Start
Mój profil

Jak długo uprawiacie keks?

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
azrana
RóżowePolo

Jak długo uprawiacie keks?

Post autor: azrana »

Tak jak w temacie...ile godzin się kochacie a może ile minut...? No niestety ale my mamy lekki problem, mój partner ma przedwczesny wytrysk i potrafi skonczyć w kilka minut.
rockshoot
PrinTu

Post autor: rockshoot »

Max 40 min, bardziej 30. Nie lubimy długiego i powolnego seksu. Szybko, mocno i głośno :P
Pejczyk Pandory
Bransoletka50k

Post autor: Pejczyk Pandory »

Max 30 minut. Ale nie chwaląc się mój Misiek rozprawia się ze mną bezlitośnie, więc po dłuższym figo fago to chyba nie mogłabym tydzień chodzić.
galds
RóżowePolo

Post autor: galds »

Trudno mi odpowiedzieć. zależy ... czy z gumą czy bez, czy szybko czy wolno, Ogólnie czy jestem podniecony czy nie. Jeśli jestem bardzo podniecony to wiadomo, ze skończe wcześniej. Albo po jakiejś dłuższej przerwie.
przeważnie do 30 minut. Jak ma problemy z utrzymaniem wytrysku w ryzach polecam albo prezerwatywy ze srodkiem przedłużającym wytrysk albo chusteczki orgasm control. Chusteczki takie nasączone sa płynem przedłużającym wytrysk i dzięki nim również mozna dłuzej.
azrana
RóżowePolo

Post autor: azrana »

Gumek probowaliśmy ale nie pomaga o chusteczkach nie słyszalam, co to jest
galds
RóżowePolo

Post autor: galds »

Tak jak pisałem, chusteczka ktora jest nasączona substancją, która ma lekko znieczulić członka Nie wiem co tam dokładnie jest ale jakaś lidokaina czy coś. Sam nie mam ogólnie problemu z przedwczesnym wytryskiem ale używam jak mam ochotę akurat na dłuższą sesję. Pomaga.