Start
Mój profil

iwona wieczorek

Moderator: verysweetcherry
Awatar użytkownika
Anik
MoetGlass

Re: iwona wieczorek

Post autor: Anik »

krolewna_grudka pisze: czw sty 22, 2026 7:16 pm Gdzieś kiedyś słyszałam teorie, wg której Iwona pojechała do jakiegoś gangusa po zaległy hajs. Pracowała ponoć jako hostessa. Pod wpływem alkoholu zrobiła się odważniejsza i pojechała wyegzekwować zaległą wypłatę. Na miejscu mogło dojść do szarpaniny, wskutek której Iwona uderzyła o cos głowa i zmarła. Ciało ukryto. Znajomi wiedzieli, że tam pojechała z awanturą, ale bali się sypnąć, bo wówczas krzywda stałaby się też im.
Tez nie chce mi się wierzyć, że gangus wpuściłby ją do domu o 4 nad ranem. Ale poza tym teoria ma ręce i nogi i wyjaśnia panikę znajomych.
Awatar użytkownika
PrzemoKondratowicz
DramaQueen

Post autor: PrzemoKondratowicz »

Anik pisze: czw sty 22, 2026 7:14 pm No to tym bardziej zadzwoniłaby do domu, albo nawet podeszła (halo, one były sąsiadkami) i powiedziałaby: "Dzień dobry Pani Mamo Iwony, czy Iwona jest w domu, bo nie odebrała ode mnie rzeczy z balkonu".
Jezu xd Dobra tak zrobił to Paweł masz rację możemy się rozejść. Wątek też zgłoście do zamknięcia bo Anik już rozwiązała sprawę. Nie ma wyjścia, 100 zł kary więzienia lub 25 lat grzywny
Awatar użytkownika
Anik
MoetGlass

PrzemoKondratowicz pisze: czw sty 22, 2026 7:23 pm Jezu xd Dobra tak zrobił to Paweł masz rację możemy się rozejść. Wątek też zgłoście do zamknięcia bo Anik już rozwiązała sprawę. Nie ma wyjścia, 100 zł kary więzienia lub 25 lat grzywny
Pisałam dwie strony temu, że nie uważam żeby krzywdę zrobił jej ktoś z towarzystwa z DC :)
Awatar użytkownika
PrzemoKondratowicz
DramaQueen

Post autor: PrzemoKondratowicz »

Anik pisze: czw sty 22, 2026 7:30 pm Pisałam dwie strony temu, że nie uważam żeby krzywdę zrobił jej ktoś z towarzystwa z DC :)
Ok, naprawdę, fantastycznie. Ale nie wiem co jest z tobą nie tak, że dalej sie klocisz. Ja tu nie jestem żeby komuś cokolwiek udowodnić, nie zmienię też zdania, bo piszesz mi o rzeczach które znam na pamięć. Ja to wszystko wiem. Dalej uważam że jest więcej niż dwie opcje, dalej uważam że to nie musiał być ani Paweł ani Patryk. Historie kryminalne wielokrotnie udowodniły że sprawy z przypadkowymi zabójcami są najtrudniejsze bo nie istnieje żaden ciąg logiczny, żaden ciąg przyczynowo skutkowy. To nie jest aż tak nieprawdopodobna teoria, to nie jest teoria o porwaniu przez kosmitów. Już osiem razy zrozumiałem że w to nie wierzysz, ale daj już spokój i daj ludziom sądzić różne rzeczy ok? XD
Awatar użytkownika
Anik
MoetGlass

