Zabójstwo 18latki
Moderator: verysweetcherryZabójstwo 18latki
Cześć czy słyszeliście o zamordowanej 18 latce przez chlopaka na Warszawskich Bielanach? Wiadomo coś więcej? https://www.rmf24.pl/regiony/warszawa/n ... Id,8057105
- PrzemoKondratowicz
- DramaQueen
Niestety słyszałem. A co powiem więcej, jest takie konto na tiktoku które zajmuje się sprzątaniem mieszkań po zgonach. Właśnie wkleili filmik ze sprzątania pomieszczenia które wygląda jakby mieszkała tam młoda osoba. I… coś się ewidentnie działo w tapczanie, w skrzyni kanapy… absolutnie wszyscy piszą komentarze że to z Bielan… dosłownie przed chwilą mi się to wyseitlilo
- pieczonyziemniak.
- VlogmasEnjoyer
Mi też się wyświetliło, chyba nawet to samo. K?PrzemoKondratowicz pisze: ↑wt sty 13, 2026 6:16 pm Niestety słyszałem. A co powiem więcej, jest takie konto na tiktoku które zajmuje się sprzątaniem mieszkań po zgonach. Właśnie wkleili filmik ze sprzątania pomieszczenia które wygląda jakby mieszkała tam młoda osoba. I… coś się ewidentnie działo w tapczanie, w skrzyni kanapy… absolutnie wszyscy piszą komentarze że to z Bielan… dosłownie przed chwilą mi się to wyseitlilo
- PrzemoKondratowicz
- DramaQueen
Nom dokładnie to…….mam nadzieję że to tylko zbieg okoliczności
- pieczonyziemniak.
- VlogmasEnjoyer
Szczerze uważam, że jeśli sprawa jest „medialna” to nie powinni udostępniać takich filmików. Chociażby przez wzgląd na własne sumienie..PrzemoKondratowicz pisze: ↑wt sty 13, 2026 6:34 pm Nom dokładnie to…….mam nadzieję że to tylko zbieg okoliczności
- sosczosnkowy
- Zrobiona_In_Italy
Sam fakt różnicy wieku jest przerażający
- gunernialne
- PrinTu
W większości doniesień wskazane jest, że została znaleziona owinięta w koc "pod łóżkiem" a nie we wnętrzu wersalki czy czegoś, więc myślę, że z tym tiktokiem to po prostu pomysł jednego komentującego, który reszta ślepo podchwyciła.
Jednak wersja z zamknięciem w łóżku brzmiałaby bardziej "ciekawie/drastycznie" i raczej nikt by sobie tego ot tak nie zmienił. Bo i po co
Jednak wersja z zamknięciem w łóżku brzmiałaby bardziej "ciekawie/drastycznie" i raczej nikt by sobie tego ot tak nie zmienił. Bo i po co
- PrzemoKondratowicz
- DramaQueen
https://wiadomosci.wp.pl/zwloki-w-wersa ... 677443584agunernialne pisze: ↑wt sty 13, 2026 8:18 pm W większości doniesień wskazane jest, że została znaleziona owinięta w koc "pod łóżkiem" a nie we wnętrzu wersalki czy czegoś, więc myślę, że z tym tiktokiem to po prostu pomysł jednego komentującego, który reszta ślepo podchwyciła.
Ludzie przeczytali „zwłoki w wersalce” i tak już zostało