Start
Mój profil

Hollywood hair - przedłużanie, zagęszczanie włosów

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Damulka123
Bagietka z szarlott

Hollywood hair - przedłużanie, zagęszczanie włosów

Post autor: Damulka123 »

Cześć,
Czy któraś z was ma doświadczenie z przedłużaniem albo zagęszczaniem włosów w Hollywood hair?
Widzę u nich na insta dużo dobrych opinii, celebrytek ale nie do końca jestem w stanie im zaufac.
Czy ich metody mocno obciążają włosy?
Jaka była kondycja waszych włosów po ściągnięciu doczepianych?
Czy warto? Zabieg nie jest tani i potrzebuje rzetelnej opinii zanim się zdecyduje :)
lalisa
Drama Maker

Post autor: lalisa »

Podpinam się. Rozważam tam przedłużanie włosów od lat, ale jakoś nie mogę się zdecydować... Jedna moja znajoma przedłużała w Hollywood i na początku włosy wyglądały super, a potem już takie dziady, ale myślę, że to nie wina włosów tylko ona niespecjalnie o nie dbała (taki typ osoby).
Awatar użytkownika
Agnessagness
RoyalBaby

Post autor: Agnessagness »

Przedłużanie zawsze zniszczy wam włosy, szczególnie rozjaśniane
Damulka123 pisze: pt maja 02, 2025 11:47 am Cześć,
Czy któraś z was ma doświadczenie z przedłużaniem albo zagęszczaniem włosów w Hollywood hair?
Widzę u nich na insta dużo dobrych opinii, celebrytek ale nie do końca jestem w stanie im zaufac.
Czy ich metody mocno obciążają włosy?
Jaka była kondycja waszych włosów po ściągnięciu doczepianych?
Czy warto? Zabieg nie jest tani i potrzebuje rzetelnej opinii zanim się zdecyduje :)
Karoryfer
Gacie z oceanu

Post autor: Karoryfer »

Nie tej firmy, ale identyczna metoda i cena…
Hitem było jak wyszłam na imprezę i padało, moje naturalne włosy się spuszyly a doczepy proste jak drut 😂
Efekt może być wow, ale moim zdaniem tylko jeśli masz pieniądze, czas i możliwość dbać o te włosy u fryzjera po założeniu. Np dwa razy w tygodniu jechać na mycie i modelowanie. W domu dla mnie katorga.
Awatar użytkownika
katarzynarmong
SushiRoll

Post autor: katarzynarmong »

A to nie jest ten salon z którym była jakaś afera? Brylantynke miała z nimi jakaś aferę?
but I was absolutely broken inside
Zara
Channelka

Post autor: Zara »

W Warszawie jest kilka salonów dużo lepiej i taniej wykonujących takie usługi,wiem co mówię bo przerobiłam ich wiele. Byłam klientką HH 3 lata i odeszłam bo jakość usług była ogólnie coraz słabsza i gramatura włosów się nie spinała 🫠
ada mmmm
Koczkodan

Post autor: ada mmmm »

A czy polecacie jakiś salon w Warszawie właśnie do przedłużenia włosów ?
Zara
Channelka

Post autor: Zara »

Jestem zadowolona z Ka HairBar . W końcu nie mam problemu ze spadającymi pasemkami.Moj fryzjer też chwalił,że dobra robota i małe łączenia .
Damulka123
Bagietka z szarlott

Post autor: Damulka123 »

Zara pisze: pt sty 16, 2026 4:24 pm Jestem zadowolona z Ka HairBar . W końcu nie mam problemu ze spadającymi pasemkami.Moj fryzjer też chwalił,że dobra robota i małe łączenia .
Wspominałaś, ze przedłużasz włosy kilka lat.
Czy zauważyłaś duza zmianę w ich kondycji?