim stroju wykonuje cwiczenia ,?
Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry- dawidszulcc
- Currently:Top
A zauważyłaś no chyba że nie obserwujesz, ale jego żonka zniknęła z mediów
-
rhodeodrive
- Mokra Włoszka
Wsensie profil Lekka Kobieta?
dawidszulcc pisze: ↑sob sty 24, 2026 5:06 pm A zauważyłaś no chyba że nie obserwujesz, ale jego żonka zniknęła z mediów![]()
- dawidszulcc
No w ogóle nie jest aktywna, albo on jest z tą byłą żoną, I to ukrywają, bo teraz wstyd się ujawnić po takich postach relacjach jakie kiedyś udostępniali na siebie nawzajem
Obserwuje obserwuje...Ma nadal profile ale nic nie publikuje niewiadomo co sie z nia wgl dzieci...nw ktos tutaj chyba kiedyś pisal ze sie znów roszeszla z tym nowym swoim facetem ...echhdawidszulcc pisze: ↑sob sty 24, 2026 5:06 pm A zauważyłaś no chyba że nie obserwujesz, ale jego żonka zniknęła z mediów![]()
-
Wojtech2000
- BlondDoczep
Pojawił się na dzielni oszust dietetyczny, ale coś słabo wygląda oczodoly popuchniete pewnie było zakrapiane po wyjeździe wspolniczki od wałków na Cypr 

A i petarde ma w małym paluszku

- dawidszulcc
-
Wojtech2000
- BlondDoczep
A w tej białej koszulince żonobijce wygląda bardzo bidnie. Ja myślałam,że on ma biceps konkretny, a tu powiem,że naprawdę cienko. Łydki jak bocianie pięty...Wiem jak wygląda facet, który trenuje i dba o formę, bo mój ojciec i brat chodzili na siłownię regularnie. Furiat, jeśli to czytasz, to powiem Ci tylko tyle:" Masz szczęście,że są jeszcze ludzie, którzy dają Ci zarobić, bo jak na moje oko, to oni mają problem ze wzrokiem". Smutne,że tyle osób wierzy w te jego przemiany i pitolenie, a on zamiast wziąć się do konkretnej pracy, to do 50-tki lenistwo uskutecznia i za cudze pieniądze do ciepłych krajów jeździ.
I jeszcze za niedlugo emeryturę wypracowana bd mialMartyna84 pisze: ↑sob sty 24, 2026 8:19 pm A w tej białej koszulince żonobijce wygląda bardzo bidnie. Ja myślałam,że on ma biceps konkretny, a tu powiem,że naprawdę cienko. Łydki jak bocianie pięty...Wiem jak wygląda facet, który trenuje i dba o formę, bo mój ojciec i brat chodzili na siłownię regularnie. Furiat, jeśli to czytasz, to powiem Ci tylko tyle:" Masz szczęście,że są jeszcze ludzie, którzy dają Ci zarobić, bo jak na moje oko, to oni mają problem ze wzrokiem". Smutne,że tyle osób wierzy w te jego przemiany i pitolenie, a on zamiast wziąć się do konkretnej pracy, to do 50-tki lenistwo uskutecznia i za cudze pieniądze do ciepłych krajów jeździ.
- dawidszulcc
Ale jak nie legalnie prowadzi, tylko na własną rękę i nie odprowadza składek itp bo tu już na grupie takie komentarze były, bo nie miał zwykłego potwierdzenia sprzedaży diety ,to żadna emerytura mu się nie należy.
- dawidszulcc
- dawidszulcc
I jeszcze za niedlugo emeryturę wypracowana bd mialMartyna84 pisze: ↑sob sty 24, 2026 8:19 pm A w tej białej koszulince żonobijce wygląda bardzo bidnie. Ja myślałam,że on ma biceps konkretny, a tu powiem,że naprawdę cienko. Łydki jak bocianie pięty...Wiem jak wygląda facet, który trenuje i dba o formę, bo mój ojciec i brat chodzili na siłownię regularnie. Furiat, jeśli to czytasz, to powiem Ci tylko tyle:" Masz szczęście,że są jeszcze ludzie, którzy dają Ci zarobić, bo jak na moje oko, to oni mają problem ze wzrokiem". Smutne,że tyle osób wierzy w te jego przemiany i pitolenie, a on zamiast wziąć się do konkretnej pracy, to do 50-tki lenistwo uskutecznia i za cudze pieniądze do ciepłych krajów jeździ.
Grund ze sobie opłaca składki zusowskie i to wystarcza ...dawidszulcc pisze: ↑sob sty 24, 2026 8:26 pm Ale jak nie legalnie prowadzi, tylko na własną rękę i nie odprowadza składek itp bo tu już na grupie takie komentarze były, bo nie miał zwykłego potwierdzenia sprzedaży diety ,to żadna emerytura mu się nie należy.
A kłamie panstwo w podatkach by dla niego wiecej zostało...
- dawidszulcc
-
rhodeodrive
- Mokra Włoszka
Czarny Pinokio ma aktywną JDG więc musi być zgłoszony do składek ZUS
dawidszulcc pisze: ↑sob sty 24, 2026 9:00 pm Jak zus jest jego wrogiem, on wszędzie płaci Jak ma zrobić jakieś badania, więc zus odpada.
- dawidszulcc
Dokładnie. Też tak uważam. Dupę wypina bo jednak chce i lechta jej ego. Ochom u achom nie będzie końca.dawidszulcc pisze: ↑sob sty 24, 2026 9:46 pm Powinna się wstydzić, w komentarzach pisali ze latała z gołą dupa bo jej kazał, jest sama dalej to robi ,kto normalny pokazuje takie fotki, to nie ma nic wspólnego z jej pseudo robotą. Lubi pokazywać dupę do burdelu kleopatro.Masz syna wstydz się.
- dawidszulcc
- dawidszulcc
I zdjęcia w AI robione poprzerabiane, ona ma starczą skórę, a tu jest wygładzenie retusz ,kupa sztuczności, odbiegają od tych co pokazywała u furiata w filtrach . Teraz AI wjechało.
-
Wojtech2000
- BlondDoczep
A czarny pewnie czochra bobra patrząc na jej fotki
- dawidszulcc
Nie zapominaj przerobione fotki,tu nic z naturyzmem nie ma wspólnego