Start
Mój profil

Dieta czarny furiat

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
JusiaJusia
GreckieWakacje

Re: Dieta czarny furiat

Post autor: JusiaJusia »

Gnom pisze: wt sty 13, 2026 10:05 am Osobiście widziałam takie zdjęcia
Nawet gdyby to był pyton z kotliny Konga ,przez myśl,by mi nie przeszło, że chciałabym zobaczyć coś takiego. Gość we mnie wzbudza ogromne obrzydzenie, a to co o nim piszecie utwierdza mnie w swoich odczuciach. 🤮🤮🤮🤮
Gnom
Mokra Włoszka

Post autor: Gnom »

rhodeodrive pisze: wt sty 13, 2026 10:07 am Jak więc wytłumaczysz taką grę ze strony Magdy? Albo ich oboje? Kaśka nie wygląda na mściwą, bardziej na kobietę bardzo stłamszoną i bez własnego zdania. Czemu Magda miałby być zazdrosna o kogoś takiego?
Odpowiedź jest prosta, Magdalena ma problemy naprawdę z głową i kasa
Megi007
Mokra Włoszka

Post autor: Megi007 »

Ja już nie wiem co o tym wszystkim myśleć 🙈
Kalamitsi
Ciastko

Post autor: Kalamitsi »

Myślałam, że w tej historii mamy do czynienia tylko z patologicznym kłamcą, ale przemocowość gościa, jakieś zdjecia i jeżeli to prawda z manipulacjami Magdy, to już wywala skalę...
Gnom
Mokra Włoszka

Kalamitsi pisze: wt sty 13, 2026 10:41 am Myślałam, że w tej historii mamy do czynienia tylko z patologicznym kłamcą, ale przemocowość gościa, jakieś zdjecia i jeżeli to prawda z manipulacjami Magdy, to już wywala skalę...
No właśnie, wszystkie oczy są skierowane na cygana. Ale czy oby powinny być tylko na niego? Czy właśnie tak miało to wyglądać ? On zły Magdalena Cacy? Jeśli uwierzyliście w tą historię to daliście się również zmanipulować
Gnom
Mokra Włoszka

Ziuta21 pisze: wt sty 13, 2026 10:46 am Skoro Magda była zazdrosna o Kaśkę to w jakim celu pisała jej że ja uderzył? Kilka stron temu był screen z ich rozmowy na messenger. I po co czarny miałby wysyłać byłej żonie zdjęcie furiacika skoro był w związku z Magda? Moim zdaniem czara się przelała w czasie samotnego wyjazdu Magdy do Egiptu z synem, pamiętam jak czarny się wtedy wił i rozdwajały żeby chata była na jej przyjazd wysprzątana, lodówka zatowarowana a nawet Jankowi racuchy kupił:)
Swoją drogą Magda faktycznie mega udawała jeżeli to wszystko to prawda a ona tańcowała przed tą kamera szczerząc licówki...
Widziałaś to co kręcił a nie to co jest naprawdę.
Awatar użytkownika
Magellan
MiamiBicz

Post autor: Magellan »

Gnom pisze: wt sty 13, 2026 10:17 am Odpowiedź jest prosta, Magdalena ma problemy naprawdę z głową i kasa
Zdecydowanie. To się rzuca w oczy. Zal tego dziecka, przynajmniej mi. Jakoś zawsze dzieci mi szkoda i zwierząt.
Megi007
Mokra Włoszka

To że się tu śmiejemy wiadomo a to z kurtki bo ma ujebaną a to że pierdoli od rzeczy i robi to co robi to jedno ale to co za info chociaż z dziś zostało wstawione to jak nie wiem jak w jakims filmie.....
W głowie się nie mieści.
Już nie wiem co myśleć.... 🙈
Ostatnio zmieniony wt sty 13, 2026 11:28 am przez Megi007, łącznie zmieniany 1 raz.
JusiaJusia
GreckieWakacje

Jprd 🙄🙄🙄🙄🙄

Właśnie legła w gruzach moja wiara w ludzi
Dolly
Tritonotti

Post autor: Dolly »

czorcikakysz pisze: wt sty 13, 2026 11:29 am
Jako że znam z doświadczenia bardzo bliskiej mi osoby podobną relacje to uważam że on jest narcyzem I PRZEMOCOWCEM a Magda, Iwa, Kasia jego ofiarami

