Start
Mój profil

Dieta czarny furiat

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Re: Dieta czarny furiat

Post autor: AniaW91 »

czorcikakysz pisze: pn sty 12, 2026 9:38 pm Z powodu przemocy - fizycznej i psychicznej.
A Nikola mieszkała pół na pół.
Byli w małżeństwie maja zapewne rozwód....nie wnikam ale jak by była przemoc fizyczna i psychiczna to dziecko w takim przypadku nie moze miec żadnego kontaktu z taką osobą a mysle ze przy rozwodzie to bylo podstawa, chyba ze nie mieli ślubu to juz niewiem
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Post autor: Monikamm »

czorcikakysz pisze: pn sty 12, 2026 10:27 pm Rozwód był bez orzekania o winie.
Przemoc była powodem odejścia ex małżonki Roberta.
I Nikola po tym wszystkim została z przemocowym ojcem? Przez jakis czas przecież nie miała kontaktu z matką. Nikusi też niezłą kaszankę w głowie zrobił.
Dolly
Tritonotti

Post autor: Dolly »

Pana oczy wołają o ciepło…….

Leje :') :') :') :')
Załączniki
fw_1768255294217.jpg
fw_1768255294217.jpg (73.1 KiB) Przejrzano 346 razy
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Post autor: dawidszulcc »

AniaW91 pisze: pn sty 12, 2026 10:19 pm Byli w małżeństwie maja zapewne rozwód....nie wnikam ale jak by była przemoc fizyczna i psychiczna to dziecko w takim przypadku nie moze miec żadnego kontaktu z taką osobą a mysle ze przy rozwodzie to bylo podstawa, chyba ze nie mieli ślubu to juz niewiem
Mieli bo nazywa się Jabłonowska
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Post autor: dawidszulcc »

czorcikakysz pisze: pn sty 12, 2026 10:26 pm Był czas, że Nikola spędzała u matki trzy miesiące a u ojca miesiąc.
Był a nie ze Była
Kristina
Currently: planning drama

Post autor: Kristina »

Dolly pisze: pn sty 12, 2026 11:02 pm Pana oczy wołają o ciepło…….

Leje :') :') :') :')

To chyba podryw miał być ale nie załapał xd
Awatar użytkownika
Magellan
MiamiBicz

Post autor: Magellan »

Chyba ktoś mu skonfiskował auto😁
AL92
Mokra Włoszka

Post autor: AL92 »

Magellan pisze: pn sty 12, 2026 11:52 pm Chyba ktoś mu skonfiskował auto😁
Skąd wiesz?
Gnom
Mokra Włoszka

Post autor: Gnom »

Tak jak już wcześniej napisałam. Jeszcze chwilę wstrzymam się z konkretami. A jest o czym napisać. Cygan cyganem, obydwoje mają plecak kłamstw, manipulacji i kombinowania. Ludzie wierzą w historie, że się rozstali. Nie, dalej ze sobą współpracują tylko z ukrycia. Magda zaanagazowala „sztab ludzi”, w swoją niby historię o przemocowym związku. Zwróćcie uwagę, ile się posypało komentarzy, że petarda to jedno wielkie gowno. Kobiety chciały odzyskać pieniądze. Najprościej było nagle wymyślić medialne rozstanie. Tak jak napisałam wyżej, poczekam jeszcze chwilę i będzie tu gorąco, tym bardziej że Magda codziennie nas czyta. Także Magdaleno Kleopatro dołącz do nas już dziś
JusiaJusia
GreckieWakacje

Post autor: JusiaJusia »

Gnom pisze: wt sty 13, 2026 8:07 am Tak jak już wcześniej napisałam. Jeszcze chwilę wstrzymam się z konkretami. A jest o czym napisać. Cygan cyganem, obydwoje mają plecak kłamstw, manipulacji i kombinowania. Ludzie wierzą w historie, że się rozstali. Nie, dalej ze sobą współpracują tylko z ukrycia. Magda zaanagazowala „sztab ludzi”, w swoją niby historię o przemocowym związku. Zwróćcie uwagę, ile się posypało komentarzy, że petarda to jedno wielkie gowno. Kobiety chciały odzyskać pieniądze. Najprościej było nagle wymyślić medialne rozstanie. Tak jak napisałam wyżej, poczekam jeszcze chwilę i będzie tu gorąco, tym bardziej że Magda codziennie nas czyta. Także Magdaleno Kleopatro dołącz do nas już dziś
Aż zrobiłam wielkie oczy 🙄🙄🙄
Z zaciekawieniem czekam na te konkrety zatem.
Niech będzie gorąco
Szokują mnie te zachowania i nigdy nie przestaną szokować
Awatar użytkownika
Magellan
MiamiBicz

