Nieeerr, nadal jest
Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
Re: Dieta czarny furiat
- Załączniki
-
- fw_1768377440404.jpg (41.83 KiB) Przejrzano 546 razy
-
Lalunia123
- Mokra Włoszka
Mojej wiadomości wczoraj na ig nie odczytała.zactakich jak oni wzięli się już tiktokerzy
zwłaszcza ostro śledzą takich bez kierunkowego wykształcenia,więc i tu szambo niebawem wypłynie.
Dokładnie. I właśnie tutaj czarno na białym widać jak manipuluje faktami. Napisanie na swojej stronie że czuję zagrożenie dla dziecka bla bla, no przecież że ludzie to kupią. Ale jak paradowała z gołą myszą po domu, gdzie syn jej był obok, to nie zagrożenie? Jak sąsiedzie słyszeli jej awantury, to nie zagrożenie przypadkiem? Stąd te sprzeczne info i budowanie fałszywego wizerunku daje mocno we znaki.
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
Bo teatr trzeba odgrywać w dalszym ciągu....za dużo ma do stracenia.... kasy rzecz jasnaGnom pisze: ↑śr sty 14, 2026 9:04 am Dokładnie. I właśnie tutaj czarno na białym widać jak manipuluje faktami. Napisanie na swojej stronie że czuję zagrożenie dla dziecka bla bla, no przecież że ludzie to kupią. Ale jak paradowała z gołą myszą po domu, gdzie syn jej był obok, to nie zagrożenie? Jak sąsiedzie słyszeli jej awantury, to nie zagrożenie przypadkiem? Stąd te sprzeczne info i budowanie fałszywego wizerunku daje mocno we znaki.
Wiecie co teraz przeczytałem i mam wrażenie ze te screeny co ktos ty z naszej grupy wrzuciła ona myśli ze to Czarny rozsyła na złość jejGnom pisze: ↑śr sty 14, 2026 9:04 am Dokładnie. I właśnie tutaj czarno na białym widać jak manipuluje faktami. Napisanie na swojej stronie że czuję zagrożenie dla dziecka bla bla, no przecież że ludzie to kupią. Ale jak paradowała z gołą myszą po domu, gdzie syn jej był obok, to nie zagrożenie? Jak sąsiedzie słyszeli jej awantury, to nie zagrożenie przypadkiem? Stąd te sprzeczne info i budowanie fałszywego wizerunku daje mocno we znaki.
- Załączniki
-
- fw_1768378572592.jpg (48.08 KiB) Przejrzano 504 razy
Nie, ona buduje tak komuś kłamliwy świat. Ludzie mają myśleć że to czarny. Aby w nic nie wierzyli. Jest jebana cwana
-
rhodeodrive
- Gacie z oceanu
Mi się najbardziej podobało „materiał został przekazany do analizy prawnej” 

Czasem naprawdę lepiej nic nie pisać niż takie bzdety.
-
Lalunia123
- Mokra Włoszka
Przeczytał info,nie zablokował ani nie odpowiedział
może myśli
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
Ja już mam bloka 

Luz....przelogowana na inne konto

Luz....przelogowana na inne konto
A ja zostałam bez żadnego dodatkowego
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
Całkowicie rytm dobowy mu się rozreguluje. Będziesz musiał isc po więcej suplementówJusiaJusia pisze: ↑śr sty 14, 2026 10:00 am Nie widziałam tych życzeń ech....u fryzjera byłam
Odbije mu się ta kawka,że hej
Jutro znów wstanie o świcie![]()
![]()
![]()
![]()
I dobrze niech czuwa
Ja ostatnie dwa.... Ale luz![]()
Do analizy prawnej przez chat gptrhodeodrive pisze: ↑śr sty 14, 2026 9:28 am Mi się najbardziej podobało „materiał został przekazany do analizy prawnej”
- MarcelinaMarcela
- Gacie z oceanu
Już usunięte
Marcello
- MarcelinaMarcela
- Gacie z oceanu
Faktycznie wina czarnego.
- Załączniki
-
- fw_1768382681591.jpg (44.14 KiB) Przejrzano 390 razy
Marcello
-
rhodeodrive
- Gacie z oceanu
Ale jaki brak humoru?
Jakie odczłowieczenie?
Wtf??
- MarcelinaMarcela
- Gacie z oceanu
Chodzi zapewne o honor
Marcello
-
Uleczkaaaa
- RoyalBaby
Oj Magdo jaki atak na syna ? To wszystko co jest pisane pochodzi z waszych publicznych profili , wszelkie zdjęcia , cytaty były na waszym profilu , ludzie się budzą nie dają się się już wkręcać to atak ?
Może źle dla syna to było jak na jednej z rolek czarny mówił że Jaś was podsłuchał podczas seksu bo się wybudził ,, ale niech chłopak wie co jest co he he he ,,
To jest żenujące i pozwalające na coś takiego i publicznie pokazujące .
Może źle dla syna to było jak na jednej z rolek czarny mówił że Jaś was podsłuchał podczas seksu bo się wybudził ,, ale niech chłopak wie co jest co he he he ,,
O Matko serio tak było? Ale porażka .Uleczkaaaa pisze: ↑śr sty 14, 2026 11:53 am Oj Magdo jaki atak na syna ? To wszystko co jest pisane pochodzi z waszych publicznych profili , wszelkie zdjęcia , cytaty były na waszym profilu , ludzie się budzą nie dają się się już wkręcać to atak ?
Oczywiście ze było. Ja pamiętam. Nikt Madzialeny nie zmuszał do tych nagrań. A gdy ludzie pisali komentarze że nie powinna tak przy dziecku się pokazywać/ mówić to było święte oburzenie i teksty w stylu: dzieciak wszystko wie, on jest uswiadomiony, zna piekno kobiecego ciala, nie wstydzi sie mamy, bo jest piekna, w szkole tez spoko , nikt sie nje wysmiewa ba! Nauczycielki są podopiecznymi!! .... dlugo by wymieniać.
Byly to komenatrze Madzialeny!!
Oczywiście , że było. I słynne zdanie „bo mogę i *uj”Monikamm pisze: ↑śr sty 14, 2026 12:21 pm Oczywiście ze było. Ja pamiętam. Nikt Madzialeny nie zmuszał do tych nagrań. A gdy ludzie pisali komentarze że nie powinna tak przy dziecku się pokazywać/ mówić to było święte oburzenie i teksty w stylu: dzieciak wszystko wie, on jest uswiadomiony, zna piekno kobiecego ciala, nie wstydzi sie mamy, bo jest piekna, w szkole tez spoko , nikt sie nje wysmiewa ba! Nauczycielki są podopiecznymi!! .... dlugo by wymieniać.
Byly to komenatrze Madzialeny!!