Tak Magda mogła udawać i kręcić bo nie miał wyjścia …nie wiemy co na nią ma ….mozw jakieś kompromitujące zdjęcia (ngo np) itd

Jakoś trudno mi uwierzyć że są jeszcze razem. Nie kupuje tego
Awatar użytkownika
Magellan
MiamiBicz

Oni sa wszyscy siebie warci. Po takich przejściach kobieta nie jest w stanie szybko sie pozbierać i działać na własną reke, więc jestek sklonna uwierzyć, ze oni nadal współpracują.
JusiaJusia
GreckieWakacje

Możemy się tu śmiać,ale takie rzeczy powinno się zgłaszać do odpowiednich instytucji. Spójrzcie na daty tych wiadomości....zajeb@łabym gościa na śpiku, nie wiem jak można wytrzymać pod jednym dachem z takim przemocowcem. Jego miejsce jest nie w psychiatryku,tylko za kratami!!!!!
Megi007
Mokra Włoszka

Dolly pisze: wt sty 13, 2026 11:34 am Jako że znam z doświadczenia bardzo bliskiej mi osoby podobną relacje to uważam że on jest narcyzem I PRZEMOCOWCEM a Magda, Iwa, Kasia jego ofiarami

Tak Magda mogła udawać i kręcić bo nie miał wyjścia …nie wiemy co na nią ma ….mozw jakieś kompromitujące zdjęcia (ngo np) itd

Też tak mi się wydaje... też tak myśle...
Może była zastraszana dlatego ciągła to dalej....
Ale w koncu nie wytrzymała....
Ostatnio zmieniony wt sty 13, 2026 11:40 am przez Megi007, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Magellan
MiamiBicz

Dodam jeszcze, ze pies ma wiedzieć, kto jest szefem w stadzie,ale nie ma się bać. Mój owczarek wie i nigdy nie przyjmował postawy uległej. Jak macie dostep do relacji, to da sie zauważyć jak Malina sie kurczy. Spuszcza glowę, kuli ogon, zniża sie do parteru. Musiala duzo zlego doświadczyc.
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Post autor: dawidszulcc »

Magellan pisze: wt sty 13, 2026 11:39 am Dodam jeszcze, ze pies ma wiedzieć, kto jest szefem w stadzie,ale nie ma się bać. Mój owczarek wie i nigdy nie przyjmował postawy uległej. Jak macie dostep do relacji, to da sie zauważyć jak Malina sie kurczy. Spuszcza glowę, kuli ogon, zniża sie do parteru. Musiala duzo zlego doświadczyc.
Psy wyczuwają złe emocje w ludziach ,czasem wygłupiam się z córką, a nasza suczka od razu podlatuje i szczeka, bo myśli że my się bijemy, I próbuje reagować na przemoc jak tylko potrafi , poprostu jest kochana jakby zobaczyła takiego zjebanego do potęgi entej śmiecia, że rzuca się na ludzi z łapami to podejrzewam że by go pogryzła, w ten paskudny ryj
rhodeodrive
Gacie z oceanu

Post autor: rhodeodrive »

czorcikakysz pisze: wt sty 13, 2026 11:30 am
Dziwne… co by nie mówić o Magdzie nigdy nie robi błędów ortograficznych a na tych screenach je widać ….
Rok temu już ją lał niby i czekałaby tyle czasu aby od niego odbić? Coś mi się to nie skleja… i jeszcze tekst ze trzeba to zrobić tak żeby Magda zniknęła z profilu żeby nie ucierpiał na tym biznes Czarnego i … Kaski? Nic z tego nie rozumiem
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Post autor: Monikamm »

Dolly pisze: wt sty 13, 2026 11:34 am Jako że znam z doświadczenia bardzo bliskiej mi osoby podobną relacje to uważam że on jest narcyzem I PRZEMOCOWCEM a Magda, Iwa, Kasia jego ofiarami

Może tak być. Myślę że Robercik napewno ma cos kompromitującego do szantażu. Nie są razem i nie będą ale jakiś spisek jest i rozstanie zostało zaplanowane przez Magdę w odpowiednim momencie.

