Start
Mój profil

Żele intymne

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Jamal33
Siatkarka

Żele intymne

Post autor: Jamal33 »

Szukakm opinii o żelach intymnych MOje doświadczenia nie są duze, jednak zdecydowanie nie pasują mi zele czerwone rozgrzewające ( czy Was również tak pieka). O wiele lepsze są te zielone, które niby chłodzą ale jednak równiez nie jest tak przyjemnie.

Nie probowałam jeszcze żelu durex intense Warto? Czy jednak unimil? Co polecicie?
rockshoot
PrinTu

Post autor: rockshoot »

Te na bazie wody :)
galds
RóżowePolo

Post autor: galds »

Rozgrzewające pieką jeśli masz jakieś obtarcia. Ogolnie kwesia gustu. Moja panna czasami lubi chociaz głównie wybieramy innego rodzaju zele. Takie które zwiększaja ukrwienie okolic intymnych oraz daja lepsze odczucia. Durex o jest dość drogi i średni w działaniiu. O wiele lepiej będzie jak kupisz sobie libi gel. W o wiele lepszy sposób poprawia wrażenia, okolice tam na dole są o wiele lepiej ukrwione. s*ks jest przyjemniejszy. Jeszcze niezły jest be lover, ale tylko jeśli potrzebujesz wiekszego poślizgu.
Jamal33
Siatkarka

Post autor: Jamal33 »

Poślizg jest ;) Chodzi tutaj o lepsze odczucia. Lubimy testować nowe rzeczy. Szczególnie żele. O tym piszesz? https://intymnosc.pl/pl/libido-u-kobiet ... ykant.html ?
galds
RóżowePolo

Post autor: galds »

Ogólnie libi gel to jeden z lepszych ( fajnieże dobrze zgrywa się z gumą, jest na bazie wody tak więc się nie klei.