Morderstwo Mai Kowalskiej
Moderator: verysweetcherry-
Katariiina
- Mokra Włoszka
Re: Morderstwo Mai Kowalskiej
Odpaliła się znowu i do prokuratury maile śle, cyrk 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
slodyczanka.
- Gacie z oceanu
Ja pier*ole, niezła odklejka. Biedny Bartuś w depresji ale denatka zła i wszystkiemu winna. Jak bardzo trzeba naginać rzeczywistość żeby taką teorię poskładać i w nią wierzyć, to tylko w Kasi głowie możliwe takie kombinacje xD
- Cat_on_the_moon
- Currently:Greece
To nie jest zachowanie normalnej osoby....
Ktoś powinien jej odciąć dostęp do internetu. Ewidentnie ma jakieś zaburzenie, albo jest w tak dużym szoku przez sytuację, że układ nerwowy nie wytrzymał i ona nie panuje nad własnymi emocjami, czy czynami. Przecież nie jest głupia. Na zdrowy rozum powinna rozumieć, że aktualnie milczenie jest złotem, a ewentualne komentarze niech zostawi po zakończeniu rozprawy.
-
Katariiina
- Mokra Włoszka
Na profilu Bart Giży wrzuciła jego fotę z rozmowy wideo z Grecji, a na Giży Niak są jej wnioski do prokuratury o widzenia własnoręcznie pisane gdzie wgl udostępnia swoje dane wrażliwe
mam wrażenie że to się nigdy nie skończy
-
slodyczanka.
- Gacie z oceanu
Ja pierdolę, cooooKatariiina pisze: ↑sob sty 17, 2026 11:15 pm Na profilu Bart Giży wrzuciła jego fotę z rozmowy wideo z Grecji, a na Giży Niak są jej wnioski do prokuratury o widzenia własnoręcznie pisane gdzie wgl udostępnia swoje dane wrażliwemam wrażenie że to się nigdy nie skończy
![]()
Jedynym logicznym wyjaśnieniem jej heroicznej walki z przeznaczeniem byłby fakt gdyby tak naprawdę ona za wszystkim stała i liczyła że dzięki niepamięci aka „amnestii” synusia wszystkim się upiecze
I jeszcze prośba aby mu dostarczyć konsolę do gier, no brak słów
-
Kitku90690
- PsychoFanka
-
Hankabezpudla
- Mokra Włoszka
Strasburgera jak będzie trzeba też xDKitku90690 pisze: ↑ndz sty 18, 2026 9:03 am Wez nie podpowiadaj ta baba jest gotowa do Starsburga pisac
-
Katariiina
- Mokra Włoszka
Był jego post odnośnie tej sprawy jak go K. atakowała, to pisał że jest za tym aby to wyjaśnić i jeżeli to zrobił ma ponieść konsekwencje, a nie że K. mu mówi że nic się nie stało. Też wtedy wrzucił uzasadnienie ich rozwodu kościelnego, potem ona udostępniała maile pomiędzy nimi, więc jakiś tam kontakt mieli ale relacje niezbyt dobre i myślę że on płaci adwokatom.
co bylo w uzasadnieniu rozwodu kościelnego? Może jej jakaś choroba psychiczna?Katariiina pisze: ↑ndz sty 18, 2026 2:58 pm Był jego post odnośnie tej sprawy jak go K. atakowała, to pisał że jest za tym aby to wyjaśnić i jeżeli to zrobił ma ponieść konsekwencje, a nie że K. mu mówi że nic się nie stało. Też wtedy wrzucił uzasadnienie ich rozwodu kościelnego, potem ona udostępniała maile pomiędzy nimi, więc jakiś tam kontakt mieli ale relacje niezbyt dobre i myślę że on płaci adwokatom.
-
Katariiina
- Mokra Włoszka
Było coś w stylu że jest niestabilna emocjonalnie, że nie nadaje się do pożycia z drugą osobą itp. ale nie wiem czy ktoś ją badał, czy po prostu to było stwierdzone na podstawie dowodów od ojca B., jeszcze tam było że przed kolejnym związkiem małżeńskim będzie musiała udowodnić że się nadaje i że już nie ma tych problemów, bez tego ma zakaz. Próbowałam to znaleźć, bo było nawet tutaj, ale w gąszczu postów ciężko. Chyba też zamieszczał dokumenty, że utrudniała mu kontakty z B. i też były jakieś postanowienia sądów czy wyroki.
-
FikolMikol
- Currently: planning drama
To był sarkazm związany z pisaniem przez nią pism.FikolMikol pisze: ↑ndz sty 18, 2026 6:54 pm Do ułaskawienia potrzebny jest prawomocny wyrok skazujacy
To raczej logiczne, że musi być wyrok.
-
slodyczanka.
- Gacie z oceanu
czy tylko ja mam wrażenie ze tam relacja matka-syn jest mocno zaburzona i wręcz patologią zajeżdza ? ze matce odbiło na punkcie syna? jest przy tym zazdrosna i zaborcza. przy takiej matce nikt nie mial by szans normalnie się rozwijać i wyrosnąć na porzadnego czlowieka. Jej tez ktoś powinien sie przyjzec bo wydaje mi się mocno zamieszana w całą tą sprawę. w końcu kilkukrotnie zmieniala wersje matacząc ( znaja sie , nie znaja sie , synus by na nia nie spojrzal, znali sie ale nie widzieli 2 lata.... itd) a po 2 telefon sam na torowisko sie nie podrzucił
-
Katariiina
- Mokra Włoszka
Jestem w szoku że strzelał z wiatrówki do kogoś, a ona olała sprawę, gdyby się tym zajęła w porę to nie byłoby teraz tej tragedii 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Co według Ciebie miałaby zrobić TA kobieta? Przecież gdyby Bartuś okazał się zbrodniarzem wojennym ona by dalej wypisywała te bzdury.Katariiina pisze: ↑pn sty 19, 2026 3:03 pm Jestem w szoku że strzelał z wiatrówki do kogoś, a ona olała sprawę, gdyby się tym zajęła w porę to nie byłoby teraz tej tragedii![]()