Gnom pisze: wt sty 13, 2026 8:07 am Tak jak już wcześniej napisałam. Jeszcze chwilę wstrzymam się z konkretami. A jest o czym napisać. Cygan cyganem, obydwoje mają plecak kłamstw, manipulacji i kombinowania. Ludzie wierzą w historie, że się rozstali. Nie, dalej ze sobą współpracują tylko z ukrycia. Magda zaanagazowala „sztab ludzi”, w swoją niby historię o przemocowym związku. Zwróćcie uwagę, ile się posypało komentarzy, że petarda to jedno wielkie gowno. Kobiety chciały odzyskać pieniądze. Najprościej było nagle wymyślić medialne rozstanie. Tak jak napisałam wyżej, poczekam jeszcze chwilę i będzie tu gorąco, tym bardziej że Magda codziennie nas czyta. Także Magdaleno Kleopatro dołącz do nas już dziś
Zatem,ktos konkretnie powinien im sie dobrac do dupy.
Gnom
Mokra Włoszka

Magellan pisze: wt sty 13, 2026 8:42 am Zatem,ktos konkretnie powinien im sie dobrac do dupy.
Tak, trzymam się tego od dawna. Mam nadzieję , że to co tutaj wrzucę dotrze naprawdę do sporej ilości osób. Nikt mi tu nie usunie komentarza, czy nie zablokuje bo jestem niewygodna. Niewygodna jestem dla nich i to bardzo 😅
JusiaJusia
GreckieWakacje

Gnom pisze: wt sty 13, 2026 8:45 am Tak, trzymam się tego od dawna. Mam nadzieję , że to co tutaj wrzucę dotrze naprawdę do sporej ilości osób. Nikt mi tu nie usunie komentarza, czy nie zablokuje bo jestem niewygodna. Niewygodna jestem dla nich i to bardzo 😅
Rozumiem,że brałaś u nich dietę kiedyś tak?
Wyszły jakieś problemy i po nitce do kłębka doszłaś do szokujących odkryć
Awatar użytkownika
Magellan
MiamiBicz

Gnom pisze: wt sty 13, 2026 8:45 am Tak, trzymam się tego od dawna. Mam nadzieję , że to co tutaj wrzucę dotrze naprawdę do sporej ilości osób. Nikt mi tu nie usunie komentarza, czy nie zablokuje bo jestem niewygodna. Niewygodna jestem dla nich i to bardzo 😅
Moze warto napisać do Klepsydry,on lubi takie kliniczne przypadki😁
Gnom
Mokra Włoszka

JusiaJusia pisze: wt sty 13, 2026 8:48 am Rozumiem,że brałaś u nich dietę kiedyś tak?
Wyszły jakieś problemy i po nitce do kłębka doszłaś do szokujących odkryć
Moja osoba już tu padła, mój wizerunek. Już widzę oczami wyobraźni jak Kleopatra szuka kim jestem 😅. Oszukana to małe słowo. To co odkryłam to jedno, ale to co jest naprawdę to drugie 😀
JusiaJusia
GreckieWakacje

Gnom pisze: wt sty 13, 2026 8:55 am Moja osoba już tu padła, mój wizerunek. Już widzę oczami wyobraźni jak Kleopatra szuka kim jestem 😅. Oszukana to małe słowo. To co odkryłam to jedno, ale to co jest naprawdę to drugie 😀
To czekam z niecierpliwością i mam nadzieję,że skończą oboje w rynsztoku.....
Gnom
Mokra Włoszka

JusiaJusia pisze: wt sty 13, 2026 9:05 am To czekam z niecierpliwością i mam nadzieję,że skończą oboje w rynsztoku.....
Chętnie bym zrobiła już elaborat. Dam jej chwilę jeszcze pogwiazdorzyc. Im oboje dam jeszcze chwilę na gwiazdorzenie
Awatar użytkownika
Magellan
MiamiBicz

W nieskończoność oszukiwac sie nie da. W błędzie są,jesli tak uważają. Trzeba mieć totalnie zryty łeb zeby tak kombinować.
AL92
Mokra Włoszka

Post autor: AL92 »

czorcikakysz pisze: wt sty 13, 2026 9:14 am Magda nie jest takim dobrym człowiekiem na jakiego się kreuje.
Wiedziała, że Robert nie rozliczył się z byłą żoną, sama do tego doprowadziła. Znęcali sie nad tą kobietą od czerwca 2024, od momentu kiedy umarł jej ojciec. Magda była zazdrosna nawet o ilość lajkow pod zdjęciami ex małżonki. Podjudzała Roberta do wszczynania awantur. Aż na początku 2025 doszło do zakończenia współpracy.
Czy Kaśka wstawiła obciążające skriny z rozmów w relacje na koncie Czarny Furiat? Nigdy nikomu się do tego nie przyznała, ale wiedząc, co się tam działo, można wysnuć taką teorię, mogła pęknąć. To oznaczałoby, że one nie są fejkiem. Jeśli nie są fejkiem to tam było prawdziwe bagno.

