Nie wierzę że są razem zaraz Wam wytłumaczę dlaczegodawidszulcc pisze: ↑ndz sty 18, 2026 12:34 pm Hej wszystkim. Tak jak gdzieś już pisałem oni najwyraźniej w świecie, uknuli spisek o rostaniu, I sami siebie sprawdzali czy podołają być osobno, scenki o rostaniu są żałosne i robiące ludzi w chuja, to wszystko to jedno wielkie szambo które lada chwila wypłynie. Następuje jak to on pisał przełom w jego parszywym świecie , a co za tym idzie on będzie miał swoją armie zdesperowanych facetów i oddających każdą złotówkę temu popaprancowi. Oświadczy się MASKOTCE . Natomiast ona swoje fanki które już dostają orgazmu , który zapodaje im ich władczyni Kleo "Ja mam siłę ja mam moc w chuja robię cały rok " strategia Kleo, przyjęcie oswiadczyn od psychopaty,to będzie cośczekam na dalszy rozwój tej parszywej dwójki.
Gdyby nagle się okazało że Magd ściemniała że nie jest z Furiatemtoby straciła nie tylko być kozę finansowo ale także bardzo wizerunkowo
Moim zdaniem się rozstali i ona po prostu robi swoje bo ma takiesamoprwodorych diet petard jaki on
Być może stara się odciągnąć teraz od niego klientów
Tak myślę