Jprd znajomi przyszli a odpisywał na forum praktycznie non stop
Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
Re: Dieta czarny furiat
Coś Wam pokaże, miał niby 6 butelek wina ,w święta poszły dwie 

to ta schowana butelczyna,za puszką swych prochów to skąd....
?
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
- Załączniki
-
- fw_1768150033811.jpg (29.53 KiB) Przejrzano 216 razy
Wierzysz w to ze mial znajomychJusiaJusia pisze: ↑ndz sty 11, 2026 5:45 pm Coś Wam pokaże, miał niby 6 butelek wina ,w święta poszły dwieto ta schowana butelczyna,za puszką swych prochów to skąd....
?
Jprd znajomi przyszli a odpisywał na forum praktycznie non stop![]()
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Mówił tylko o znajomych, a nie ze przyjdą. On nie ma nikogo tylko matkę i córkę. A osoby że sklepów to sam zaczepia, z rybnego warzywniaka fryzjerka siłownia, to są osoby które zaczepia bo szuka dialogów . Jego przyjaciółmi i znajomymi jest telefon, do którego gada jak najęty.
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Przecież to wino nawet nie jest otworzone
- Anty Cygan
- Gacie z oceanu
Widzę że moje pomysłu dają natchnienieJusiaJusia pisze: ↑ndz sty 11, 2026 5:13 pm Ładne nowe profilowe mieć będę????
Rano niestety nie zrobiłam wielu screenów z porannego ataku na brudasa biznesu ale tyle co mam wrzucę poniżej
- Anty Cygan
- Gacie z oceanu
Jest nasz śnieżynek cygański w tym niebieskim jak obłoczek sweterku, napatrzmy się bo to pierwszy i ostatni raz kiedy jest taki niebieski i czysty
- Załączniki
-
- fw_1768151753642.jpg (39.31 KiB) Przejrzano 195 razy
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
Już nie czysty...ujebany juzAnty Cygan pisze: ↑ndz sty 11, 2026 6:15 pm Jest nasz śnieżynek cygański w tym niebieskim jak obłoczek sweterku, napatrzmy się bo to pierwszy i ostatni raz kiedy jest taki niebieski i czysty
- Anty Cygan
- Gacie z oceanu
Wielki test płatków które zajebał dzieciakowi Magdy
o których nasz cyganek Pinokio już robił wykład i test jak jeszcze miał domowników na chacie, dziś to był niesamowity popis umiejętności kulinarnych
- Załączniki
-
- fw_1768151969675.jpg (26.07 KiB) Przejrzano 189 razy
- Anty Cygan
- Gacie z oceanu
Gotuj z pinokiem. Przepis : mleko, płatki.
- Załączniki
-
- fw_1768152099674.jpg (29.02 KiB) Przejrzano 185 razy
- Anty Cygan
- Gacie z oceanu
Jest i święta... Magdalena, Pinokia obok nie ma ale dupskiem dalej świeci 
- Załączniki
-
- fw_1768152441207.jpg (45.71 KiB) Przejrzano 173 razy
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
To są stare zdjęcia jeszcze jak była z nimAnty Cygan pisze: ↑ndz sty 11, 2026 6:27 pm Jest i święta... Magdalena, Pinokia obok nie ma ale dupskiem dalej świeci![]()
-
Wojtech2000
- Skarpeta Rakieta
Ja prdl co za trep z niego, co on chciał osiągnąć pokazując te płatki 

Rzeczywiście nad krokodylkiem na błękicie jest plamka, pewnie z pyska mu poleciało

Teraz zauważyłem, że na czole nad nosem ma taki czerwony ślad, może zgrubieniebtak jakby ktoś mu przyjebal z dyni w czoło 

