Start
Mój profil

Dieta czarny furiat

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Awatar użytkownika
Magellan
Szarlotta

Re: Dieta czarny furiat

Post autor: Magellan »

Bilet w jedną stronę kupił?😁
Awatar użytkownika
Anty Cygan
Skarpeta Rakieta

Post autor: Anty Cygan »

Cygański pazur knura hahaha
Załączniki
fw_1769211403729.jpg
fw_1769211403729.jpg (33.2 KiB) Przejrzano 719 razy
Awatar użytkownika
Anty Cygan
Skarpeta Rakieta

Post autor: Anty Cygan »

Ta koszulka tak zwana żonobijka nabiera nowego znaczenia 😂😂 cygański tap model zaprezentuje 👇
Załączniki
fw_1769211727263.jpg
fw_1769211727263.jpg (27.83 KiB) Przejrzano 714 razy
Awatar użytkownika
Monikamm
Szarlotta

Post autor: Monikamm »

Witajcie kochani.
Smutne te jego relacje- jałowe i bez wyrazu, tak jak jego " posiłki".
Gotuj z furiatem- odżywka bialkowa. No SZOK. Dla Robercika gotowanie to tak skomplikowane, że wydaje mu się że ta odzywka, jajecznica, spalony losoś to jakaś fizyka kwantowa. Wprowadza ludzi w tajemny krąg wiedzy 😂

Starszy, smutny pan. Zarabia naciąganiem starszych babek a żeby zabrobić chodzi nagrywać relacje ze spaceru na starówce, czai się w kawiarni, w piekarni, może w niedziele Nikusia pokaże ciało to jakiś kontent będzie. Biedny czlowieczek- bez wyksztalcenia i przyszłości. Żal patrzeć, nudy.
Awatar użytkownika
Monikamm
Szarlotta

Post autor: Monikamm »

Miłego dnia i smacznej kawusi
Załączniki
fw_1769234720680.jpg
fw_1769234720680.jpg (27.38 KiB) Przejrzano 677 razy
ML111
ZdalnaFanka

Post autor: ML111 »

Monikamm pisze: sob sty 24, 2026 7:04 am Witajcie kochani.
Smutne te jego relacje- jałowe i bez wyrazu, tak jak jego " posiłki".
Gotuj z furiatem- odżywka bialkowa. No SZOK. Dla Robercika gotowanie to tak skomplikowane, że wydaje mu się że ta odzywka, jajecznica, spalony losoś to jakaś fizyka kwantowa. Wprowadza ludzi w tajemny krąg wiedzy 😂

Starszy, smutny pan. Zarabia naciąganiem starszych babek a żeby zabrobić chodzi nagrywać relacje ze spaceru na starówce, czai się w kawiarni, w piekarni, może w niedziele Nikusia pokaże ciało to jakiś kontent będzie. Biedny czlowieczek- bez wyksztalcenia i przyszłości. Żal patrzeć, nudy.
Kontent ma zdecydowanie dla starszej publiczności z małych wiosek. Kto by się podniecał np. kawiarnią, Putką, Darami Posejdona, czy Arkadią? Dla ludzi z Warszawy, to żadna nowość, a wręcz ciary żenady patrząc ciągle na to podniecanie się rzeczami oczywistymi oraz wiecznym nagrywaniem produktów i ludzi. No smutny pan, smutny... I nudny.
Awatar użytkownika
AniaW91
Szarlotta

Post autor: AniaW91 »

Ale on kościsty w rej bluzce matko praktycznie mięśnia nic...
Awatar użytkownika
Magellan
Szarlotta

AniaW91 pisze: sob sty 24, 2026 8:29 am Ale on kościsty w rej bluzce matko praktycznie mięśnia nic...
Oj slabiutko idzie ta rzeźba 😂😂😂na tyle pierdolenia i tyle zdrowego odzywiania oraz męki na silowni,to jest porażka 😂
Awatar użytkownika
Magellan
Szarlotta

ML111 pisze: sob sty 24, 2026 7:12 am Kontent ma zdecydowanie dla starszej publiczności z małych wiosek. Kto by się podniecał np. kawiarnią, Putką, Darami Posejdona, czy Arkadią? Dla ludzi z Warszawy, to żadna nowość, a wręcz ciary żenady patrząc ciągle na to podniecanie się rzeczami oczywistymi oraz wiecznym nagrywaniem produktów i ludzi. No smutny pan, smutny... I nudny.
Ja jestem ze wsi i nie robi to na mnie wrazenia😁
JusiaJusia
Migocząca Świeczka

Post autor: JusiaJusia »

