Start
Mój profil

Fakty powiatu trzebnickiego

Moderator: verysweetcherry
irissibirica
Mokra Włoszka

Fakty powiatu trzebnickiego

Post autor: irissibirica »

W wielkim skrócie - Pani Natalia była/jest ofiarą przemocy domowej ze strony swojego męża. Jego matka jest dyrektorką w szkole podstawowej w Żmigrodzie i każdy uczeń który udostępnia coś w tym temacie ma z tego powodu problemy. Z tego co wiem to ona też brała udział w tej przemocy. Jakiś mężczyzna który pomaga ofierze (tak wywnioskowałam) został potrącony przez jej męża samochodem. Wszystko rozgrywa się na profilu FB - Fakty Powiatu Trzebnickiego.

W komentarzach ofiara kłóci się z mężem, wychodzą screeny i oskarżenia.

Co myślicie na ten temat?
YMH2301
Skarpeta Rakieta

Post autor: YMH2301 »

Przeraziłam się..
Skoro ta kobieta tyle czasu bezskutecznie walczy to wcale się nie dziwię, że poszła z tym w internet..
Rodzinka udana z tego co wychodzi z jej relacji, ale też innych osób które tam piszą, że miały z nimi styczność. Mam nadzieję, że dobrze się to skończy dla niej i dziecka
Antoninamagdalena
SkrzydełkaZhooters

Post autor: Antoninamagdalena »

Weszłam na profil tej kobiety. Jakiekolwiek nagrania zostały usunięte. Ciężko wywnioskować z jej pisania czy wszystko jest prawdą. Kobieta napisała, ze nie jest ćpunka ani alkoholiczką, ale caly czas pisze o stanie agonalnym i jakis lekach (?) Bez żadnego przygotowania dziecka uciekła od męża???
Z jej wpisów zrozumiałam, że mąż to seksoholik co przymuszał ją do seksu każdego dnia.
Antoninamagdalena
SkrzydełkaZhooters

Post autor: Antoninamagdalena »

szkoda tylko dziecka. dziewczyna tez pije i odurza sie lekami. Co to ma wgl byc? Dziecko nie moze z nimi przebywac...Oboje na leczenie razem z babką!
Awatar użytkownika
pumba56
MoetGlass

Post autor: pumba56 »

Niezła patologia... Gościu ma teraz 32 lata, więc wtedy miał 21.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
irissibirica
Mokra Włoszka

Post autor: irissibirica »

Antoninamagdalena pisze: pn sty 12, 2026 9:28 pm szkoda tylko dziecka. dziewczyna tez pije i odurza sie lekami. Co to ma wgl byc? Dziecko nie moze z nimi przebywac...Oboje na leczenie razem z babką!
No dokładnie, ja mam wrażenie że coś tam jest nie halo. Ona ewidentnie ma problem z substancjami i ze zdrowiem psychicznym, on z przemocą w każdej formie.

Ciekawi mnie kto prowadzi ten profil, jeszcze nie widziałam żeby wiadomości powiatowe aż tak przejęły się jakimś prywatnym dramatem
Awatar użytkownika
Nicea
MoetGlass

Post autor: Nicea »

Wyszedł materiał KKE w tej sprawie jakby ktoś był ciekawy.
Jak wasze spostrzeżenia?
Kotek_99
LouiBag

Post autor: Kotek_99 »

Nicea pisze: śr sty 14, 2026 9:59 pm Wyszedł materiał KKE w tej sprawie jakby ktoś był ciekawy.
Jak wasze spostrzeżenia?
Mocne są te nagrania.... "wypnij się tylko 2 razy i dojdę", o tym całowaniu dziecka w tylek to już w ogóle :puke: co za patologia...
Sadie9994
RoyalBaby

Post autor: Sadie9994 »

Dziecko w żadnym wypadku nie powinno teraz znajdować się pod opieką kogokolwiek z tej rodziny. Ojciec z nagrań, relacji zaburzony mocno, żeby nie użyć niecenzuralnych słów, to widać i słychać, o czym nie będę się rozpisywać, ale matka też nie jest odpowiednią kandydatką na opiekuna. Uzależnienie od leków, alkoholu, niedawna chęć popełnienia smbjstwa, ciągłe detoksy i niestabilność emocjonalna. Wszyscy tam zgotowali i gotują dzieciakowi traumę nie do przepracowania w miesiąc. Dopóki N nie dojdzie do większej stabilności jakkolwiek rozumianej, też nie powinna sprawować nad nim opieki. Ze słów N wynika, że sama pochodzi z dysfunkcyjnej rodziny, niech nie wciąga małego w jeszcze głębsze bagno, niż jest. Sama chyba widzi, że to, jak zachowywali się jej rodzice też wpłynęło na to, że tyle czasu była z tym gnojem. Wszyscy potrzebują fachowej opieki. Bardzo szkoda dziecka, które ani trochę nie zawiniło
chicachica
Mokra Włoszka

Post autor: chicachica »

Już zbiórka założona na 100 000… Co o tym myślicie?
OffcaZManoffca
MiamiBicz

Post autor: OffcaZManoffca »

irissibirica pisze: wt sty 13, 2026 11:57 am No dokładnie, ja mam wrażenie że coś tam jest nie halo. Ona ewidentnie ma problem z substancjami i ze zdrowiem psychicznym, on z przemocą w każdej formie.

Ciekawi mnie kto prowadzi ten profil, jeszcze nie widziałam żeby wiadomości powiatowe aż tak przejęły się jakimś prywatnym dramatem
Pani starosta zaangazowala sie w pomoc dziewczynie, dlatego naglasniana jest ta sprawa
Marti37
Luźny dzień ze mną

Post autor: Marti37 »

Oboje są zaburzeni.
Facet-seksoholik, przemocowiec, toksyk.
Kobieta- stosująca używki,zdradzała go z sąsiadem niejakim Konradem (na fb jej męża dowody), niby przemoc ekonomiczna a miała dostęp do jego pieniedzy i na głosowce mówiła ze wydała kilka tysięcy na zakupy na poprawę humoru i ze maja wspólnotę majątkowa więc mąż będzie musiał spłacać 😬
Szkoda dziecka w tym wszystkim bo oboje rodziców (oraz dziadkowie) patologiczni, najlepiej dla niego byłoby aby poszedł do dobrej rodziny zastępczej a rodzice na terapię aby nauczyli sie jak przestać być toksykami i zasłużyli na miano rodziców.