Bo Kaka pisała diety i zarabiała na tym i chłodzi o to żeby jej rozstanie nie uderzyłorhodeodrive pisze: ↑wt sty 13, 2026 11:46 am Dziwne… co by nie mówić o Magdzie nigdy nie robi błędów ortograficznych a na tych screenach je widać ….
Rok temu już ją lał niby i czekałaby tyle czasu aby od niego odbić? Coś mi się to nie skleja… i jeszcze tekst ze trzeba to zrobić tak żeby Magda zniknęła z profilu żeby nie ucierpiał na tym biznes Czarnego i … Kaski? Nic z tego nie rozumiem
Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryRe: Dieta czarny furiat
Też się trochę nad tym zastanawiam tym bardziej że ona n serio nei jest głupia lala czy osoba bez żadnego wykształcenia.Monikamm pisze: ↑wt sty 13, 2026 11:47 am Może tak być. Myślę że Robercik napewno ma cos kompromitującego do szantażu. Nie są razem i nie będą ale jakiś spisek jest i rozstanie zostało zaplanowane przez Magdę w odpowiednim momencie.
Nie mogę pojąć jak ta kobieta ( tak jak wszystkie poprzednie) dalej chce bawić się w diety. Czy nie lepiej byłoby zyskać ten prawdziwy spokój i się odciąć? On toksyk , narcyz ale wybiera specyficzne kobiety z parciem na szkło.
Magda ponoć ma 15 lat doświadczenia w kierowaniu zespołem, ekonomistka. Niech rzuci te internety w cholerę. Przecież wiadomo że te sprawy będą się za nią ciągnęły.
Jestem pewna na 100% że coś na nią ma…wystarczy że nagrywali jakieś łóżkowe filmiki….ona ma dziecko rodziców itd
-
rhodeodrive
- Gacie z oceanu
Eee tam, to nie jest głupia gęś. Za udostępnianie takich filmów jest paragraf a nasz Pinokio to taki raczej tchórz jeśli chodzi o ewentualne problemy z policją czy prokuraturą. Przecież nie powie prokuratorowi że 80% jego podopiecznych nie ćwiczy
Ostatnio zmieniony wt sty 13, 2026 3:33 pm przez rhodeodrive, łącznie zmieniany 1 raz.
Takie rzeczy sie zgłasza na policję, to szantaż. Gorzej jesli.ma haki finansowe na nią i boi sie odpowiedzialności karnej.
- Anty Cygan
- Gacie z oceanu
Dobra dawajcie co na nich macie nie ma co czekać
Dokładnie, dawajcie co macie :D
-
tomasz4999
- Modna
Kochani. Dwa dni mnie nie bylo i ledwo wyrabiam z czytaniem... ale za to mam cos co moze zszokowac... gotowi na Asa z rękawa...?
Taaaaaktomasz4999 pisze: ↑wt sty 13, 2026 4:40 pm Kochani. Dwa dni mnie nie bylo i ledwo wyrabiam z czytaniem... ale za to mam cos co moze zszokowac... gotowi na Asa z rękawa...?
-
tomasz4999
- Modna
Proszę bardzo, oto i on... As z Rękawa

- Załączniki
-
- fw_1768319211653.jpg (16.95 KiB) Przejrzano 279 razy
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
Tomasz no wiesz
Dwa dni i zdążyłeś nadrobić wszystko????
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
- MarcelinaMarcela
- Gacie z oceanu
Marcello
- MarcelinaMarcela
- Gacie z oceanu
Tomasz umiesz w te gierki
Marcello
-
Wojtech2000
- Skarpeta Rakieta
Dawać te sensacje od rana nie miałem czasu na lekturę a tutaj raptem aż 4 strony zaległości w czytaniu i to jakie trzymające w napięciu jak powieści Mroza 

A i jest nasz plavuszek klamczuszek damski bokser i jego palce, które leczą i jest z jagodami i dwa daktyle wyjechały a ja poszukuje mąki kasztanowej bo mam chęć na placka z takiej mąki z 4 daktylami i jagodami 
- Anty Cygan
- Gacie z oceanu
Dla niego to piękny dzień i dużo światła
hahaha debil
- Załączniki
-
- fw_1768321410787.jpg (43.06 KiB) Przejrzano 202 razy
-
rhodeodrive
- Gacie z oceanu
Ale nuda już wieje u nich wszystkich. Pinokio paple to samo co codziennie, Iwa pajacuje pod drzewkiem na osiedlu (swoją drogą czy oni myślą że ludzie ich nie widzą z boku i nie pukają się w głowę?) Starzy ludzie koło 50 tki a ta skacze na śniegu, tamten pajac dwa dwa dni temu ze statywem po parku ganiał i pajacyki robił.. jprdl… ja tak ktoś ich z boku widzi to musi mieć niezłą bekę.
U Madzi też cisza i nudy… jak żyć

U Madzi też cisza i nudy… jak żyć
- Anty Cygan
- Gacie z oceanu
A do placka nie zapomnijcie wsadzić knurowatego palucha w owoce 

- Załączniki
-
- fw_1768322180515.jpg (53.52 KiB) Przejrzano 436 razy