Start
Mój profil

Tomasz Komenda

Moderator: verysweetcherry
aniolek82
PsychoFanka

Re: Tomasz Komenda

Post autor: aniolek82 »

Przede wszystkim, po co podstawiać bratu kobietę, której dziecko mogłoby dziedziczyć spadek? Przy założeniu że brat też chciał mieć jakąś część. Juz nawet niewazne, czy biologiczne, czy nie, na razie nikt tego nie podważył. Bez sensu.
cyrkiel
Mokra Włoszka

Post autor: cyrkiel »

Hunde pisze: pt lis 28, 2025 9:37 am Na tym Fb Zbrodnia Miłoszycka mam wrażenie, że choć nie wprost, ale podważają niewinność Tomasza i określają jego i jego matkę jako patologię. Czy macie takie samo wrażenie? Rozumiem, że rodzina Małgosi czuje, że wobec tej medialnej wrzawy o uniewinnieniu po 18 latach Tomasza czują się oddaleni na dalszy plan (w końcu to Małgosia jest największą ofiarą) ale dlaczego obrażają Tomka? Wiadomo, że w sprawie brało udział wiele osób.
Też odnoszę takie wrażenie. A on się teraz nawet nie obroni. Czasem jsk oni myślę, to mi go żal. Trudne miał to życie. I teraz mało spokoju
Glowkaxz
BlondDoczep

Post autor: Glowkaxz »

Pazzza28 pisze: czw lis 27, 2025 5:25 pm Chodzą słuchy, że dziecko nie jest jego, a ta Anna była wynajęta przez jego brata.
Czy przypadkiem nie czytalas teorii na Facebook od goscia Maszeruj albo gin ?
Pazzza28
Ciastko

Post autor: Pazzza28 »

Nie, Tomek mieszkał w mojej okolicy :)
kokosi
RoyalBaby

Post autor: kokosi »

hej, nie wiem czy tu można wstawiać linki, ale podrzucam wam książkę o zbrodni miloszyckiej w pdf
https://smallpdf.com/pl/file#s=12a05172 ... 709f38834b
z tego co się dowiedziałam jest jedną z najbardziej rzetelnych choć jest parę nieścisłości
Lucy
Currently: planning drama

Post autor: Lucy »

Kunegunda93 pisze: śr lut 19, 2025 11:41 pm Ano właśnie, wciąż pojawiają się głosy że może wcale nie był niewinny. Co sądzicie?
Znowu te pierdoły z grupy o zbrodni Miłoszyckiej? Oczywiście że był niewinny,zrobił to ktoś kto doskonale znał podwórko i jego rozkład, Krzysztof k narysował miejsce zbrodni idealnie i wszystko wie ale później się wyparł bo kogoś musi kryć,zapewne policjant maczał w tym brudne łapska o czym świadczyły zadrapania na jego twarzy.A nie obcy chłopak z Wrocławia zwykły kozioł ofiarny.
Hankabezpudla
Mokra Włoszka

Post autor: Hankabezpudla »

kokosi pisze: śr gru 17, 2025 8:16 am hej, nie wiem czy tu można wstawiać linki, ale podrzucam wam książkę o zbrodni miloszyckiej w pdf
https://smallpdf.com/pl/file#s=12a05172 ... 709f38834b
z tego co się dowiedziałam jest jedną z najbardziej rzetelnych choć jest parę nieścisłości
Sprawą miłoszycką i Komendą nie interesowałam się szczególnie, wiedziałam tyle o ile, teraz jestem już w 2/3 podrzuconej przez Ciebie książki i... no szok. Podoba mi się podejście autora do tematu, zadaje mnóstwo pytań, nie rozstrzyga, zdaje się, że rozumuje bardzo logicznie i analitycznie. Dzięki za podrzucenie linku <3
Milena890
RoyalBaby

Post autor: Milena890 »

Nie wiem czy ktoś z was jest na fb na grupie miloszyckiej, ale tam wychodzi z akt, że komenda mógł tam być bo były jego ślady zapachowe, była czapka z jego włosami. I pomimo uniewinnienia nikt nigdy tym faktom nie zaprzeczył.
Awatar użytkownika
PrzemoKondratowicz
DramaQueen

Post autor: PrzemoKondratowicz »

Milena890 pisze: śr sty 14, 2026 9:52 pm Nie wiem czy ktoś z was jest na fb na grupie miloszyckiej, ale tam wychodzi z akt, że komenda mógł tam być bo były jego ślady zapachowe, była czapka z jego włosami. I pomimo uniewinnienia nikt nigdy tym faktom nie zaprzeczył.
To nie były jego włosy!!!! Ludzie!!!!!! Nie było badań DNA tylko analiza porównawcza która polega na tym że ktoś patrzy na dwa włosy i mówi „no w sumiepodobne” a ślady zapachowe nie są śladami wiarygodnymi. Był grudzień -20 i wiatr, błagam cię.
Milena890
RoyalBaby

PrzemoKondratowicz pisze: śr sty 14, 2026 10:13 pm To nie były jego włosy!!!! Ludzie!!!!!! Nie było badań DNA tylko analiza porównawcza która polega na tym że ktoś patrzy na dwa włosy i mówi „no w sumiepodobne” a ślady zapachowe nie są śladami wiarygodnymi. Był grudzień -20 i wiatr, błagam cię.
O czym Ty mówisz, sprawdź akta! Jego włos z czapki byl i jest niepodważalnym dowodem przez prokuraturę z Łodzi.
Awatar użytkownika
PrzemoKondratowicz
DramaQueen

Milena890 pisze: śr sty 14, 2026 10:48 pm O czym Ty mówisz, sprawdź akta! Jego włos z czapki byl i jest niepodważalnym dowodem przez prokuraturę z Łodzi.
Ta a inny stwierdził że tam były zęby Komendy, wkleisz akta?
Milena890
RoyalBaby

PrzemoKondratowicz pisze: śr sty 14, 2026 11:05 pm Ta a inny stwierdził że tam były zęby Komendy, wkleisz akta?

No i to prawda, do dziś nikt nie podważył tego, że zgryz się zgadzał.
Awatar użytkownika
PrzemoKondratowicz
DramaQueen

Milena890 pisze: czw sty 15, 2026 7:49 am No i to prawda, do dziś nikt nie podważył tego, że zgryz się zgadzał.
Wkleisz te akta?
Milena890
RoyalBaby

PrzemoKondratowicz pisze: czw sty 15, 2026 8:49 am Wkleisz te akta?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Boroweczka
RoyalBaby

Post autor: Boroweczka »

Tak na grupie miloszyckiej jest dużo wpisów sugerujących nie tyle winę Tomasza Komendy a chociaż jego wiedzę na temat tej zbrodni. Ale ta cała zbrodnia ma tyle niewyjsnionych wątków, że dopiero jak ktoś rzetelny się tym nie zajmie to może dowiemy się prawdy.
Awatar użytkownika
florella
RoseGold

Post autor: florella »

Ja sobie tak myślę, że nie skazuje się kogoś tak sobie przez pomyłkę ..