Start
Mój profil

Morderstwo Mai Kowalskiej

Moderator: verysweetcherry
Awatar użytkownika
laura_bunko
SkrzydełkaZhooters

Re: Morderstwo Mai Kowalskiej

Post autor: laura_bunko »

zjs65481 pisze: sob sty 10, 2026 4:09 am To jest niesamowite, bo znaczy, że widziała też na nagraniu jak jej synuś gw*łci, maltretuje, morduje i podpala Maję, i wciąż go broni, atakując jednocześnie dziewczynę, którą widziała na nagraniu bitą, gw*łconą maltretowaną i w końcu zamordowaną.
O Mai mówi, ze była zregenerowana, bo miała kuratora, a Bartuś tez przecież miał kuratora i sprawy w sądzie.
Co sie
A gw**t jest potwierdzony? W tym wyjaśnieniu wyroku z Grecji jest opis tylko bestialskiego mordu, myślę że jakby doszedł do tego gw**t to by to tam ujęli.
Mam po prostu nadzieję, że jej tego nie zrobił..
Awatar użytkownika
MichalScott
MoetGlass

Post autor: MichalScott »

laura_bunko pisze: sob sty 10, 2026 10:04 am A gw**t jest potwierdzony? W tym wyjaśnieniu wyroku z Grecji jest opis tylko bestialskiego mordu, myślę że jakby doszedł do tego gw**t to by to tam ujęli.
Mam po prostu nadzieję, że jej tego nie zrobił..
Zależy czy gw@łt był na żywej czy nieżywej denatce. Jeśli nieżywej to mamy zbeszczeszczenie zwłok, a chyba on miał też i to przypięte do winy (oczywiście wiem, że przede wszystkim za to, jak obchodził ze zwłokami, ale w tym też mogło się zawierać właśnie to)
Emiiiiilieee2000
Gacie z oceanu

Post autor: Emiiiiilieee2000 »

MichalScott pisze: sob sty 10, 2026 1:39 pm Zależy czy gw@łt był na żywej czy nieżywej denatce. Jeśli nieżywej to mamy zbeszczeszczenie zwłok, a chyba on miał też i to przypięte do winy (oczywiście wiem, że przede wszystkim za to, jak obchodził ze zwłokami, ale w tym też mogło się zawierać właśnie to)
Jezus maria, to aż nie do pojęcia że aż tak młody chłopak dopuścił się takiego okrucieństwa i zezwierzęcenia a potem jak gdyby nic pojechał sobie na erasmusa. Nie chce z siebie tutaj robić jasnowidza ale on prędzej czy pózniej by kogoś skrzywdził i trafił do więzienia.
Awatar użytkownika
NiebieskiKwarc
Channelka

Post autor: NiebieskiKwarc »

Amelia302 pisze: wt sty 06, 2026 3:52 pm Kaśka miota się i zieje nienawiścią , już sama nie wie co mówi , WP cytuje jej wypowiedź , że rodzina Mai powinna być wdzięczna że mogli ją pochować zamiast jej szukać do końca życia . Czy spotkaliście się już z takim odklejeniem ? To osobowość czy już jakaś choroba ?
Rodzina Mai powinna być wdzięczna że mogli ją pochować zamiast jej szukać do końca życia?
Przepraszam bardzo, ale moim zdaniem ta baba ma nieźle najebane we łbie i od dawna powinna być na oddziale zamkniętym.
Amelia302
SkrzydełkaZhooters

Post autor: Amelia302 »

NiebieskiKwarc pisze: sob sty 10, 2026 6:26 pm Rodzina Mai powinna być wdzięczna że mogli ją pochować zamiast jej szukać do końca życia?
Przepraszam bardzo, ale moim zdaniem ta baba ma nieźle najebane we łbie i od dawna powinna być na oddziale zamkniętym.
Też mną to wstrząsnęło , może jeszcze powinni podziękować i kwiaty wysłać . Słuchając tej kobiety przestaje się dziwić skąd u młodego człowieka takie zezwierzęcenie ….
Awatar użytkownika
Rukola1
LemonkowaCola

Post autor: Rukola1 »

Tak mnie naszło czy gdyby ona dowiedziała się o tym forum i wątku to mielibyśmy przez noc kilkadziesiąt stron spamu tak jak spamuje na tych spottedach
YMH2301
Skarpeta Rakieta

Post autor: YMH2301 »

Rukola1 pisze: ndz sty 11, 2026 8:38 pm Tak mnie naszło czy gdyby ona dowiedziała się o tym forum i wątku to mielibyśmy przez noc kilkadziesiąt stron spamu tak jak spamuje na tych spottedach
Jak nic zablokowałaby serwery..
Ale mogłaby nie dać rady psychicznie, bo tu się nie da nawalać jednego komentarza za drugim+ na FB chyba łatwiej i szybciej się można przelogować jak się chce mieć tyle fejk kont, chociaż tu nie mam doświadczenia 🫠
Dreaxo
Tritonotti

Post autor: Dreaxo »

Rukola1 pisze: ndz sty 11, 2026 8:38 pm Tak mnie naszło czy gdyby ona dowiedziała się o tym forum i wątku to mielibyśmy przez noc kilkadziesiąt stron spamu tak jak spamuje na tych spottedach
Oczywiście że tak. Tylko ona nie jest jakoś bardzo rozgarnięta i nie szukała innych miejsc, tylko jak większość kobiet przed 50 działa wyłącznie na Facebooku. Gdyby istniała naszaklasa to tam by cisnęła.
Kotek_99
LouiBag

Post autor: Kotek_99 »

