Ryszard Linard - Bogucki, gangsterka lat 90
Moderator: verysweetcherryRyszard Linard - Bogucki, gangsterka lat 90
Parę dni temu po 25 latach odsiadki na wolność wyszedł Ryszard Bogucki. Co o nim sądzicie ? Jak potoczy się teraz jego życie? Jest o nim bardzo głośno w mediach, ale w większości są to ogólniki. Może ktoś wie jak to wygląda prywatnie i zna jakieś hot szczegóły?:)
- berry blast
- Currently:revenge
nie jestem super zaznajomione ze sprawa na tyle co tylko z materiałów z YT, to też się działo jak miałam kilka lat, ale wydaje mi się że niewiele było dowodów na to, że był winny śmierci. jego imię padło niestety zbyt wiele razy i facet trafił do kicia. czy słusznie? nie wiem aczkolwiek wydaje mi się że w tej sprawie został ofiarą pomówień.. mogę się ofc mylić.Ami3322 pisze: ↑sob sty 17, 2026 12:09 pm Parę dni temu po 25 latach odsiadki na wolność wyszedł Ryszard Bogucki. Co o nim sądzicie ? Jak potoczy się teraz jego życie? Jest o nim bardzo głośno w mediach, ale w większości są to ogólniki. Może ktoś wie jak to wygląda prywatnie i zna jakieś hot szczegóły?:)
- PrzemoKondratowicz
- DramaQueen
Chłop przed 60 wygląda lepiej niż ja kiedykolwiek xD nie wiem czym w kryminale karmia ale się zakonserwował lepiej jak Ibisz