Start
Mój profil

15 latka zatrzymana za atak na seniorkę - Wrocław

Moderator: verysweetcherry
ploty123
Mokra Włoszka

15 latka zatrzymana za atak na seniorkę - Wrocław

Post autor: ploty123 »

Słyszeliście? We Wrocławiu 15 latka zaatakowała nożem 77 letnią kobietę przy ul. Sztabowej. Seniorka w szpitalu, póki co stan OK, motyw póki co nieznany
infatuation
Siatkarka

Post autor: infatuation »

serio? jestem z wro nic nie slyszlam az dziwne
Isla
RoyalBaby

Post autor: Isla »

Masakra, w ogóle wizualnie podobna do Hanki z jeleniej góry…
NATIENETTE
Ciastko

Post autor: NATIENETTE »

Isla pisze: śr sty 14, 2026 8:35 pm Masakra, w ogóle wizualnie podobna do Hanki z jeleniej góry…
Ej dokładnie!! Jak zobaczyłam zdjecie to miałam takie wtff, wyglądają identycznie.
Awatar użytkownika
marley71
Currently:Italy

Post autor: marley71 »

To samo pomyślałam :o

Starsza pani na szczęście przeżyła.
Ciekawa jestem, jaki wyrok dostanie ta "dziewczynka", i czy przypadkiem jej inspiracją nie była "dziewczynka" z Jeleniej Góry... :<
NATIENETTE
Ciastko

Post autor: NATIENETTE »

marley71 pisze: czw sty 15, 2026 9:55 pm To samo pomyślałam :o

Starsza pani na szczęście przeżyła.
Ciekawa jestem, jaki wyrok dostanie ta "dziewczynka", i czy przypadkiem jej inspiracją nie była "dziewczynka" z Jeleniej Góry... :<
One miały nawet podobny styl ubierania. Moze jakis internetowy challenge, dziwne ..
Awatar użytkownika
gunernialne
PrinTu

Post autor: gunernialne »

NATIENETTE pisze: pt sty 16, 2026 8:30 am One miały nawet podobny styl ubierania. Moze jakis internetowy challenge, dziwne ..
Ohooo, zaczyna się usilne łączenie niepowiązanych spraw i wplatanie w to mitycznych czelendży xd
Awatar użytkownika
mezalians_urodowy
WążNaTshircie

Post autor: mezalians_urodowy »

gunernialne pisze: pt sty 16, 2026 10:51 am Ohooo, zaczyna się usilne łączenie niepowiązanych spraw i wplatanie w to mitycznych czelendży xd
Zaraz będzie że to wina tiktoka, gier, instagrama i papierosów xD Wszystko byleby rodzice nie musieli przyznać sami przed sobą że mają w dupie swoje dzieci i to co sie dzieje w ich głowach
Awatar użytkownika
MuzycznaPaprotka
Channelka

Post autor: MuzycznaPaprotka »

NATIENETTE pisze: pt sty 16, 2026 8:30 am One miały nawet podobny styl ubierania. Moze jakis internetowy challenge, dziwne ..
Nie sądzę, sprzed sprawą z Jeleniej Góry też były sytuacje przemocy powodowanej przez młodzież i dalej będą. Nie wszyscy dokonują rozbojów albo prób zabójstw czy jakichkolwiek przestępstw albo przewinień z powodu kopiowania kogoś. Tu po prostu pewnie demoralizacja. Nie wiadomo, czy wcześniej nie miała na koncie jakichś złych akcji (niekoniecznie napady, może coś w szkole czy inne niepokojące sygnały).
Rozwaliło mnie zdjęcie z telewizji, że w jej pokoju odkryto nóż leżący niedaleko pluszaków...