Na szczęście nie. Miałam jedynie do czynienia z wiadomościami priv
Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryI chętnie bym napisała. Ale cholera masz fake konto. Ja nie mam. Mam swoje prawilne , i padnie pytanie kim jesteś naprawdęMagellan pisze: ↑czw sty 15, 2026 8:52 am Możesz tez napisać tu,bo faktycznie coś tu szwankuje
https://www.facebook.com/share/1DmWN7uJM2/
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
Trzeba pomóc zbłąkanym owieczkom trafić do nas 
- Załączniki
-
- fw_1768467549053.jpg (48.61 KiB) Przejrzano 412 razy
Dziękuję, już miałam właśnie dawać polecajkę
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
-
rhodeodrive
- Gacie z oceanu
Linki do Wandy należy wkleić na fb Czarny Furiat puszysty k czarny furiat merytoryka. Tam nikt ich nie usunie
W tej całej szopce mi tutaj coś grubo nie pasuje
Tak jak na początku współczułam Magdzie i myślałam, że to wszystko jest naprawdę, teraz tak nie myślę. Dlaczego ? Magda ma te same programy co wcześniej miała z czarnym. Napisałam do czarnego 5 i 8 stycznia odpowiedział czarny (o dziwo w miarę szybko nawet) , ale z podpisem Magdy Raczej to nie była taka odpowiedź skierowania bezpośrednio do mnie tylko sztampa. Napisałam do Magdy o przykładowa dietę na priv (na podanego maila przez nią) i do dzisiaj jej nie dostałam. Wg mnie oni kręcą się obok siebie albo nadal robią to razem, tylko oficjalnie osobno żeby narobić chałasu i zeby coś się działo tzn żeby hajs grubszy szedł.
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
rhodeodrive pisze: ↑czw sty 15, 2026 10:53 am Linki do Wandy należy wkleić na fb Czarny Furiat puszysty k czarny furiat merytoryka. Tam nikt ich nie usunie
Na jedno już poszło
- Załączniki
-
- fw_1768475155138.jpg (29.67 KiB) Przejrzano 319 razy
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
A Madzialena ograniczyła możliwość komentowania

- Załączniki
-
- fw_1768475398275.jpg (47.1 KiB) Przejrzano 313 razy
-
rhodeodrive
- Gacie z oceanu
Pewnie dlatego że to wszystko jest informacją prawną
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
No tak mecenas....mecenas dał wytyczne i poczynił kroki prawne, zabezpieczone dowody itd itd
Niech się za normalna robotę weźmie wreszcie zamiast wkoło kombinować. Podpatrzyła u nieroba i chce dalej ciągnąć tą sielankę. Już nigdy do uczciwej pracy sie nie wybierze? Dietetyczką od siedmiu bolesci
Normalna,poważna firma juz jej nie zatrudni, a że jest pazerna,to będzie kombinować.
Ona jest większą cwaniarą od niego, książkowa narcyzka wrażliwa i ukryta!!
Przede wszystkim oboje nie rozumieją słowa prawda,tworzą iluzję. Normalna rzecz-powiesz takiemu,ze klamie,to odpowie,ze go atakujesz,bo on nie kłamie, on wybrał ilizję. Wybiera fakty,które sa mu potrzebne do osiągnięcia celu. Tak dzialają i tak ludzie wchodzą w ich świat iluzji.