Start
Mój profil

Emilia Kwiecień Włodawa

Moderator: verysweetcherry
Awatar użytkownika
adalberto81
BlondDoczep

Re: Emilia Kwiecień Włodawa

Post autor: adalberto81 »

domexazs3 pisze: pt sty 16, 2026 3:12 pm Lepiej być samej/samemu niż w związku, w którym istnieje zagrożenie zdrowia i życia. Pamiętajcie o tym.
W tym się chyba wszyscy zgadzamy.
OlenaOlenka
PrinTu

Post autor: OlenaOlenka »

PEONIA pisze: pt sty 16, 2026 1:22 pm Powiem Wam, ze nie pije, nie biorę nie mam uzależnień ani nie odwalam takich cyrków jak uciekanie z samochodu ale cieszę się, ze mogłam przeczytać i zobaczyć ten wątek.

Uświadamia mi to jak ważne jest to kogo wpuszczamy do życia i z kim się zadajemy. Bo są ludzie co w razie czego nas zostawią na śmierć, nie wezwą pomocy i nie będą mieć wyrzutów sumienia....
Masz swoją perspektywę. Ja znów nie miałam nic do powiedzenia - osoba pijąca już była, to był mój ojciec- miliard razy po pijaku chodził zima, brał kluczyki, jeździł. Dzwoniłam na policję, zgłaszałam. Matka chodziła za nim, szukała, dostawałyśmy wpi**dol, potem już miałam w nosie jak w mróz poszedł w loty.

Łatwo mieć wybór, gdy chodzi o znajomych, kolegów.
Agatka321
Currently: planning drama

Post autor: Agatka321 »

OlenaOlenka pisze: pt sty 16, 2026 3:24 pm Masz swoją perspektywę. Ja znów nie miałam nic do powiedzenia - osoba pijąca już była, to był mój ojciec- miliard razy po pijaku chodził zima, brał kluczyki, jeździł. Dzwoniłam na policję, zgłaszałam. Matka chodziła za nim, szukała, dostawałyśmy wpi**dol, potem już miałam w nosie jak w mróz poszedł w loty.

Łatwo mieć wybór, gdy chodzi o znajomych, kolegów.
Ale to nie jest twój Ojciec tylko młoda kobieta, nie wiemy jaki ten problem alkoholowy faktycznie był. Podobno już nie mieszkali razem i byli w trakcie rozwodu, mógł się tego trzymać, spędzali tego dnia czas bez dzieci, po co się z nią spotykał i woził samochodem późnym wieczorem skoro była taka zła, być może faktycznie on wtedy też pił alkohol dlatego nie zadzwonił na policję. To nie była sytuacja gdzie wyszła z domu i poszła w pizdu, tylko spędzali dzień razem, to co się działo tego dnia miało wpływ na to jak ona się potem zachowała, a potem wysadził ją w nocy na ulicy w bluzce i odjechał. Więc proszę nie porównujcie tej sytuacji do swoich rodziców alkoholików którzy was lali i wychodzili pijani z domu.
OlenaOlenka
PrinTu

Post autor: OlenaOlenka »

Agatka321 pisze: pt sty 16, 2026 3:33 pm Ale to nie jest twój Ojciec tylko młoda kobieta, nie wiemy jaki ten problem alkoholowy faktycznie był. Podobno już nie mieszkali razem i byli w trakcie rozwodu, mógł się tego trzymać, spędzali tego dnia czas bez dzieci, po co się z nią spotykał i woził samochodem późnym wieczorem skoro była taka zła, być może faktycznie on wtedy też pił alkohol dlatego nie zadzwonił na policję. To nie była sytuacja gdzie wyszła z domu i poszła w pizdu, tylko spędzali dzień razem, to co się działo tego dnia miało wpływ na to jak ona się potem zachowała, a potem wysadził ją w nocy na ulicy w bluzce i odjechał. Więc proszę nie porównujcie tej sytuacji do swoich rodziców alkoholików którzy was lali i wychodzili pijani z domu.
Dlatego, że prawdopodobnie próbowali ratować małżeństwo. "Randka" bez dzieci, bez obowiązków może coś zmienić. Sama, gdy się rozwodziłam próbowałam jeszcze kilku podjeść i wyjść z byłym mezem. To całkowicie normalne.
Stillasatree
BlondDoczep

Post autor: Stillasatree »

OlenaOlenka pisze: pt sty 16, 2026 3:36 pm Dlatego, że prawdopodobnie próbowali ratować małżeństwo. "Randka" bez dzieci, bez obowiązków może coś zmienić. Sama, gdy się rozwodziłam próbowałam jeszcze kilku podjeść i wyjść z byłym mezem. To całkowicie normalne.
To tym bardziej skoro próbowali ratować małżeństwo, nie powinien jej zostawiać samej w polu na pastwę losu
Rzeka.chaosu
Currently:Greece

Post autor: Rzeka.chaosu »

Myślę, że w emocjach nie musiał wcale za nią latać. Mógł napisać do rodziny, zapytać czy dotarła (ktoś w tym czasie był z ich dziećmi). Nie zainteresował się do rana?

