Start
Mój profil

Dieta czarny furiat

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Awatar użytkownika
Magellan
MiamiBicz

Re: Dieta czarny furiat

Post autor: Magellan »

Mexxxi pisze: wt sty 20, 2026 8:59 pm Coś czuję, że chyba poświęcę 4 stówy 🤡🤡🤡
Dorzucę się 😁
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Post autor: dawidszulcc »

Mexxxi pisze: wt sty 20, 2026 8:59 pm Coś czuję, że chyba poświęcę 4 stówy 🤡🤡🤡
Napisałem że wogole on nie robil dawno jajecznicy, wchodzę w relacje patrzę a co robi patus JAJECZNICE 🤣Albo on faktycznie tu czyta albo zbieg okoliczności.
Awatar użytkownika
Martyna84
ŚpioszkiKenzo

Post autor: Martyna84 »

Halo halo. Ciekawa jestem czy jest tu ktoś, kto zna furiacika prywatnie? On już takie bajki opowiada, że nie wiem czy się śmiać czy płakać. Mam nadzieję, że to wszystko mu się tylko śniło. Ciekawa jestem czy chociaż jedna z tych jego historyjek jest prawdziwa. Dopiero co miał tragiczny w skutkach wypadek, ale ledwie drasnął swoją brykę, a teraz opowiada, że miał zderzenie z tramwajem. 🫣Tramwaj się pewnie wykoleił, wszystko do kasacji, no a nasz czarny pan miał tylko ból w lędźwiach. No jasne! 😆 A czy w tej bajce były smoki i piękne księżniczki? Messenger płonie, bo tak go wszyscy atakują. 😆😆Kleopatra to chyba doczepy rwie z zazdrości. No toż to szok proszę państwa. Miłego dnia życzę wszystkim i smacznej jajecznicy bądź kleistego placka. ☺️😘
Wojtech2000
Skarpeta Rakieta

Post autor: Wojtech2000 »

UWAGA! W niedzielę trening z Nikusia oj będzie się działo jak najlepszy oszust wśród trenerów i dietetyków ułoży trening to internet będzie sikał, będzie 5 tys wejść na godzinę i czat zapłonie 5 wiadomości na minutę 🤦🤦🤦