Ja jestem bliska wieku,, tego starszego smutnego pana,, 🤣🤣🤣🤣 i jakoś kompletnie nie przemawia do mnie on czy to mózgowo, fizycznie czy mentalnie.....nie ta bajka 😂😂😂
Mam wokoło siebie ludzi trenujących i nie jeden po 50-ce ( myślę o wieku,nie wódce 🤣🤣🤣🤣) ma serio dużo lepszą formę. A nie są to ani trenerzy personalni ani dietetycy.
Koleś jest odklejony od rzeczywistości i przykre jest to ,że pomimo braku podstawowej wiedzy, braku uprawnień w tej dziedzinie nadal ,, petarda rośnie w siłę,,....🤷
Awatar użytkownika
Magellan
Szarlotta

JusiaJusia pisze: sob sty 24, 2026 9:36 am Ja jestem bliska wieku,, tego starszego smutnego pana,, 🤣🤣🤣🤣 i jakoś kompletnie nie przemawia do mnie on czy to mózgowo, fizycznie czy mentalnie.....nie ta bajka 😂😂😂
Mam wokoło siebie ludzi trenujących i nie jeden po 50-ce ( myślę o wieku,nie wódce 🤣🤣🤣🤣) ma serio dużo lepszą formę. A nie są to ani trenerzy personalni ani dietetycy.
Koleś jest odklejony od rzeczywistości i przykre jest to ,że pomimo braku podstawowej wiedzy, braku uprawnień w tej dziedzinie nadal ,, petarda rośnie w siłę,,....🤷
Jusia, ja niestety mam z nim jeden wspolny mianownik. Rocznik😂.Mowisz,ze rosnie? Nie zgadzałam tam id kilku dni,mam odruch wymiotny,widząc typa.
JusiaJusia
Migocząca Świeczka

Post autor: JusiaJusia »

Magellan pisze: sob sty 24, 2026 9:43 am Jusia, ja niestety mam z nim jeden wspolny mianownik. Rocznik😂.Mowisz,ze rosnie? Nie zgadzałam tam id kilku dni,mam odruch wymiotny,widząc typa.

Magellan,
Rośnie... rośnie.... 🤷....
To Ty dziel, mnóż, pierwiastkuj ...byle ten typ nic wspólnego z Tobą nie miał 😂😂😂😂🤣
Kalamitsi
Gacie z oceanu

Post autor: Kalamitsi »

Magellan pisze: sob sty 24, 2026 9:43 am Jusia, ja niestety mam z nim jeden wspolny mianownik. Rocznik😂.Mowisz,ze rosnie? Nie zgadzałam tam id kilku dni,mam odruch wymiotny,widząc typa.
Ja niestety też ten sam rocznik, dlatego przy tych jego opowieściach mam często duuuzże oczy 😄 Kiedyś chwalił się że miał szóstki w szkole, a tymczasem za naszych czasów były tylko piątki. Cały czas łapie go na mniejszych i większych kłamstwach. On nie jest w stanie powiedzieć prawdy, bo wtedy byłoby dopiero nudno😅 człowiek się maltretuje słuchając go jak ogrywa Leclerca czy warzywniak bo jest ciekawy co tym razem wymyśli. A propos rocznika to wygląda naprawdę staro, zapadnięta twarz, dziury potrądzikowe, brak zęba, i ta wąska górna warga, do tego wątpliwa masa mięśniową jak na takiego sportowca. Brud za przykrótko obciętymi paznokciami... O jego stylu nie wspomnę, chodzi w jednych powyciaganych i brudnych dżinsach, to samo z kurtką, teraz wyświechta ten płaszczyk i on mówi o elegancji😂 tictoka ogląda i wie że we Włoszech szyją garnitury, brat (nie wiem już który) będzie mu tłumaczył z włoskiego na polski😂 jak nie zobaczę relacji z brania miary przez włoskiego krawca to przestaje go oglądać😭
ML111
ZdalnaFanka

Post autor: ML111 »

Magellan pisze: sob sty 24, 2026 9:29 am Ja jestem ze wsi i nie robi to na mnie wrazenia😁
A widzisz! Myślę, że wiele osób nie wierzy w to, co słyszy 😃 a na jego bajki nabierają się nieliczni. Cały czas szokuje mnie ten jego wymyślny wypadek - jakim trzeba być człowiekiem, żeby wymyślać takie rzeczy dla zasięgów.
Sylwkap25
MoetGlass

Post autor: Sylwkap25 »

Potrzebował na szybko kilku produktów wiec wskoczył do eleclerc 🙈
Jak na szybko potrzebuje kilko produktów, to wchodzę do osiedlowego spożywczaka dwie ulice od domu, a nie do hipermarketu w galerii
Wojtech2000
BlondDoczep

