iwona wieczorek
Moderator: verysweetcherry-
vilmiguens
- RoyalBaby
Re: iwona wieczorek
W Fakcie jest artykuł, wedle którego śledczy już wiedzą, gdzie znajdują się szczątki Iwony. Taki żal tej młodej dziewczyny i młodego nagle przerwanego życia [*]
Oby wreszcie bliscy zaznali spokoju
-
darek123123
- RóżowePolo
No to już mocne info, czekamy co teraz wyjdzie, mogliby to jakoś skomentować
-
abrakadabralol
- SkrzydełkaZhooters
Nie no, aż tak precyzyjnych informacji, z taką pewnością, nie podano (chyba, że mówisz o innym artykule):vilmiguens pisze: ↑sob sty 17, 2026 4:37 pm W Fakcie jest artykuł, wedle którego śledczy już wiedzą, gdzie znajdują się szczątki Iwony. Taki żal tej młodej dziewczyny i młodego nagle przerwanego życia [*]
"Reporter "Faktu" ustalił, że miejsce w Sopocie, gdzie 14 stycznia prowadzone były działania, nie jest tym, gdzie mają się znajdować zwłoki 19-latki. Tam policjanci mieli zabezpieczać tylko ślady. Ciało Iwony ma znajdować się w innym miejscu. Jakim? Tego policja z oczywistych powodów ujawnić nie chce i nie może. Czy to oznacza, że rozwiązanie jednej z największych zagadek kryminalnych ostatnich dekad jest coraz bliższe? Wiele wskazuje na to, że tak."
Serwus. O dziwo jeszce się nie pojawiła lawina filmów o ostatnich działaniach i niektórzy mogą nie kumać o co chodzi. Tutaj dość dobrze zebrane w kupę. Przeszukanie z czwartku ma powiązania z Fiatem Cinquocento, to miejsce prowadzenia działalności gospodarczej jednego z uczestników sławnego "ogniska" https://www.youtube.com/watch?v=oYanH6WbU1g&pp=2AYQ
- PrzemoKondratowicz
- DramaQueen
Czy naprawdę ktoś wierzy że to się teraz rozwiąże
- nienadlugo
- GreckieWakacje
Myślę że właśnie po latach się rozwiąże, ha ludzie zaczną mówić. . Albo przez przypadek przy okazji innej sprawy.PrzemoKondratowicz pisze: ↑sob sty 17, 2026 7:27 pm Czy naprawdę ktoś wierzy że to się teraz rozwiąże
- PrzemoKondratowicz
- DramaQueen
Ale zastanawiam się co ich naszło. Ktoś na łożu śmierci ma jakieś wyznania?nienadlugo pisze: ↑sob sty 17, 2026 7:30 pm Myślę że właśnie po latach się rozwiąże, ha ludzie zaczną mówić. . Albo przez przypadek przy okazji innej sprawy.
Przypomina mi się sprawa braci z Zakopanego, którzy poćwiartowali zwłoki siostry i wpadli przez prowokację. Ktoś puścił kaczkę, ze policja znalazła ciało, goście pojechali sprawdzić miejsce ukrycia zwłok, a policja ich śladem… Także to może być przeciek kontrolowany w celu jakiejś prowokacji, żeby sprawa popełnił błąd.
-
wiktoriab18
- Tritonotti
Może być coś na rzeczy…
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Widziałam właśnie przed chwilą, wydaje mi się, że jest to inna sytuacja niż wszystkie dotychczasowe przełomy, but still, może to być też prowokacja, tylko po prostu kilka leveli wyższa.
- nienadlugo
- GreckieWakacje
-
tuurystaaa
- RoyalBaby
Oby w końcu udało się rozwikłać tą sprawę.
-
Bratoslawa99
- Ciastko
Oczywiście że to będzie przełom, jeżeli te zwłoki np były nie wiem - dajmy na to zamurowane np pod podłogą tego garażu i jest on np własnością kogoś z otoczenia znajomych Iwony to już myślę zmowa milczenia znajomych pęknie i będą mogli docisnąć konkretne osoby. Myślę że jeżeli coś mają, a tak mi się wydaje bo nie puszczali by takich informacji tak o, to w końcu ta sprawa rzeczywiście się rozwiąże. I bardzo na to czekam, śledzę tą sprawę od samego początku bo jestem „w wieku” Iwony
Ciekawe, nigdzie nie znalazłam wzmianki o siostrze Iwony. Czy jest w podobnym wieku? Kiedy wyjechała? Czemu internet o niej nie wie?Richard pisze: ↑pt lip 25, 2025 7:01 am Siostra Iwony, czy została kiedykolwiek przesłuchana ?
Jaki celem był jej szybki wyjazd za granicę? Jeśli była w bardzo dobrych stosunkach z iwoną to mogła dużo wiedzieć o jej sytuacji, planach, stanowiskach najbliższych w sprawie ewentualnej ciąży i ślubu. Może nie ma zbyt mocnej psychiki i na przesłuchaniu powiedziałaby za dużo.
albo coś faktycznie znaleźli, albo dalej są w kropce i prowadzą tylko jakieś badania bo sprawa jest na tyle medialna że miesiące czy lata bez żadnych nowych wieści są poniekąd porażką policji, także w tym wypadku chociaż widać że coś tam robią.vilmiguens pisze: ↑sob sty 17, 2026 4:37 pm W Fakcie jest artykuł, wedle którego śledczy już wiedzą, gdzie znajdują się szczątki Iwony. Taki żal tej młodej dziewczyny i młodego nagle przerwanego życia [*]
- berry blast
- Currently:revenge
dlatego nie płaćcie za te artykuły premium, serio to jest naciąganie ludzi.Hankabezpudla pisze: ↑sob sty 17, 2026 1:59 pm Wstydziliby się dawać coś takiego jako materiał „premium”.
jak będzie przełom to prędzej czy później wszystkie gazety będą o tym trąbić.
Dokładnie. A rok w rok ludzie podniecają się, że sprawa nabiera tempa i bla bla bla. Już miał być przełom ze śmieciarzami, ręcznikiem, zatoką sztuki, zatrzymaniem tego Pawła czy jak mu tam, teraz niby to. Za rok zaś, że znaleźli trop koło budy z kebabem i tym razem to już z pewnością koniec sprawy.berry blast pisze: ↑ndz sty 18, 2026 1:54 pm dlatego nie płaćcie za te artykuły premium, serio to jest naciąganie ludzi.
jak będzie przełom to prędzej czy później wszystkie gazety będą o tym trąbić.
Uwierzę jak rzeczywiście coś znajdą i odkryją sprawcę
-
valentajn4
- Currently:Dominicana
Czyli to Wykopki naprowadziły policję na potencjalne rozwiązanie? Kilka lat temu widziałam tam podobną analizę położenia cinquecento gdy nikt oficjalnie nie mówił, że to może być trop.
Hankabezpudla pisze: ↑sob sty 17, 2026 1:59 pm Wstydziliby się dawać coś takiego jako materiał „premium”.
Dlatego wchodzicie na web archiwum i odpalacie tam linka.
Czasem na niektórych stronach trzeba go zarchiwizować i odpalić od nowa. Ale zawsze można go tam przeczytać go w całości, całkowicie za darmo.