Wczoraj musiał trochę pozaglowac, widać, że jest zblazowany 

- Anty Cygan
- Gacie z oceanu
No nie ważne skoro to nowa wersja Magdy to po co to dupsko na wierzchu oni wszyscy tacy sami
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Musisz jej zapytać, czemu takAnty Cygan pisze: ↑ndz sty 11, 2026 6:33 pm No nie ważne skoro to nowa wersja Magdy to po co to dupsko na wierzchu oni wszyscy tacy sami
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
Taaaaaaaaaaak, właśnie widziałam...Wojtech2000 pisze: ↑ndz sty 11, 2026 6:32 pm Ja prdl co za trep z niego, co on chciał osiągnąć pokazując te płatkiRzeczywiście nad krokodylkiem na błękicie jest plamka, pewnie z pyska mu poleciało
Teraz zauważyłem, że na czole nad nosem ma taki czerwony ślad, może zgrubieniebtak jakby ktoś mu przyjebal z dyni w czoło
Wczoraj musiał trochę pozaglowac, widać, że jest zblazowany
![]()
Też mam skojarzenie ,że jebnął
- Załączniki
-
- fw_1768153220303.jpg (27.67 KiB) Przejrzano 431 razy
- Anty Cygan
- Gacie z oceanu
A Ty co adwokat? A czekaj pewnie ten mecenas od Pinokia albo jego i jej wspólnik w biznesie
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
A ty *uj wie skąd się wzięłaś czarny cyganie, nikt nikogo nie broni ,jestem ANTY Furiat i Magda, każdy wie co robili i co robią. Polecam obserwować z uwagą. EloAnty Cygan pisze: ↑ndz sty 11, 2026 6:53 pm A Ty co adwokat? A czekaj pewnie ten mecenas od Pinokia albo jego i jej wspólnik w biznesieoddychaj popusc rajty pochodz po parku bez celu jak nasz trener roku. I nie broń tak zakłamanych przypadków jak ta dwójka ktora jest tematem tego forum, sukcesywnie bez odbioru.
-
Patkrz4584
- Channelka
O co temu bezmózgowi chodzi że sprawdzaniem KONSYSTENCJI płatków, które różnią się tylko kolorem? 
Dziwne, że nie zalał ich pomidorówka 30 kcal

Dziwne, że nie zalał ich pomidorówka 30 kcal
Witam. Jak ja się cieszę, że znalazłam forum gdzie ludzie podobnie odbierają tego pseudo dietetyka. Obserwuje go od 2022 roku od wybuchu wojny na Ukrainie, bo jak na generała przystało odpalił się wtedy na stacji paliw i komentował ceny paliw i został viralem
przez chwilę nawet myślałam kupić dietę bo była po 100 zł, ale szybko zorientowałam się że to mitoman. Od tej pory obserwuję go jako przypadek kliniczny
Wandę niechcący zareklamowała jakaś kobieta na profilu Magdy. Kilka dni zajęło mi przeczytanie ponad 100 stron, dawno się tak nie bawiłam, wciąga jak dobra książka
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Ja obserwuje od kiedy zaczął z Iwą.Kalamitsi pisze: ↑ndz sty 11, 2026 8:25 pm Witam. Jak ja się cieszę, że znalazłam forum gdzie ludzie podobnie odbierają tego pseudo dietetyka. Obserwuje go od 2022 roku od wybuchu wojny na Ukrainie, bo jak na generała przystało odpalił się wtedy na stacji paliw i komentował ceny paliw i został viralemprzez chwilę nawet myślałam kupić dietę bo była po 100 zł, ale szybko zorientowałam się że to mitoman. Od tej pory obserwuję go jako przypadek kliniczny
Wandę niechcący zareklamowała jakaś kobieta na profilu Magdy. Kilka dni zajęło mi przeczytanie ponad 100 stron, dawno się tak nie bawiłam, wciąga jak dobra książka
![]()
Oj chyba Madzia miała żale, że nigdzie nie wychodzą i nikt do nich nie przychodzi, bo nagle zaczął udawać, ze znajomi go odwiedzają i że niby on do kogoś chodzi...
A o płatkach to faktycznie chyba zapomniał, że już je "ogrywali" z Madziulką.
Trochę mi to brzmi jak reklama bo na koniec podaje cenę i jakieś niby promki. Czy to nie powinno być oznaczone jako #współpraca albo #reklama ?
Czy UOKiK nie powinien się tym zainteresować?
Trochę mi to brzmi jak reklama bo na koniec podaje cenę i jakieś niby promki. Czy to nie powinno być oznaczone jako #współpraca albo #reklama ?
- Załączniki
-
- fw_1768159937989.jpg (59.49 KiB) Przejrzano 332 razy
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
Sylwkap25 pisze: ↑ndz sty 11, 2026 8:34 pm Oj chyba Madzia miała żale, że nigdzie nie wychodzą i nikt do nich nie przychodzi, bo nagle zaczął udawać, ze znajomi go odwiedzają i że niby on do kogoś chodzi...
Bo on sam nie wie jak się ma, klepie byle klepać, pierdoli trzy po trzy, wszystkie zdjęcia są stare i tak jedzie z tym bYznesem
Znajomi...
Nim się zainteresuje wiele instytucji.....
Psychiatryk też w swoim czasie,
grunt już mu się pali pod nogami