Ja myślę, że ona naprawdę wierzy w to wszystko i "jest sobą" przez cały czas. Totalnie porąbana, ale to nie tylko paskudny charakter. Czuć w tym, jakkolwiek to nie zabrzmi, "autentyczność".
Karambolakarambola
Ciastko

Post autor: Karambolakarambola »

Dreaxo pisze: ndz sty 11, 2026 9:10 pm Oczywiście że tak. Tylko ona nie jest jakoś bardzo rozgarnięta i nie szukała innych miejsc, tylko jak większość kobiet przed 50 działa wyłącznie na Facebooku. Gdyby istniała naszaklasa to tam by cisnęła.
Ten ageism mozna chyba odpuścić
Awatar użytkownika
marley71
Currently:Italy

Post autor: marley71 »

Karambolakarambola pisze: ndz sty 11, 2026 9:50 pm Ten ageism mozna chyba odpuścić
Odpuścić to mogłaby Katarzyna. Zwłaszcza, że nakazał jej to sąd :)
espumisan
RoyalBaby

Post autor: espumisan »

Karambolakarambola pisze: ndz sty 11, 2026 9:50 pm Ten ageism mozna chyba odpuścić
Jaki ageism? Nie jest to prawdą że osoby 50+ siedzą głównie na fejsie? Jak ktoś powie że osoby poniżej 15 siedzą głównie na tiktoku to też ageism?
Justynacze
Tritonotti

Post autor: Justynacze »

espumisan pisze: pn sty 12, 2026 2:06 am Jaki ageism? Nie jest to prawdą że osoby 50+ siedzą głównie na fejsie? Jak ktoś powie że osoby poniżej 15 siedzą głównie na tiktoku to też ageism?
Pokażesz jakieś badania potwierdzające te statystyki?
malyslonik
Currently:revenge

Post autor: malyslonik »

Justynacze pisze: pn sty 12, 2026 4:49 am Pokażesz jakieś badania potwierdzające te statystyki?
Tu akurat 60+. Można przyjąć, że u osób 50+ wyniki byłyby podobne
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Awatar użytkownika
jestemsobiepaula
Siatkarka

Post autor: jestemsobiepaula »

Bartuś tęskni za rodziną 🤣😅
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
RuuudaPaula
Awatar użytkownika
PrzemoKondratowicz
DramaQueen

Post autor: PrzemoKondratowicz »

W kwietniu będzie rok.. jak to zleciało…
FrozenFreya
Koczkodan

Post autor: FrozenFreya »

jestemsobiepaula pisze: śr sty 14, 2026 7:32 pm Bartuś tęskni za rodziną 🤣😅
Kpina!!!!! Dostęp do telewizora, konsoli, co qrwa jeszcze? Netflix?
Kitku90690
PsychoFanka

Post autor: Kitku90690 »

FrozenFreya pisze: śr sty 14, 2026 8:47 pm Kpina!!!!! Dostęp do telewizora, konsoli, co qrwa jeszcze? Netflix?
Oby mu sniezyl ten telewizor 😂
Awatar użytkownika
Chiarra
PrinTu

Post autor: Chiarra »

Kitku90690 pisze: śr sty 14, 2026 10:42 pm Oby mu sniezyl ten telewizor 😂
I oby odbierały tylko kanały ze starym, niemieckim jodłowaniem <3
Plebiscytowa
Mokra Włoszka

Post autor: Plebiscytowa »

Słuchałam podcastu o tej sprawie i mam szczerą nadzieję, ze Bartuś zgnije w pie.r.dlu i będzie tam miał okropne warunki. I że kilka razy ktoś go potraktuje z takim brakiem szacunku i godności, jak on potraktował Maję. Powinien zostać na stałe odizolowany od społeczeństwa. Nie wiem jak można dokonać takiego czynu, a potem - jak gdyby nigdy nic jechać na Erasmusa. JAK? Nie mieści mi się w głowie ta skala barbarzyństwa, po przeczytaniu opisu uszkodzenia ciała Mai.
Awatar użytkownika
marley71
Currently:Italy

Post autor: marley71 »

Obrońca Bartusia będzie się odwoływał od przedłużenia Bartusiowi aresztu na kolejne dwa miesiące :puke:
Biedaczek źle się czuje w areszcie i wolałby odbywać karę w domku, z mamusią i dozorem.

Emm no... jakby to powiedzieć... nie? xD
EmEm
MieszkankaPowiśla

Post autor: EmEm »

Jeszcze niech mu matka założy zrzutke na adwokata, biedny 🤦‍♀️
Helena543
MiamiBicz

Post autor: Helena543 »

marley71 pisze: czw sty 15, 2026 9:42 pm Obrońca Bartusia będzie się odwoływał od przedłużenia Bartusiowi aresztu na kolejne dwa miesiące :puke:
Biedaczek źle się czuje w areszcie i wolałby odbywać karę w domku, z mamusią i dozorem.

Szczególnie że wiele miesięcy zajęło ściągnięcie go do Polski. Więc jest spore ryzyko że znowu będzie próbował uciec.
ploty123
Mokra Włoszka

Post autor: ploty123 »

marley71 pisze: czw sty 15, 2026 9:42 pm Obrońca Bartusia będzie się odwoływał od przedłużenia Bartusiowi aresztu na kolejne dwa miesiące :puke:

Na szczęście szanse na to są równe zeru 😊
Plebiscytowa
Mokra Włoszka

Post autor: Plebiscytowa »

ploty123 pisze: pt sty 16, 2026 1:28 am Na szczęście szanse na to są równe zeru 😊
co za bezczelny zwy.rol. Oni mają taką odklejkę....