Post autor: Wojtech2000 »

AniaW91 pisze: sob sty 24, 2026 8:29 am Ale on kościsty w rej bluzce matko praktycznie mięśnia nic...
Jakie mięśnie i skąd te mięśnie mają być jak on wszystko przepada na bieżni po treningu silowym, żeby mieć w jego wieku mięśnie trzeba ćwiczyć z głową a nie zarzynac się na bieżni I paląc cały dorobek treningu silowego, kompletny brak wiedzy z jego strony 🤦
Awatar użytkownika
AniaW91
Szarlotta

Sztuczna kleo juz na wczasach 🤣😅dala zamazany obraz 😆😀ciekawe kiedy alfons sie odpali...
Awatar użytkownika
dawidszulcc
Currently:Top

Post autor: dawidszulcc »

AniaW91 pisze: sob sty 24, 2026 2:26 pm Sztuczna kleo juz na wczasach 🤣😅dala zamazany obraz 😆😀ciekawe kiedy alfons sie odpali...
Może się nie odpalić, a potem wymyśli że Nikola tak była zapracowana ze nie stety ale nic nie poćwiczy na pośladki i spacerku też nie było 🤣,obym się mylił ,I wynurzy się z opuchlizna na ryju i czerwonym oczami 🤣
Kalamitsi
Gacie z oceanu

Post autor: Kalamitsi »

dawidszulcc pisze: sob sty 24, 2026 2:31 pm Może się nie odpalić, a potem wymyśli że Nikola tak była zapracowana ze nie stety ale nic nie poćwiczy na pośladki i spacerku też nie było 🤣,obym się mylił ,I wynurzy się z opuchlizna na ryju i czerwonym oczami 🤣
Też myślę że z treningu na brazylijskie pośladki z córką nic nie będzie, bo już wczoraj zapowiedział na siłowni, że niki jest bardzo zapracowana i zabiegana, także ten😂 myślę że tu chodzi raczej o słabą formę córki.
A propo szybkich zakupów w Leclercu, to pamiętacie jak mówił że on jest patriotą zakupowym - tylko od Polaka!😄 Także ten...
Awatar użytkownika
dawidszulcc
Currently:Top

Post autor: dawidszulcc »

Kalamitsi pisze: sob sty 24, 2026 3:51 pm Też myślę że z treningu na brazylijskie pośladki z córką nic nie będzie, bo już wczoraj zapowiedział na siłowni, że niki jest bardzo zapracowana i zabiegana, także ten😂 myślę że tu chodzi raczej o słabą formę córki.
A propo szybkich zakupów w Leclercu, to pamiętacie jak mówił że on jest patriotą zakupowym - tylko od Polaka!😄 Także ten...
No i że przez jakiś czas będzie go mało, a co za tym idzie, tak na 50% jest z nią na tym wyjeździe. Acz kolwiek się mylę.
Uleczkaaaa
Channelka

Post autor: Uleczkaaaa »

Dzień dobry . Kleło na Cyprze .
Załączniki
fw_1769267731892.jpg
fw_1769267731892.jpg (126.83 KiB) Przejrzano 392 razy
Awatar użytkownika
Magellan
Szarlotta

ML111 pisze: sob sty 24, 2026 11:12 am A widzisz! Myślę, że wiele osób nie wierzy w to, co słyszy 😃 a na jego bajki nabierają się nieliczni. Cały czas szokuje mnie ten jego wymyślny wypadek - jakim trzeba być człowiekiem, żeby wymyślać takie rzeczy dla zasięgów.
Mówisz o skodzie i ruchu leweostronnym?😂😂😂tej rysce na zderzaku i mielonce w skodzie?😂😂😂ale przecież on taki wspaniałomyślny i kazał jechac panu bez lampy i zderzaka,pewnie jeszcze z rozwaloną chłodnicą 😂😂😂
Apra
Mokra Włoszka

Post autor: Apra »

Czarny coś dzisiaj długo śpi 😂
Awatar użytkownika
AniaW91
Szarlotta

Dodal.jakis post skopiowany jakby z Kleo profilu🤣mi sie wydaje ze oni sa razem tylko mieszkają osobno dla dobra dziecka....a moze teraz z nia tez pojechal ?🤣ciekawe czy da jakas normalna reakcje czy co...czekamy
Sylwkap25
MoetGlass

Post autor: Sylwkap25 »

A Iwka pompuje 🤣
Tej ro juz sie naprawdę coś w głowę zrobiło
Załączniki
fw_1769269407869.jpg
fw_1769269407869.jpg (28.06 KiB) Przejrzano 369 razy