Start
Mój profil

Zabójstwo 18latki

Moderator: verysweetcherry
Blabla444
Channelka

Zabójstwo 18latki

Post autor: Blabla444 »

Cześć czy słyszeliście o zamordowanej 18 latce przez chlopaka na Warszawskich Bielanach? Wiadomo coś więcej? https://www.rmf24.pl/regiony/warszawa/n ... Id,8057105
Edy
LouiBag

Post autor: Edy »

Matko kochana, nie nie słyszałam, straszne.
Proseczko, wineczko
Awatar użytkownika
PrzemoKondratowicz
DramaQueen

Post autor: PrzemoKondratowicz »

Niestety słyszałem. A co powiem więcej, jest takie konto na tiktoku które zajmuje się sprzątaniem mieszkań po zgonach. Właśnie wkleili filmik ze sprzątania pomieszczenia które wygląda jakby mieszkała tam młoda osoba. I… coś się ewidentnie działo w tapczanie, w skrzyni kanapy… absolutnie wszyscy piszą komentarze że to z Bielan… dosłownie przed chwilą mi się to wyseitlilo
Awatar użytkownika
pieczonyziemniak.
VlogmasEnjoyer

Post autor: pieczonyziemniak. »

PrzemoKondratowicz pisze: wt sty 13, 2026 6:16 pm Niestety słyszałem. A co powiem więcej, jest takie konto na tiktoku które zajmuje się sprzątaniem mieszkań po zgonach. Właśnie wkleili filmik ze sprzątania pomieszczenia które wygląda jakby mieszkała tam młoda osoba. I… coś się ewidentnie działo w tapczanie, w skrzyni kanapy… absolutnie wszyscy piszą komentarze że to z Bielan… dosłownie przed chwilą mi się to wyseitlilo
Mi też się wyświetliło, chyba nawet to samo. K?
Awatar użytkownika
PrzemoKondratowicz
DramaQueen

pieczonyziemniak. pisze: wt sty 13, 2026 6:23 pm Mi też się wyświetliło, chyba nawet to samo. K?
Nom dokładnie to…….mam nadzieję że to tylko zbieg okoliczności
Awatar użytkownika
pieczonyziemniak.
VlogmasEnjoyer

Post autor: pieczonyziemniak. »

PrzemoKondratowicz pisze: wt sty 13, 2026 6:34 pm Nom dokładnie to…….mam nadzieję że to tylko zbieg okoliczności
Szczerze uważam, że jeśli sprawa jest „medialna” to nie powinni udostępniać takich filmików. Chociażby przez wzgląd na własne sumienie..
Awatar użytkownika
sosczosnkowy
Zrobiona_In_Italy

Post autor: sosczosnkowy »

Sam fakt różnicy wieku jest przerażający
Awatar użytkownika
gunernialne
PrinTu

Post autor: gunernialne »

W większości doniesień wskazane jest, że została znaleziona owinięta w koc "pod łóżkiem" a nie we wnętrzu wersalki czy czegoś, więc myślę, że z tym tiktokiem to po prostu pomysł jednego komentującego, który reszta ślepo podchwyciła.
Jednak wersja z zamknięciem w łóżku brzmiałaby bardziej "ciekawie/drastycznie" i raczej nikt by sobie tego ot tak nie zmienił. Bo i po co
Awatar użytkownika
PrzemoKondratowicz
DramaQueen

gunernialne pisze: wt sty 13, 2026 8:18 pm W większości doniesień wskazane jest, że została znaleziona owinięta w koc "pod łóżkiem" a nie we wnętrzu wersalki czy czegoś, więc myślę, że z tym tiktokiem to po prostu pomysł jednego komentującego, który reszta ślepo podchwyciła.
Jednak wersja z zamknięciem w łóżku brzmiałaby bardziej "ciekawie/drastycznie" i raczej nikt by sobie tego ot tak nie zmienił. Bo i po co
https://wiadomosci.wp.pl/zwloki-w-wersa ... 677443584a

Ludzie przeczytali „zwłoki w wersalce” i tak już zostało