PrzemoKondratowicz pisze: czw sty 22, 2026 7:33 pm Ok, naprawdę, fantastycznie. Ale nie wiem co jest z tobą nie tak, że dalej sie klocisz. Ja tu nie jestem żeby komuś cokolwiek udowodnić, nie zmienię też zdania, bo piszesz mi o rzeczach które znam na pamięć. Ja to wszystko wiem. Dalej uważam że jest więcej niż dwie opcje, dalej uważam że to nie musiał być ani Paweł ani Patryk. Historie kryminalne wielokrotnie udowodniły że sprawy z przypadkowymi zabójcami są najtrudniejsze bo nie istnieje żaden ciąg logiczny, żaden ciąg przyczynowo skutkowy. To nie jest aż tak nieprawdopodobna teoria, to nie jest teoria o porwaniu przez kosmitów. Już osiem razy zrozumiałem że w to nie wierzysz, ale daj już spokój i daj ludziom sądzić różne rzeczy ok? XD
Dobrze, że nie istnieje już forum gp24 i wątek o Iwonie, bo skoro dla Ciebie dyskusja na forum dyskusyjnym to kłócenie się, to tam, przy kilkunastu tysiącach stron, mógłbyś się mocno zaperzyć. Pozdrawiam cieplutko i koniec tematu, bo moderatorzy nie lubią takich offtopów.
Jeszcze33
PsychoFanka

Post autor: Jeszcze33 »

Anik pisze: czw sty 22, 2026 7:18 pm Tez nie chce mi się wierzyć, że gangus wpuściłby ją do domu o 4 nad ranem. Ale poza tym teoria ma ręce i nogi i wyjaśnia panikę znajomych.
W sumie czemu nie, tacy ludzie to są narwani i często naćpani, może chciał ją nastraszyć.
Pitupitu1
Tritonotti

Post autor: Pitupitu1 »

Czy ktoś wie, gdzie jest jakieś dobrze obeznane, merytoryczne forum w tym temacie?
Wiecie, takie bez teorii że Iwona będąc po imprezie w drodze do domu, z rozładowaną komórką, postanowiła egzekwować jakiś hajs za nierząd czy inne dragi od jakiegoś trójmiejskiego gangusa, ale finalnie załatwiła ją własna matka za ukradzione szpilki .
Z góry dzięki .
bigosm
RoyalBaby

Post autor: bigosm »

Anik pisze: czw sty 22, 2026 7:18 pm Tez nie chce mi się wierzyć, że gangus wpuściłby ją do domu o 4 nad ranem. Ale poza tym teoria ma ręce i nogi i wyjaśnia panikę znajomych.

Ta teoria nie ma tylko rąk i nóg - ona składa się idealnie w logiczną całość z niuansami, które mogą się minimalnie różnić. Iwona skończyła swój żywot porwana przez trójmiejskich burdelarzy związnych z turkiem , krystkiem i całym dream clubem przy celowym lub przypadkowym udziale znajomych Iwony powiązanych z ochroniarzami z dream clubu i policją oraz mającymi kryminalną przeszłość jak Łukasz B.

Iwonie, która była niezwykle rozchwytywana ( w jednym czasie adorowało ją co najmniej 5 patusów ) zaproponowano bycie prostytutką bądź sprzedano ją za dług. Nie zgodziła się oczywiście na to - czego efektem była kłótnia w klubie i jej wcześniejsze nagłe wyjście. Znajomi Iwony do dziś zasłaniają się niepamięcią co było przyczyną kłótni. Przyczyną kłótni była odmowa Iwony. Dopadli ją w idealnym miejscu a znajomi dowiedziawszy się co nastąpiło albo pozorowali szukanie albo zwyczajnie wpadli w panikę myśląc , że burdelarze jednak się do tego nie posuną.

Nad wszystkimi działał i działa parasol ochronny policji ( również mających koligacje z rodzinami znajomych oraz np. ochroniarzami w klubie ) dlatego żadnego rozwiązania w temacie nie będzie. Co jakiś czas wrzucane są żałosne teorie o sprawcach jak mężczyzna z ręcznikiem, gościu grającym w trzy kubki, śmieciarzami czy ostatnio polską sekcją sekty Dawida Berga tudzież przypadkowym gwałcicielem by sprawę rozmydlić czy o niej zapomnieć. To nie pierwszy raz gdy działania policji są odwrotne od powierzonych i mają na celu ochronę sprawców- znajomych czy ziomków biznesowych a dziać się tak będzie do póki w policji pracują kryminaliści.

