Start
Mój profil

Morderstwo Mai Kowalskiej

Moderator: verysweetcherry
Katariiina
Mokra Włoszka

Re: Morderstwo Mai Kowalskiej

Post autor: Katariiina »

Odpaliła się znowu i do prokuratury maile śle, cyrk 🤡
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
slodyczanka.
Gacie z oceanu

Post autor: slodyczanka. »

Ja pier*ole, niezła odklejka. Biedny Bartuś w depresji ale denatka zła i wszystkiemu winna. Jak bardzo trzeba naginać rzeczywistość żeby taką teorię poskładać i w nią wierzyć, to tylko w Kasi głowie możliwe takie kombinacje xD
Awatar użytkownika
marley71
Currently:Italy

Post autor: marley71 »

Delulu to nawet nie jest to xD

Bartunia gnije w pierdlu i usycha z tęsknoty, a mamusia imprezuje na socialach xD
Awatar użytkownika
Cat_on_the_moon
Currently:Greece

Post autor: Cat_on_the_moon »

To nie jest zachowanie normalnej osoby....
Evlka
BlondDoczep

Post autor: Evlka »

Katariiina pisze: sob sty 17, 2026 4:14 am Odpaliła się znowu i do prokuratury maile śle, cyrk 🤡
Ktoś powinien jej odciąć dostęp do internetu. Ewidentnie ma jakieś zaburzenie, albo jest w tak dużym szoku przez sytuację, że układ nerwowy nie wytrzymał i ona nie panuje nad własnymi emocjami, czy czynami. Przecież nie jest głupia. Na zdrowy rozum powinna rozumieć, że aktualnie milczenie jest złotem, a ewentualne komentarze niech zostawi po zakończeniu rozprawy.
Katariiina
Mokra Włoszka

Na profilu Bart Giży wrzuciła jego fotę z rozmowy wideo z Grecji, a na Giży Niak są jej wnioski do prokuratury o widzenia własnoręcznie pisane gdzie wgl udostępnia swoje dane wrażliwe 🙈 mam wrażenie że to się nigdy nie skończy🫠
slodyczanka.
Gacie z oceanu

Katariiina pisze: sob sty 17, 2026 11:15 pm Na profilu Bart Giży wrzuciła jego fotę z rozmowy wideo z Grecji, a na Giży Niak są jej wnioski do prokuratury o widzenia własnoręcznie pisane gdzie wgl udostępnia swoje dane wrażliwe 🙈 mam wrażenie że to się nigdy nie skończy🫠
Ja pierdolę, coooo 🤨 Te jej wysrywy są serio niedorzeczne. Morderca powinien być na wolności bo ma depresję, śmiech na sali…
Jedynym logicznym wyjaśnieniem jej heroicznej walki z przeznaczeniem byłby fakt gdyby tak naprawdę ona za wszystkim stała i liczyła że dzięki niepamięci aka „amnestii” synusia wszystkim się upiecze 🤔
I jeszcze prośba aby mu dostarczyć konsolę do gier, no brak słów 😦
Civatea
Tritonotti

Post autor: Civatea »

Ciekawe, kiedy napisze pisemko do prezydenta o ułaskawienie.
Kitku90690
PsychoFanka

Post autor: Kitku90690 »

Civatea pisze: ndz sty 18, 2026 7:56 am Ciekawe, kiedy napisze pisemko do prezydenta o ułaskawienie.
Wez nie podpowiadaj ta baba jest gotowa do Starsburga pisac
Hankabezpudla
Mokra Włoszka

Post autor: Hankabezpudla »

Kitku90690 pisze: ndz sty 18, 2026 9:03 am Wez nie podpowiadaj ta baba jest gotowa do Starsburga pisac
Strasburgera jak będzie trzeba też xD
katjm
Migocząca Świeczka

Post autor: katjm »

ja bym pisała jakąś petycję, do wszelkich dostawców mediów żeby nikt nie udostępniał Internetu dla tej baby... ona powinna być teraz offline. dobrze by to zrobiło i sprawie i przede wszystkim jej samej.
Hinata99
Koczkodan

Post autor: Hinata99 »

katjm pisze: ndz sty 18, 2026 11:57 am ja bym pisała jakąś petycję, do wszelkich dostawców mediów żeby nikt nie udostępniał Internetu dla tej baby... ona powinna być teraz offline. dobrze by to zrobiło i sprawie i przede wszystkim jej samej.
Jak to mawiał Pudzian, to by nic nie dało
ajmegerl
GreckieWakacje

Post autor: ajmegerl »

