Start
Mój profil

Gdzie zabrać dziecko na ferie ?

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Arvex
Siatkarka

Gdzie zabrać dziecko na ferie ?

Post autor: Arvex »

Macie już pomysł, gdzie zabrać dziecko na ferie? My sami się zastanawiamy, bo opcji jest sporo, a fajnie byłoby, żeby dziecko się wyszalało, a nie tylko siedziało w domu.
Pampuszek
WhiteParty

Post autor: Pampuszek »

astronautka123 pisze: śr sty 14, 2026 12:49 pm Nic im się nie stanie jak raz gdzieś nie pojadą. Współcześne dzieci są jednocześnie przebodzcowane i zbyt wyręczane. Proponuję je zapoznac i wdrożyc nowe obowiązki domowe.
Obecnie siedzenie w domu jest źle postrzegane, ponoć (zasłyszane, bo dzieci nie mam) dziecko bez animacji, zorganizowania czasu poza domem szybko popada w rozdrażnienie. A po feriach nie będzie miało czym się chwalić w placówce.
astronautka123
SushiRoll

Post autor: astronautka123 »

Pampuszek pisze: śr sty 14, 2026 4:53 pm Obecnie siedzenie w domu jest źle postrzegane, ponoć (zasłyszane, bo dzieci nie mam) dziecko bez animacji, zorganizowania czasu poza domem szybko popada w rozdrażnienie. A po feriach nie będzie miało czym się chwalić w placówce.
Bycie dorosłym to m.in. nie zwracanie uwagi na to jak nas postrzegaja i życie po swojemu.
Moje popadają w rozdrażnienie jak mają za dużo takich atrakcji. Najlepiej się czują jak mogą po prostu być w towarzystwie znajomych, których lubią. Zabawy same się wymyślają.
Ale kto lubi. Wiem, dla niektórych wyjazd do hotelu z basenem to fajna atrakcja
Pampuszek
WhiteParty

Post autor: Pampuszek »

astronautka123 pisze: czw sty 15, 2026 9:21 am Bycie dorosłym to m.in. nie zwracanie uwagi na to jak nas postrzegaja i życie po swojemu.
Moje popadają w rozdrażnienie jak mają za dużo takich atrakcji. Najlepiej się czują jak mogą po prostu być w towarzystwie znajomych, których lubią. Zabawy same się wymyślają.
Ale kto lubi. Wiem, dla niektórych wyjazd do hotelu z basenem to fajna atrakcja
I dla mnie to jest właśnie zdrowe podejście :he: