Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryRe: Dieta czarny furiat
Bilet w jedną stronę kupił?
- Anty Cygan
- Skarpeta Rakieta
Cygański pazur knura hahaha
- Załączniki
-
- fw_1769211403729.jpg (33.2 KiB) Przejrzano 719 razy
- Anty Cygan
- Skarpeta Rakieta
Ta koszulka tak zwana żonobijka nabiera nowego znaczenia 
cygański tap model zaprezentuje 
- Załączniki
-
- fw_1769211727263.jpg (27.83 KiB) Przejrzano 714 razy
Witajcie kochani.
Smutne te jego relacje- jałowe i bez wyrazu, tak jak jego " posiłki".
Gotuj z furiatem- odżywka bialkowa. No SZOK. Dla Robercika gotowanie to tak skomplikowane, że wydaje mu się że ta odzywka, jajecznica, spalony losoś to jakaś fizyka kwantowa. Wprowadza ludzi w tajemny krąg wiedzy
Starszy, smutny pan. Zarabia naciąganiem starszych babek a żeby zabrobić chodzi nagrywać relacje ze spaceru na starówce, czai się w kawiarni, w piekarni, może w niedziele Nikusia pokaże ciało to jakiś kontent będzie. Biedny czlowieczek- bez wyksztalcenia i przyszłości. Żal patrzeć, nudy.
Gotuj z furiatem- odżywka bialkowa. No SZOK. Dla Robercika gotowanie to tak skomplikowane, że wydaje mu się że ta odzywka, jajecznica, spalony losoś to jakaś fizyka kwantowa. Wprowadza ludzi w tajemny krąg wiedzy
Starszy, smutny pan. Zarabia naciąganiem starszych babek a żeby zabrobić chodzi nagrywać relacje ze spaceru na starówce, czai się w kawiarni, w piekarni, może w niedziele Nikusia pokaże ciało to jakiś kontent będzie. Biedny czlowieczek- bez wyksztalcenia i przyszłości. Żal patrzeć, nudy.
Kontent ma zdecydowanie dla starszej publiczności z małych wiosek. Kto by się podniecał np. kawiarnią, Putką, Darami Posejdona, czy Arkadią? Dla ludzi z Warszawy, to żadna nowość, a wręcz ciary żenady patrząc ciągle na to podniecanie się rzeczami oczywistymi oraz wiecznym nagrywaniem produktów i ludzi. No smutny pan, smutny... I nudny.Monikamm pisze: ↑sob sty 24, 2026 7:04 am Witajcie kochani.
Ja jestem ze wsi i nie robi to na mnie wrazeniaML111 pisze: ↑sob sty 24, 2026 7:12 am Kontent ma zdecydowanie dla starszej publiczności z małych wiosek. Kto by się podniecał np. kawiarnią, Putką, Darami Posejdona, czy Arkadią? Dla ludzi z Warszawy, to żadna nowość, a wręcz ciary żenady patrząc ciągle na to podniecanie się rzeczami oczywistymi oraz wiecznym nagrywaniem produktów i ludzi. No smutny pan, smutny... I nudny.
-
JusiaJusia
- Migocząca Świeczka
Ja jestem bliska wieku,, tego starszego smutnego pana,, 

i jakoś kompletnie nie przemawia do mnie on czy to mózgowo, fizycznie czy mentalnie.....nie ta bajka 

Mam wokoło siebie ludzi trenujących i nie jeden po 50-ce ( myślę o wieku,nie wódce

) ma serio dużo lepszą formę. A nie są to ani trenerzy personalni ani dietetycy.
Koleś jest odklejony od rzeczywistości i przykre jest to ,że pomimo braku podstawowej wiedzy, braku uprawnień w tej dziedzinie nadal ,, petarda rośnie w siłę,,....
Mam wokoło siebie ludzi trenujących i nie jeden po 50-ce ( myślę o wieku,nie wódce
Koleś jest odklejony od rzeczywistości i przykre jest to ,że pomimo braku podstawowej wiedzy, braku uprawnień w tej dziedzinie nadal ,, petarda rośnie w siłę,,....
Jusia, ja niestety mam z nim jeden wspolny mianownik. RocznikJusiaJusia pisze: ↑sob sty 24, 2026 9:36 am Ja jestem bliska wieku,, tego starszego smutnego pana,,i jakoś kompletnie nie przemawia do mnie on czy to mózgowo, fizycznie czy mentalnie.....nie ta bajka
Mam wokoło siebie ludzi trenujących i nie jeden po 50-ce ( myślę o wieku,nie wódce) ma serio dużo lepszą formę. A nie są to ani trenerzy personalni ani dietetycy.
Koleś jest odklejony od rzeczywistości i przykre jest to ,że pomimo braku podstawowej wiedzy, braku uprawnień w tej dziedzinie nadal ,, petarda rośnie w siłę,,....![]()
-
JusiaJusia
- Migocząca Świeczka
Ja niestety też ten sam rocznik, dlatego przy tych jego opowieściach mam często duuuzże oczy
A widzisz! Myślę, że wiele osób nie wierzy w to, co słyszy
-
Wojtech2000
- BlondDoczep
Jakie mięśnie i skąd te mięśnie mają być jak on wszystko przepada na bieżni po treningu silowym, żeby mieć w jego wieku mięśnie trzeba ćwiczyć z głową a nie zarzynac się na bieżni I paląc cały dorobek treningu silowego, kompletny brak wiedzy z jego strony
- dawidszulcc
- Currently:Top
Może się nie odpalić, a potem wymyśli że Nikola tak była zapracowana ze nie stety ale nic nie poćwiczy na pośladki i spacerku też nie było
Też myślę że z treningu na brazylijskie pośladki z córką nic nie będzie, bo już wczoraj zapowiedział na siłowni, że niki jest bardzo zapracowana i zabiegana, także tendawidszulcc pisze: ↑sob sty 24, 2026 2:31 pm Może się nie odpalić, a potem wymyśli że Nikola tak była zapracowana ze nie stety ale nic nie poćwiczy na pośladki i spacerku też nie było,obym się mylił ,I wynurzy się z opuchlizna na ryju i czerwonym oczami
![]()
A propo szybkich zakupów w Leclercu, to pamiętacie jak mówił że on jest patriotą zakupowym - tylko od Polaka!
- dawidszulcc
- Currently:Top
No i że przez jakiś czas będzie go mało, a co za tym idzie, tak na 50% jest z nią na tym wyjeździe. Acz kolwiek się mylę.Kalamitsi pisze: ↑sob sty 24, 2026 3:51 pm Też myślę że z treningu na brazylijskie pośladki z córką nic nie będzie, bo już wczoraj zapowiedział na siłowni, że niki jest bardzo zapracowana i zabiegana, także tenmyślę że tu chodzi raczej o słabą formę córki.
A propo szybkich zakupów w Leclercu, to pamiętacie jak mówił że on jest patriotą zakupowym - tylko od Polaka!Także ten...
-
Uleczkaaaa
- Channelka
Dzień dobry . Kleło na Cyprze .
- Załączniki
-
- fw_1769267731892.jpg (126.83 KiB) Przejrzano 392 razy
Mówisz o skodzie i ruchu leweostronnym?