W sumie to jestem ciekawa jak na to wszystko zapatruje się ojciec Bartka. Czy wierzy w jego winę? Czu buli adwokatom? Czy jakoś kontaktuję się z ex żoną?
Katariiina
Mokra Włoszka

ajmegerl pisze: ndz sty 18, 2026 2:20 pm W sumie to jestem ciekawa jak na to wszystko zapatruje się ojciec Bartka. Czy wierzy w jego winę? Czu buli adwokatom? Czy jakoś kontaktuję się z ex żoną?
Był jego post odnośnie tej sprawy jak go K. atakowała, to pisał że jest za tym aby to wyjaśnić i jeżeli to zrobił ma ponieść konsekwencje, a nie że K. mu mówi że nic się nie stało. Też wtedy wrzucił uzasadnienie ich rozwodu kościelnego, potem ona udostępniała maile pomiędzy nimi, więc jakiś tam kontakt mieli ale relacje niezbyt dobre i myślę że on płaci adwokatom.
Awatar użytkownika
FashFash
Trening tenisa

Post autor: FashFash »

Katariiina pisze: ndz sty 18, 2026 2:58 pm Był jego post odnośnie tej sprawy jak go K. atakowała, to pisał że jest za tym aby to wyjaśnić i jeżeli to zrobił ma ponieść konsekwencje, a nie że K. mu mówi że nic się nie stało. Też wtedy wrzucił uzasadnienie ich rozwodu kościelnego, potem ona udostępniała maile pomiędzy nimi, więc jakiś tam kontakt mieli ale relacje niezbyt dobre i myślę że on płaci adwokatom.
co bylo w uzasadnieniu rozwodu kościelnego? Może jej jakaś choroba psychiczna?
Katariiina
Mokra Włoszka

FashFash pisze: ndz sty 18, 2026 3:00 pm co bylo w uzasadnieniu rozwodu kościelnego? Może jej jakaś choroba psychiczna?
Było coś w stylu że jest niestabilna emocjonalnie, że nie nadaje się do pożycia z drugą osobą itp. ale nie wiem czy ktoś ją badał, czy po prostu to było stwierdzone na podstawie dowodów od ojca B., jeszcze tam było że przed kolejnym związkiem małżeńskim będzie musiała udowodnić że się nadaje i że już nie ma tych problemów, bez tego ma zakaz. Próbowałam to znaleźć, bo było nawet tutaj, ale w gąszczu postów ciężko. Chyba też zamieszczał dokumenty, że utrudniała mu kontakty z B. i też były jakieś postanowienia sądów czy wyroki.
Kasia98
FejkTiffany

Post autor: Kasia98 »

To znalazłam na temat rozwodu kościelnego
Kasia98
FejkTiffany

Cd.....
Kasia98
FejkTiffany

Cd.......... to tyle co znalazłam na szybko
FikolMikol
Currently: planning drama

Post autor: FikolMikol »

Civatea pisze: ndz sty 18, 2026 7:56 am Ciekawe, kiedy napisze pisemko do prezydenta o ułaskawienie.
Do ułaskawienia potrzebny jest prawomocny wyrok skazujacy
Civatea
Tritonotti

Post autor: Civatea »

FikolMikol pisze: ndz sty 18, 2026 6:54 pm Do ułaskawienia potrzebny jest prawomocny wyrok skazujacy
To był sarkazm związany z pisaniem przez nią pism.
To raczej logiczne, że musi być wyrok.
slodyczanka.
Gacie z oceanu

Kasia98 pisze: ndz sty 18, 2026 3:46 pm Cd.......... to tyle co znalazłam na szybko
Pani Kasia w odpowiedzi na te screeny orzekła że sędzia był przekupiony przez jej eks męża haha, bardzo przekonywujące w kontekście tego jak jej osoba się zdążyła wszystkim w internecie zaprezentować xD ]:->
olkie
Siatkarka

Post autor: olkie »

czy tylko ja mam wrażenie ze tam relacja matka-syn jest mocno zaburzona i wręcz patologią zajeżdza ? ze matce odbiło na punkcie syna? jest przy tym zazdrosna i zaborcza. przy takiej matce nikt nie mial by szans normalnie się rozwijać i wyrosnąć na porzadnego czlowieka. Jej tez ktoś powinien sie przyjzec bo wydaje mi się mocno zamieszana w całą tą sprawę. w końcu kilkukrotnie zmieniala wersje matacząc ( znaja sie , nie znaja sie , synus by na nia nie spojrzal, znali sie ale nie widzieli 2 lata.... itd) a po 2 telefon sam na torowisko sie nie podrzucił
Katariiina
Mokra Włoszka

Jestem w szoku że strzelał z wiatrówki do kogoś, a ona olała sprawę, gdyby się tym zajęła w porę to nie byłoby teraz tej tragedii 🥺
Awatar użytkownika
florella
RoseGold

Post autor: florella »

Katariiina pisze: pn sty 19, 2026 3:03 pm Jestem w szoku że strzelał z wiatrówki do kogoś, a ona olała sprawę, gdyby się tym zajęła w porę to nie byłoby teraz tej tragedii 🥺
Co według Ciebie miałaby zrobić TA kobieta? Przecież gdyby Bartuś okazał się zbrodniarzem wojennym ona by dalej wypisywała te bzdury. :') :')