Tyle się mówi o tym, że kompanów po imprezach nie zostawiać samych, żeby się nawzajem pilnować. Mogli się pokłócić, ale wyrzuty sumienia powinien mieć do końca życia. Dla mnie to jest dosyć naturalne, żeby zawsze mieć kontakt z kimś, kto sam wraca do domu po imprezie, a co dopiero puszczenie rozebranej kobiety w pole na mrozie. Podkreślam - nie musiał po nią lecieć. Mógł zadzwonić do teściowej, koleżanki, kogokolwiek dać znać, że bez kurtki uciekła w pole.
OnaAnna
Siatkarka

Post autor: OnaAnna »

pumba56 pisze: pn sty 12, 2026 11:18 pm Wszyscy tu się przepychają, czy pomagać alkoholikom czy nie, a wystarczy rzut oka na profil tej dziewczyny na FB, żeby stwierdzić, że ten alkohol miał swoje przyczyny. Umarł jej tata, może nie mogła sobie poradzić ze stratą i to wtedy jej nikt nie pomógł? Może wszyscy oczekiwali, że jeśli jest psychologiem/pedagogiem to pomoże sobie sama, a jedyne co jej pozornie pomagało to alkohol?

Szkoda młodej dziewczyny. Zachowanie męża mimo wszystko karygodne. Jestem DDA i rozumiem, ze człowiek czasem naprawdę nie ma już siły i macha ręką, ale to jednak jest najbliższa osoba...
Rok temu odbierała dziecko z dwoma promilami, czyli w styczniu, a dopiero w czerwcu zmarł jej ojciec, ponoć ojciec pomógł jej zrobić wykształcenie, jeśli tak mamy myśleć to może zmarł ojciec bo bardzo się przejmował jej alkoholizmem ?
Alkohol nigdy nic nie daje ,za to wszystko zabiera i to sobie kobietki wbijcie do głowy
Awatar użytkownika
pieczonyziemniak.
VlogmasEnjoyer

Post autor: pieczonyziemniak. »

OnaAnna pisze: pn sty 19, 2026 2:16 am Rok temu odbierała dziecko z dwoma promilami, czyli w styczniu, a dopiero w czerwcu zmarł jej ojciec, ponoć ojciec pomógł jej zrobić wykształcenie, jeśli tak mamy myśleć to może zmarł ojciec bo bardzo się przejmował jej alkoholizmem ?
Alkohol nigdy nic nie daje ,za to wszystko zabiera i to sobie kobietki wbijcie do głowy
Już nie dopisujcie sobie teorii
domexazs3
RoyalBaby

Post autor: domexazs3 »

Dlaczego ten mąż się nie ujawnia, siedzi cicho i nie wyda jakiegokolwiek oświadczenia?
JanekS.
RoyalBaby

Post autor: JanekS. »

bo nie musi tego robic?
Awatar użytkownika
PrzemoKondratowicz
DramaQueen

Post autor: PrzemoKondratowicz »

domexazs3 pisze: pn sty 19, 2026 12:30 pm Dlaczego ten mąż się nie ujawnia, siedzi cicho i nie wyda jakiegokolwiek oświadczenia?
Ale czegoś byś oczekiwała?
EmEm
MieszkankaPowiśla

Post autor: EmEm »

Przecież wy go już oskarzylyscie o wszystko co sie dało to po co ma sie odzywać? Oświadczenia ma pisać jak jakiś influencer?
domexazs3
RoyalBaby

Post autor: domexazs3 »

Miałby szansę się oczyścić ze wszystkich podejrzeń.
JanekS.
RoyalBaby

Post autor: JanekS. »

dla was to co powiedzial na policji to klamstwa same bo przeciez na pewno tez byl napruty, ale oswiadczenie bedzie juz ok? :)
Awatar użytkownika
PrzemoKondratowicz
DramaQueen

Post autor: PrzemoKondratowicz »

domexazs3 pisze: pn sty 19, 2026 2:08 pm Miałby szansę się oczyścić ze wszystkich podejrzeń.
Od tego jest składanie zeznań na policji a nie wywiadu dla faktu. To mógłby utrudniać postępowanie. Ja nie mam żadnych oczekiwań wobec publicznych oswiadczen
Mnbvcxz346
Bransoletka50k

Post autor: Mnbvcxz346 »

domexazs3 pisze: pn sty 19, 2026 2:08 pm Miałby szansę się oczyścić ze wszystkich podejrzeń.
I to robi w miejscu do tego przeznaczonym- na komendzie policji.
ranek panek