Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
- Anty Cygan
- Gacie z oceanu
Normalna Kobieta po wykorzystywaniu przez narcyza do paradowania z dupą na wierzchu w celach zarobkowych bo takie widoki są klikalne, po zakończeniu znajomości i reakcji jak to mówi ułożenia się na nowo sama brnie w to samo dodając tego samego typu rozbierane fotki a dlaczego bo to się sprzedaje gola dupa równa się wyświetlenia, normalne trenerki prezentują formę w legginsach lub spodenkach sportowych nie paskiem w dupie, pokazał jej co daje korzyści ona jedzie na tym dalej matka roku a dzieciak w pokoju obok obczajam jak stara świeci pierogiem i wygina się jak porażona prądem do kamery. Zwykle rozbierane only fans pod przykrywką kanału o zdrowym odżywianiu i diet komedia
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
- Anty Cygan
- Gacie z oceanu
Zapraszam was to mojego świata : nazywa się pasek w dupie przy okazji Dietka
- Załączniki
-
- fw_1768227377934.jpg (55.06 KiB) Przejrzano 226 razy
-
rhodeodrive
- Gacie z oceanu
Magda za dużo gada jak wyuczony coach. To niestety działa na jej niekorzyść. Za bardzo się spina i za bardzo chce wyjść man profesjonalna. Bez sensu. Ludzie wyczują w tym zbytnio klepane formułki a i nuda moim zdaniem to wieje
Dla mnie szokiem jest fakt że ta para która rzekoma tak schudła dzięki ich diecie to ludzie którzy zrobili operację żołądka. Zastanawia mnie tylko jedna rzecz i mam nadzieję że mi odpowiecie - jakim cudem Furiat wstawia ich zdjęcia, oznacza ich że schudli dzięki jego diecie ? Oni na to nie reagują?
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Pewnie mieli w tym udział i jakaś umowę, bo nikt przy zdrowych zmysłach, nie kłamie dla kogoś, nawet za pieniądze, tak myślę. On ich nie oznacza bo by się odnieśli właśnie w sposób, taki aby ktoś uwiezyl że to on z oszustką kleopatra ich odchudzili i zabrali ciężki balast. Mam zwalę z tego cyrku komediiDolly pisze: ↑pn sty 12, 2026 3:56 pm Dla mnie szokiem jest fakt że ta para która rzekoma tak schudła dzięki ich diecie to ludzie którzy zrobili operację żołądka. Zastanawia mnie tylko jedna rzecz i mam nadzieję że mi odpowiecie - jakim cudem Furiat wstawia ich zdjęcia, oznacza ich że schudli dzięki jego diecie ? Oni na to nie reagują?
-
Wojtech2000
- Skarpeta Rakieta
O kurcze jakiś pedofil z przylizanymi wlosami w brudnej kurtce krąży po warszawskim Żoliborzu między blokami, uważajcie na niego bo nie ma gdzie ręki włożyć 

W 2021r kupiłam jego dietę. Był wtedy z Iwa. Napisalam mu, ze nie chce jajek.. I dostałam jajka 

jak "zdawałam mu raporty " to namawiał mnie na wysłanie zdjecia. Najlepiej tak żeby było widać brzuch.
Co do jego byłych.. Iwa daje takie tik toki, ze aż żal patrzeć. Jakieś siateczkowe ubrania i czerwone staniki. Trochę styl kreuje na Magdę. Nieszczere uśmiechy itp.
Magda... kolejna ślepa.
Co do jego byłych.. Iwa daje takie tik toki, ze aż żal patrzeć. Jakieś siateczkowe ubrania i czerwone staniki. Trochę styl kreuje na Magdę. Nieszczere uśmiechy itp.
Magda... kolejna ślepa.
Nie wydaję mi się żeby ta para była jeszcze razem lub zamierzała się zejść. Raczej Magdę coś blokuje przed wyjawieniem szczegółów, bo zapowiada że coś ujawni. Czarny siedzi na razie cicho, bo ma więcej za paznokciami (nie tylko w przenośni
). Myśli że po cichu przeczeka, przemilczy, a za jakiś czas zacznie teksty o nożach w plecy i chodzeniu boso po szkle
Zobaczysz że wyjdzie że są razem. Ktoś już tu pisał, raczej na siłownię chodzą. Kobieta po takim związku skupia się na przepracowaniu siebie.Kalamitsi pisze: ↑pn sty 12, 2026 5:22 pm Nie wydaję mi się żeby ta para była jeszcze razem lub zamierzała się zejść. Raczej Magdę coś blokuje przed wyjawieniem szczegółów, bo zapowiada że coś ujawni. Czarny siedzi na razie cicho, bo ma więcej za paznokciami (nie tylko w przenośni). Myśli że po cichu przeczeka, przemilczy, a za jakiś czas zacznie teksty o nożach w plecy i chodzeniu boso po szkle
![]()
- Anty Cygan
- Gacie z oceanu
Miała ocieplić wizerunek Cygańskiego Pinokia 

biedna ofiarą jego sukcesywnie pazernej fikcyjnej wszelkiej maści diety haha
- Załączniki
-
- fw_1768236084299.jpg (70.04 KiB) Przejrzano 369 razy
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
-
Uleczkaaaa
- RoyalBaby
A mnie dziwi , że Magda dziś zaproponowała petardę 3 ( dostępna u niej )
Ciekawe jakby do cygana napisać , czy ma tą dietę petarda 3 ?
No i te koktajle ciekawe kto mu to zrobił , bo przecież nie on sam …

No i te koktajle ciekawe kto mu to zrobił , bo przecież nie on sam …
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
Pisz....Uleczkaaaa pisze: ↑pn sty 12, 2026 6:08 pm A mnie dziwi , że Magda dziś zaproponowała petardę 3 ( dostępna u niej )
No i te koktajle ciekawe kto mu to zrobił , bo przecież nie on sam …![]()
Albo będzie zapraszam na priv ustalimy wszystko
A koktajle z neta zajumał....jak to cygan