Ja wiem, że nie są fejkiem i jestem w posiadaniu znacznie większej ilości tych skrinow. Na wielu Magda pisze o fizycznej przemocy. Mam nawet zdjęcie penisa Czarneggo Furiata w wzwodzie z datą wysłania do ex małżonki. Ale to chyba jeszcze nie pora, żeby się tym publicznie dzielić.
Wlasnie zrobiłam takie oczy jak to przeczytałam O.O
JusiaJusia
GreckieWakacje

Dziwi mnie,że żadne instytucje jeszcze nie dobrały im się do dupy. Poszkodowanych jest mnóstwo,ale karma jak do nich wróci ,to będzie istne 💩💩💩💩💩
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Coś mi nie pasuje w tej historii. Magda ostarża Roberta -twierdzi że znęcał się nad nią psychicznie i manipulował. Może tak było, ale czy taka silna kobieta MUSIAŁA w tym uczestniczyć? Jeśli musiała to co było motywem jej uczestnictwa i grania w tych relacjach?

Teraz moim ulubionym zajęciem jest oglądanie starych storek jak ona tam skacze , radosna. Jęsli to jest gra- to Madzialena gra świetnie!! Zmiana zachowania Magdy pojawila się podczas ich ostatniego wyjazdu do Grecji, potem relacje jak siedzi na lawce pod blokiem, jak zbity pies, potem wyjazd do rodziców i Egipt, potem wynajem biura 😂 i Madzia mówi: Robet bierz, bede do ciebie wpadać 😂😂

a tymczasem nie widać tam, na profilu Magdy długiego cierpienia. Otrząsnęła się błyskawicznie, od razu pokazuje, jaka jest silna, twarda, niezależna. I tu pojawia się pytanie: jakim cudem taka silna babka miała się przez lata dawać ogrywać i tłamsić Robercikowi?

Jakiś czas temu myślałam że może jest w nim bardzo zakochana i dlatego ma klapki na oczach, nie widzi jaki to toksyk. A teraz mam dysonans 😂 po takich związach ludze długo buduja swoja psychę i nie jest łatwo. A Madzialena, jest hapi 😂😂😂 mam takie ogólne wrażenie że coś tu nie gra

Madzialena: And the Oscar Goes To.......... 😂😂😂
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

I Madzialena jesli czytasz nas tutaj. To chciałam Cie upewnić że jesteś bardzo ale to bardzo profesjonalna😂Psychologiczny bełkot wszedł cudownie i bardzo się starasz - to widać 😂😂😂
Gnom
Mokra Włoszka

czorcikakysz pisze: wt sty 13, 2026 9:14 am Magda nie jest takim dobrym człowiekiem na jakiego się kreuje.
Wiedziała, że Robert nie rozliczył się z byłą żoną, sama do tego doprowadziła. Znęcali sie nad tą kobietą od czerwca 2024, od momentu kiedy umarł jej ojciec. Magda była zazdrosna nawet o ilość lajkow pod zdjęciami ex małżonki. Podjudzała Roberta do wszczynania awantur. Aż na początku 2025 doszło do zakończenia współpracy.
Czy Kaśka wstawiła obciążające skriny z rozmów w relacje na koncie Czarny Furiat? Nigdy nikomu się do tego nie przyznała, ale wiedząc, co się tam działo, można wysnuć taką teorię, mogła pęknąć. To oznaczałoby, że one nie są fejkiem. Jeśli nie są fejkiem to tam było prawdziwe bagno.

Ja wiem, że nie są fejkiem i jestem w posiadaniu znacznie większej ilości tych skrinow. Na wielu Magda pisze o fizycznej przemocy. Mam nawet zdjęcie penisa Czarneggo Furiata w wzwodzie z datą wysłania do ex małżonki. Ale to chyba jeszcze nie pora, żeby się tym publicznie dzielić.
Osobiście widziałam takie zdjęcia
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Gnom pisze: wt sty 13, 2026 10:05 am Osobiście widziałam takie zdjęcia
Jezusie, pora śniadaniowa jest 🤢🤢🤢 twarz to już dla mnie za dużo 😂😂😂
rhodeodrive
Gacie z oceanu

Post autor: rhodeodrive »

Gnom pisze: wt sty 13, 2026 10:05 am Osobiście widziałam takie zdjęcia
Jak więc wytłumaczysz taką grę ze strony Magdy? Albo ich oboje? Kaśka nie wygląda na mściwą, bardziej na kobietę bardzo stłamszoną i bez własnego zdania. Czemu Magda miałby być zazdrosna o kogoś takiego?