Najlepszym dowodem na to , że taki Krystek jest ściśle związany ze sprawą i to mocno jest to ,że w sytuacji gdy zaczął właśnie odsiadywanie pietnastaka gdyby nie był a coś wiedział to poszedłby na współpracę i wyrok w jego sprawie zostałby radykalnie obniżony.
Awatar użytkownika
Anik
MoetGlass

bigosm pisze: czw sty 22, 2026 8:20 pm Ta teoria nie ma tylko rąk i nóg - ona składa się idealnie w logiczną całość z niuansami, które mogą się minimalnie różnić. Iwona skończyła swój żywot porwana przez trójmiejskich burdelarzy związnych z turkiem , krystkiem i całym dream clubem przy celowym lub przypadkowym udziale znajomych Iwony powiązanych z ochroniarzami z dream clubu i policją oraz mającymi kryminalną przeszłość jak Łukasz B.

Iwonie, która była niezwykle rozchwytywana ( w jednym czasie adorowało ją co najmniej 5 patusów ) zaproponowano bycie prostytutką bądź sprzedano ją za dług. Nie zgodziła się oczywiście na to - czego efektem była kłótnia w klubie i jej wcześniejsze nagłe wyjście. Znajomi Iwony do dziś zasłaniają się niepamięcią co było przyczyną kłótni. Przyczyną kłótni była odmowa Iwony. Dopadli ją w idealnym miejscu a znajomi dowiedziawszy się co nastąpiło albo pozorowali szukanie albo zwyczajnie wpadli w panikę myśląc , że burdelarze jednak się do tego nie posuną.

Nad wszystkimi działał i działa parasol ochronny policji ( również mających koligacje z rodzinami znajomych oraz np. ochroniarzami w klubie ) dlatego żadnego rozwiązania w temacie nie będzie. Co jakiś czas wrzucane są żałosne teorie o sprawcach jak mężczyzna z ręcznikiem, gościu grającym w trzy kubki, śmieciarzami czy ostatnio polską sekcją sekty Dawida Berga tudzież przypadkowym gwałcicielem by sprawę rozmydlić czy o niej zapomnieć. To nie pierwszy raz gdy działania policji są odwrotne od powierzonych i mają na celu ochronę sprawców- znajomych czy ziomków biznesowych a dziać się tak będzie do póki w policji pracują kryminaliści.

Najlepszym dowodem na to , że taki Krystek jest ściśle związany ze sprawą i to mocno jest to ,że w sytuacji gdy zaczął właśnie odsiadywanie pietnastaka gdyby nie był a coś wiedział to poszedłby na współpracę i wyrok w jego sprawie zostałby radykalnie obniżony.
Bardzo dobry post :brawo: co masz na myśli mówiąc o sprzedaży jej za dług? Czyj?
bigosm
RoyalBaby

Jak to czyj? Znajomych Iwony względem burdelarzy/ochroniarzy w Dream Clubu i innych.
Kasiakowalska1
Bagietka z szarlott

Post autor: Kasiakowalska1 »

bigosm pisze: czw sty 22, 2026 8:50 pm Jak to czyj? Znajomych Iwony względem burdelarzy/ochroniarzy w Dream Clubu i innych.
Nie wiem jak było więc nie powiem że na pewno nie ale co to za durny pomysł że grupa znajomych ma długi i mówią „no dobra Kaśka to ciebie za to sprzedajemy”, chyba wiadomo że Kaśka się nie zgodzi xd wydaje mi się to trochę naciągane jednak
bigosm
RoyalBaby

Naciągane bo ? Zresztą ja nie napisałem,że było tak ,że mieli długi. Na pewno jednak mieli znajomości (i to bardzo zażyłe ) z tymi ,którzy ładne dziewczynki wyłapywali w wiadomym celu. Skoro nie jest nic na rzeczy to co było powodem kłótni kiedy Iwona gw**t opuściła ten burdel zwany dream clubem ? Co jeśli Iwona dostała ofertę przespania się z kimś za pieniądze a znajomi mieli ją do tego namówić ? Skąd u Iwony tak olbrzymie pieniądze jak na tamte czasy znalezione w mieszkaniu po zaginięciu?
Awatar użytkownika
Anik
MoetGlass

Wklejam komentatrz umieszczony pod jednym z filmów na temat IW na youtubie:

Wszystkowiedząca Kasia i Adria wiedzą kto, co, jak i dlaczego.
Zmowa milczenia trwa z obawy o własne życie.
Nieznane osoby nie ukrywają zwłok, tak, aby były nie do odnalezienia pomimo upływu 15 lat.
To oznacza, że Iwona znała swojego zabójcę.
Ze znajomych na trasie jej powrotu był tylko Patryk, Paweł S. i Paweł J.
Iwona straciła ochotę na zabawę, bo szlag ją trafił, że wiarołomny kochanek wyrywa laski w BB.
Podjęła desperacką decyzję powrotu do domu z kapcia, po tym jak ją "przyjaciółka" Adria olała i ukarała za foch na imprezie. Adria była tylko kilkaset metrów od Iwony i wiedziała gdzie jest, więc mogła poprosić kierowcę i pojechać po nią. Nie zrobiła tego, bo okazała się świnią.
Później włączyła "wybielacze".
Iwona będąc 120m od domu nadziała się na znajome twarze.
W samochodzie jednego z Pawłów siedział Patryk z oboma swoimi kumplami Pawłami, nie mylić z Pawłem Piwowarczykiem, który pełni w tej sprawie kozła ofiarnego.
Dosiadła się do samochodu i pazurkami chciała kochankowi oczy wydrapać, żeby nigdy więcej za innymi laskami się nie oglądał.
Kto nie zna szaleństwa zazdrosnej i zakochanej po uszy dziewczyny?
Patryk, w samoobronie złapał Iwonę za szyję i za mocno ścisną, bo jest osiłkiem na sterydach.
Zmiażdżył dziewczynie krtań.
Świadkami nieumyślnego zabójstwa byli Paweł J. i Paweł S.
Chłopacy pomyśleli, że jak ciało zniknie, to wymiksują się z tej grubej na maksa afery.

Z bilingów wiadomo do kogo chłopacy zwrócili się o pomoc.
Mroczni znajomi tej pomocy udzielili i ciało zniszczyli.
To nie pierwsze i nie ostatnie ciało, które zostało zutylizowane w ten sposób.
Policja bardzo szybko pokapowała się, że w sprawę jest zamieszany syn zastępcy komendanta.
To roztoczyło parasol ochronny na sprawcą.
Profilaktycznie uciekł za granicę.
Co z ciałem?
To proste.
Poszlaki prowadziły wprost do zabetonowanego kanału w garażu z pojemnikami po żrących środkach chemicznych.
Druga opcja to załadowanie ciała do przypadkowego auta zgniatanego na złomie w kostkę, tuż przed wysłaniem do huty.
W obu wersjach ciała już nie ma i nie zostanie odnalezione.
Nie ma nagrody za wskazanie zabójcy Iwony, bo to proste i zabójca sam się przyznał do zbrodni.
Jest nagroda za wskazanie zwłok Iwony, który już fizycznie nie ma.
Wniosek?
Policji nie zależy na rozwiązaniu sprawy, bo za dużo funkcjonariuszy "beknie".
Kasiakowalska1
Bagietka z szarlott