Nie mogę pojąć jak ta kobieta ( tak jak wszystkie poprzednie) dalej chce bawić się w diety. Czy nie lepiej byłoby zyskać ten prawdziwy spokój i się odciąć? On toksyk , narcyz ale wybiera specyficzne kobiety z parciem na szkło.

Magda ponoć ma 15 lat doświadczenia w kierowaniu zespołem, ekonomistka. Niech rzuci te internety w cholerę. Przecież wiadomo że te sprawy będą się za nią ciągnęły.
rhodeodrive
Gacie z oceanu

Post autor: rhodeodrive »

czorcikakysz pisze: wt sty 13, 2026 11:21 am A wrzucę Wam kilka smaczków :)
Kim jest Przemek? Kaliny mieszkanie na ul Kaliny Jędrusik gdzie mieszkał wcześniej Pinokio.
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

rhodeodrive pisze: wt sty 13, 2026 11:48 am Kim jest Przemek? Kaliny mieszkanie na ul Kaliny Jędrusik gdzie mieszkał wcześniej Pinokio.
Brat Robercika? To chyba Przemek?
Własnie, można latwo rozpoznać czy wisdomości są autentyczne. Ja nie miałam przyjemności pisać z Madzialeną to nie wiem w jaki sposób pisze na priv 😂
Awatar użytkownika
Magellan
MiamiBicz

dawidszulcc pisze: wt sty 13, 2026 11:46 am

Psy wyczuwają złe emocje w ludziach ,czasem wygłupiam się z córką, a nasza suczka od razu podlatuje i szczeka, bo myśli że my się bijemy, I próbuje reagować na przemoc jak tylko potrafi , poprostu jest kochana jakby zobaczyła takiego zjebanego do potęgi entej śmiecia, że rzuca się na ludzi z łapami to podejrzewam że by go pogryzła, w ten paskudny ryj
Dokładnie. To samo robi moja Luna,gdy ktoś podejdzie i np.witajac sie klepnie mnie w plecy. Ona jest na straży. Na spacerze,gdy zatrzymujemy się żeby z kims porozmawiać, zawsze stanie tak,by potencjalnego wroga mieć blisko siebie. Zawsze stanie miedzy mną,a rozmówcą. Ona by go rozszarpała juz za sam ton glosu.
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

To te balkony z pierwszych relacji z Madzialeną
Załączniki
fw_1768301841602.jpg
fw_1768301841602.jpg (45.18 KiB) Przejrzano 231 razy
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Post autor: dawidszulcc »

Magellan pisze: wt sty 13, 2026 11:55 am Dokładnie. To samo robi moja Luna,gdy ktoś podejdzie i np.witajac sie klepnie mnie w plecy. Ona jest na straży. Na spacerze,gdy zatrzymujemy się żeby z kims porozmawiać, zawsze stanie tak,by potencjalnego wroga mieć blisko siebie. Zawsze stanie miedzy mną,a rozmówcą. Ona by go rozszarpała juz za sam ton glosu.
O toto moja sunia dokładnie robi to samo, zawsze na straży. Czasem się śmiejemy bo ona jest taka śmieszna jak to robi 🤣
Megi007
Mokra Włoszka

Tak przeglądam rolki u Pinokia i post 27 maj 2025r z rolką jak Magda gotuje widać jak Magda ma coś z nosem pod okularami rozwalony czy coś....
Potem wczesniej na balkonie Magda gada a Pinokio na rowerze. Obije w okularach slonecznych. Też Magda jeszcze ma coś z nosem....
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Megi007 pisze: wt sty 13, 2026 12:09 pm Tak przeglądam rolki u Pinokia i post 27 maj 2025r z rolką jak Magda gotuje widać jak Magda ma coś z nosem pod okularami rozwalony czy coś....
Potem wczesniej na balkonie Magda gada a Pinokio na rowerze. Obije w okularach slonecznych. Też Magda jeszcze ma coś z nosem....
Dasz radę wrzucić linka?
Patkrz4584
Channelka

Post autor: Patkrz4584 »

Wyczuwam w tym wszystkim jeszcze większe bagno i smród, niż się spodziewaliśmy...