Ale placek dobry wtedy
Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryRe: Dieta czarny furiat
Baterie do zegara też problem kupić stale ta sama godzina na zegarze na ścianie z cegły 

Ale placek dobry wtedy

Ale placek dobry wtedy
- Anty Cygan
- Gacie z oceanu
Gotuj z pinokiem tak zaprezentował danie nasz cygański kuchcik na tle jak to mówi pięknej pogody pełnej światła 
- Załączniki
-
- fw_1768322755168.jpg (39.81 KiB) Przejrzano 473 razy
-
rhodeodrive
- Gacie z oceanu
Dajta przepisa na placek Pinokia. Ktoś coś?Anty Cygan pisze: ↑wt sty 13, 2026 5:45 pm Gotuj z pinokiem tak zaprezentował danie nasz cygański kuchcik na tle jak to mówi pięknej pogody pełnej światła![]()
Narobił Ci smaka
Dokładnie trochę żenada się zrobiła.....rhodeodrive pisze: ↑wt sty 13, 2026 5:35 pm Ale nuda już wieje u nich wszystkich. Pinokio paple to samo co codziennie, Iwa pajacuje pod drzewkiem na osiedlu (swoją drogą czy oni myślą że ludzie ich nie widzą z boku i nie pukają się w głowę?) Starzy ludzie koło 50 tki a ta skacze na śniegu, tamten pajac dwa dwa dni temu ze statywem po parku ganiał i pajacyki robił.. jprdl… ja tak ktoś ich z boku widzi to musi mieć niezłą bekę.
U Madzi też cisza i nudy… jak żyć![]()
Iwa to już nie wiem czy ma coś z głową czy próbuje błyskać bez brokatu ale jej nie wychodzi czy o co chodzi ?
Tanecznym krokiem pranie wiesza i z czego tu się śmiać bo kuźwa nie rozumiem
- MarcelinaMarcela
- Gacie z oceanu
Teraz z praniem tańczyrhodeodrive pisze: ↑wt sty 13, 2026 5:35 pm Ale nuda już wieje u nich wszystkich. Pinokio paple to samo co codziennie, Iwa pajacuje pod drzewkiem na osiedlu (swoją drogą czy oni myślą że ludzie ich nie widzą z boku i nie pukają się w głowę?) Starzy ludzie koło 50 tki a ta skacze na śniegu, tamten pajac dwa dwa dni temu ze statywem po parku ganiał i pajacyki robił.. jprdl… ja tak ktoś ich z boku widzi to musi mieć niezłą bekę.
U Madzi też cisza i nudy… jak żyć![]()
- Załączniki
-
- fw_1768323744497.jpg (32.56 KiB) Przejrzano 444 razy
Marcello
- MarcelinaMarcela
- Gacie z oceanu
I ciągle w tych legginsach. Nie wiem dlaczego, ale tak mnie ona drażni, chyba nawet bardziej jak furiatozzz
Marcello
- Anty Cygan
- Gacie z oceanu
Otręby owsiane, mąka żytnia razowa , dwa dwuletnie wyschnięte jak morda Pinokia daktyle, od siebie dodam ze jajka bo kasztan nie wspomniał bo zaczął gadać jaki mikser kielichowy jest najlepszy
- Załączniki
-
- fw_1768324187786.jpg (53.28 KiB) Przejrzano 435 razy
JebłamAnty Cygan pisze: ↑wt sty 13, 2026 6:09 pm Otręby owsiane, mąka żytnia razowa , dwa dwuletnie wyschnięte jak morda Pinokia daktyle, od siebie dodam ze jajka bo kasztan nie wspomniał bo zaczął gadać jaki mikser kielichowy jest najlepszydo blendera jajca , w mące wcześniej musisz zamieszać żółtymi paluchami lepszy smak dodajesz do jajek dajesz te 3letnie daktyle dla lepszego słodu
blendujesz potem przelewasz na patelaszke indukcja moc 5 pamiętaj,jak konsystencja i kolor jest rewelacja dajesz borówki możesz zrobić uśmiech buźkę jak chcesz cygan poleca, potem obrót no i na talerz a i nie zapomnij wypierdolić palucha w borówkę też podobno lepiej smakuje tu masz pokazane jak najlepiej wsadzić pazur i bon apetit cygańska strawa gotowa
Chcesz przepis? Mogę wrzucić screena z jego cudnej rotacyjnej diety
Szok ale jest tutaj u nas na grupie ciekawie
nie bylo.mnie od wczoraj a tu bam lektura 5 stron do czytania 
czekamy na dalszy rozwój sytuacji....ja ogólnie Iwy nie trawie ona to dopiero nudna ...witajcie Kochani i te usmieszki 

Magda pompowana lala cicho nadal siedzi czaruje na priv zeby jakas kase wyłudzać a ten znów pajacuje z plackiem ....echhhh co za życie
Odnośnie Iwy. Czasami mam wrażenie, że ona sama nie wie co chce. Po rozstaniu wstawiała na ig ich zdjecia razem. Albo z kolacji, ze niby z kimś jest. Później nagrywała te glupie tik toki bo inaczej nie powiem. No drażni mnie bardzo ostatnio. Ciekawe co na to jej synowie
-
rhodeodrive
- Gacie z oceanu
Mam podobnie. Ciekawe jak to z nią było? Czy faktycznie skubala Pinokia z gotówki która rzekomo trzymał w domu?MarcelinaMarcela pisze: ↑wt sty 13, 2026 6:06 pm I ciągle w tych legginsach. Nie wiem dlaczego, ale tak mnie ona drażni, chyba nawet bardziej jak furiatozzz
-
rhodeodrive
- Gacie z oceanu
No nikt normalnie nie ma takiej budowy miednicyrhodeodrive pisze: ↑wt sty 13, 2026 7:44 pm A co tu się odjebalo??robocop jakiś czy źle wykonany BBL?
No ale tez po rozstaniu z czarnym miala tam jakiegoś chyba sportowca co nagrywała z nim to jakoś kilka msc trwalo on przyjeżdżał do niej i wgl a potem cisza ....AL92 pisze: ↑wt sty 13, 2026 7:32 pm Odnośnie Iwy. Czasami mam wrażenie, że ona sama nie wie co chce. Po rozstaniu wstawiała na ig ich zdjecia razem. Albo z kolacji, ze niby z kimś jest. Później nagrywała te glupie tik toki bo inaczej nie powiem. No drażni mnie bardzo ostatnio. Ciekawe co na to jej synowie
U Magdy na mieszkaniu jak nagrywała w tej sypialni tam tez nie działał zegar ...a dlaczego ? Bo zeby ludzie nie wiedzieli o której godz wstawaja jak nagrywała bo często z tamtego miejsca nagrywała...
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
I się zaczęło. Kleopatra wzywa nas , do zaprzestania upubliczniania na forach ….bla bla. Zapomniał wół jak cielęciem był. A kłamać i oszukiwać ludzi nie zapomniała? Sprzedawała kopiowane diety i prowadziła ludzi bez uprawnień, zapomniała?
Wzywam pilnie mecenasa Putkę !!!!