Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
Re: Dieta czarny furiat
Zaprosiłam do nas na grupie Roberta i trochę popsociłam
- Załączniki
-
- fw_1768369241320.jpg (38.46 KiB) Przejrzano 383 razy
Hahah genialnie mam ochotę dać komentarz tez na profilu Kleopatry czy to chodzi o Wandę forum?tylko boję sie ze bloknie mi moje konto
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
- MarcelinaMarcela
- Gacie z oceanu
Ile komentarzy na profilu u czarnego

Ale będzie miał zepsuty poranek o 15
Ale będzie miał zepsuty poranek o 15
Marcello
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
Chciał u Kleopatry dać komentarz ale za dużo niestety dziś ich dałam
- Załączniki
-
- fw_1768372428276.jpg (27.66 KiB) Przejrzano 334 razy
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
Dobra Kleopatra też ma komentarz 

- Załączniki
-
- fw_1768372985241.jpg (46.39 KiB) Przejrzano 326 razy
To mnie wyprzedzials
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
Więc czyń swą powinność
Jak to sknera powiedział obojętnie jaka firma ważne,żeby dobry skład, ale nie za drogie..... Bo mu biznes kiepsko idzie ostatnio.... ciekawe dlaczego
Polecieliście na maxa
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
O Wandę o Wandę. Nie rozumiecie jeszcze jej taktyki? Spójrzcie na fakty. Weszła w świat „jestem ofiarą”, wszystkim z tego co widzę opowiedziała swoją historię życia. Nie odnosząc się wogole do tego jak działa przez 3 lata. Jakby tego nie było. Wszyscy skupieni na jej ciężkim losie. Wspaniała możliwość uniknięcia odpowiedzialności. Próbuje zbudować siebie w oczach innych kobiet pokrzywdzonych. Ona ma poważne zaburzenia psychiczne, jakby dwubiegunowosc. Wczorajsze oświadczenie typowo ściągnięte z forum prawnego. Nie odniosła się w tym konkretnie , straszak na zamknięcie ust. Na grupie petarda pokazywana jest jej przemiana. Proteinowe szejki czy co tam wstawił Cygan,jest jej praca.
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
Nie mogłam się powstrzymać
- Załączniki
-
- fw_1768375885583.jpg (37.72 KiB) Przejrzano 225 razy
Ej, na jednym z komentarzy jest ta dziewczyna która rozpętała o nich info w internecie, że zniszczyli jej zdrowie. Głośno o tym było pamiętam. Może poinformujemy koleżankę o tym forumJusiaJusia pisze: ↑śr sty 14, 2026 7:33 am Chciał u Kleopatry dać komentarz ale za dużo niestety dziś ich dałam
Dokladnie takie mam wrażenie. Nie neguję tego że Czarny to narcyz , psychopata i toksyk. Może ona jest ofiarą ale teraz to co robi na swoim profilu jest grą na podbicie zasięgów- jedzie na "jestem ofiarą narcyza".Gnom pisze: ↑śr sty 14, 2026 8:24 am O Wandę o Wandę. Nie rozumiecie jeszcze jej taktyki? Spójrzcie na fakty. Weszła w świat „jestem ofiarą”, wszystkim z tego co widzę opowiedziała swoją historię życia. Nie odnosząc się wogole do tego jak działa przez 3 lata. Jakby tego nie było. Wszyscy skupieni na jej ciężkim losie. Wspaniała możliwość uniknięcia odpowiedzialności. Próbuje zbudować siebie w oczach innych kobiet pokrzywdzonych. Ona ma poważne zaburzenia psychiczne, jakby dwubiegunowosc. Wczorajsze oświadczenie typowo ściągnięte z forum prawnego. Nie odniosła się w tym konkretnie , straszak na zamknięcie ust. Na grupie petarda pokazywana jest jej przemiana. Proteinowe szejki czy co tam wstawił Cygan,jest jej praca.
Wczorajsze oświadczenie jest o Wandzi. Madzialena boi się wycieku informacji, dlatego broni się czerwonymi pazurami
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
No wlasnie. Ktos wczoraj napisal,ze takim podejsciem strzeliła sobie w w kolano, że najpieirw kilka slow wyjasnien sie ludziom nalezalo,a nie nowy biznes. Przede wszystkim należałoby sie rozliczyc,z tego co było.Monikamm pisze: ↑śr sty 14, 2026 8:33 am Dokladnie takie mam wrażenie. Nie neguję tego że Czarny to narcyz , psychopata i toksyk. Może ona jest ofiarą ale teraz to co robi na swoim profilu jest grą na podbicie zasięgów- jedzie na "jestem ofiarą narcyza".
Wczorajsze oświadczenie jest o Wandzi. Madzialena boi się wycieku informacji, dlatego broni się czerwonymi pazurami![]()
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
Tak, widziałam ten komentarz.... nawet po sposobie pisania,wiem kto tak mądrze wyraził swoją opinię. W samo sedno.
Eee tam. Już zapewne usunęła. Ona jak ważka czujnaaaa