Post autor: Kasiakowalska1 »

bigosm pisze: czw sty 22, 2026 9:33 pm Naciągane bo ? Zresztą ja nie napisałem,że było tak ,że mieli długi. Na pewno jednak mieli znajomości (i to bardzo zażyłe ) z tymi ,którzy ładne dziewczynki wyłapywali w wiadomym celu. Skoro nie jest nic na rzeczy to co było powodem kłótni kiedy Iwona gw**t opuściła ten burdel zwany dream clubem ? Co jeśli Iwona dostała ofertę przespania się z kimś za pieniądze a znajomi mieli ją do tego namówić ? Skąd u Iwony tak olbrzymie pieniądze jak na tamte czasy znalezione w mieszkaniu po zaginięciu?
Wiem że nie napisałeś że tak było na 100%, dyskutuje tylko z wersją którą przedstawiłeś, luz. A naciągane z tego powodu co napisałam, że brzmi to nieprawdopodobnie że grupa znajomych miałaby pomyśleć że sprzedadzą koleżankę za długi i oczekiwali że ta koleżanka miałaby się na to zgodzić w dodatku. Bo tak rozumiem twój wpis, że jej to zaproponowali a jak poszło nie po ich myśli (czyli że nie zgodziła się) to była awantura i jakiś wypadek albo celowo ją sprzątnęli. Powodem kłótni nastolatków w dyskotece naprawdę mogą być inne rzeczy, choćby że poderwała chłopaka który podobał się koleżance czy że ktoś komuś powiedział w złości coś przykrego. To były nastolatki i to jeszcze w wakacje, nawaleni. Ty nigdy nie wyszedłeś ze spotkania w trakcie? Ja przynajmniej kilka razy, a wierz mi, nikt mnie nie próbował namawiać na keks z alfonsami ani żebym ciałem spłacała czyjeś długi. Pytanie skąd u niej tyle siana swoją drogą bardzo dobre, czytałam gdzieś że to było 20 tysięcy ale może coś pomieszałam. Dziś to sporo kasy, a na owe czasy to naprawdę pokaźna sumka.
agave
LouiBag

Post autor: agave »

krolewna_grudka pisze: czw sty 22, 2026 7:16 pm Gdzieś kiedyś słyszałam teorie, wg której Iwona pojechała do jakiegoś gangusa po zaległy hajs. Pracowała ponoć jako hostessa. Pod wpływem alkoholu zrobiła się odważniejsza i pojechała wyegzekwować zaległą wypłatę. Na miejscu mogło dojść do szarpaniny, wskutek której Iwona uderzyła o cos głowa i zmarła. Ciało ukryto. Znajomi wiedzieli, że tam pojechała z awanturą, ale bali się sypnąć, bo wówczas krzywda stałaby się też im.
Ale jak mogła pojechać po zaległy hajs jak szła w stone domu 6 km z buta na boso?
Awatar użytkownika
Anik
MoetGlass

agave pisze: czw sty 22, 2026 10:30 pm Ale jak mogła pojechać po zaległy hajs jak szła w stone domu 6 km z buta na boso?
W sprawie przewijał się jako szemrany biznesmen M. Olech, a jego dom był/jest przy deptaku
katjm
Migocząca Świeczka

Post autor: katjm »

w którejś analizie było pokazane że na monitoringu przy bacówce gdzie Iwona była widziana po raz ostatni, jakieś 3-4 minuty później przechodziła 4ka facetów i widać po nich że wszyscy patrzą na wejście na plażę, skrzyżowanie z drogą Iwony, jakby coś przykuło wzrok wszystkich. coś tutaj było omawiane czy ma to związek z Iwona? (możliwe aczkolwiek mogło to jej nie dotyczyć)
Echooo
Siatkarka

Post autor: Echooo »

Anik pisze: wt sty 20, 2026 9:24 pm to chyba jasne, że kogoś/czegoś się boją
Ale sam strach nie uciszyłby ich na tyle lat. Przecież wtedy mogliby anonimowo dać znać o co chodzi. Jeżeli baliby się kogoś to pewnie zależałoby im żeby dopadła go sprawiedliwość.