Start
Mój profil

Co kupujecie sobie na walentynki?

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Karalina
RóżowePolo

Co kupujecie sobie na walentynki?

Post autor: Karalina »

Jak w temacie i za ile? :)
whaathefawk
Ciastko

Post autor: whaathefawk »

Ja myślałam, żeby w tym roku postawić na coś drobnego, może handmade. W sumie dopiero co były święta i oboje trochę nie mamy pomysłu (jesteśmy osobami którym ciężko kupić prezent, bo raczej mamy wszystko czego potrzebujemy). Jedziemy też na narty i będziemy w aplach w walentynki, więc raczej postawię na coś mniej materialnego. Myślałam nad bukietem kwiatków z wyciorów (całkiem proste, a jest masa tutoriali na tiktoku). Jak ktoś lubi tworzyć to super pomysł, a fajne też dać facetowi kwiaty. Pewnie jakaś kolacja, spacer, planszówki, romantyczny wieczór. Też myślałam nad takim „wieczorem docenienia” - za co jesteśmy sobie wdzięczni, co w sobie lubimy, co doceniamy. Takie niby drobiazgi, symboliczne rzeczy, ale myślę że fajnie może podbudować relacje, a to jest dla mnie najważniejsze w walentynki.
annatoja33
Ciastko

Post autor: annatoja33 »

My sobie na Walentynki i rocznice nic nie kupujemy, po prostu spędzamy razem wtedy czas. Najczęściej inaczej, niż na co dzień, ale nie za każdym razem, bo nie mamy aż takiego parcia na to. Jakbyśmy za każdym razem mieli sobie coś kupować, to po czasie prezenty byłyby już u nas na siłę, a tak to czekamy z nimi do innych okazji. Jeśli jednak szukasz inspiracji i chciałabyś kupić coś porządnego, polecam zajrzeć sobie na stronę sklepu https://meskarzecz.com/ I zamówić bieliznę sportową :)
Awatar użytkownika
Monikaxyz
LouiBag

Post autor: Monikaxyz »

Ja kupiłam kilka dupereli na siłownię żeby miał i w sumie tyle, nietypowo walentynkowe 🤷‍♀️