Start
Mój profil

Stanowo

Moderator: verysweetcherry
PieczonyZiemniak
ToTylkoHermes

Re: Stanowo

Post autor: PieczonyZiemniak »

malyslonik pisze: ndz sty 11, 2026 2:43 pm Wrzucała na grupę info, że przez problemy z dyskiem straciła dostęp do plików m.in. czołówki. Mnie nowe odcinki kryminalnych, jakoś nie porywają. Nie czekam.
Fajnie jakby dokończyła Waco, ale to chyba nie nastąpi.
ona jest IT - I jakoś nie wierzę, że osoba z IT nie ma kopii zapasowych (taka moja teoria spiskowa) . Dla mnie to ona zawsze ma jakiś słomiany zapal, albo kasy na teraz potrzeba etc. I potem nie dowozi i może się wstydzi.
I zgadzam się, mnie nowe odcinki nie porywają, nie dosłuchuje do końca, albo jakoś odlatuje myślami i tracę wątek.
malyslonik
Currently:revenge

Post autor: malyslonik »

PieczonyZiemniak pisze: ndz sty 11, 2026 2:49 pm ona jest IT - I jakoś nie wierzę, że osoba z IT nie ma kopii zapasowych (taka moja teoria spiskowa) . Dla mnie to ona zawsze ma jakiś słomiany zapal, albo kasy na teraz potrzeba etc. I potem nie dowozi i może się wstydzi.
I zgadzam się, mnie nowe odcinki nie porywają, nie dosłuchuje do końca, albo jakoś odlatuje myślami i tracę wątek.
Takie podała informacje. Też byłam pewna, że siedzi w IT i ma takie rzeczy ogarnięte.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Pff_Ania
Mokra Włoszka

Post autor: Pff_Ania »

Mi się sprawa Cowdenów na maksa podobała i bardzo lubię jej narrację więc ja tam czekam. Niezła kicha z dyskiem.
Awatar użytkownika
Truflowyjez
LouiBag

Post autor: Truflowyjez »

A w jakim stopniu ona siedzi w IT? Bo wydawało mi się, że ona scenariusze (do gier?) pisze
Awatar użytkownika
Marcjanna
SkrzydełkaZhooters

Post autor: Marcjanna »

Truflowyjez pisze: ndz sty 11, 2026 7:36 pm A w jakim stopniu ona siedzi w IT? Bo wydawało mi się, że ona scenariusze (do gier?) pisze
dokładnie.
malyslonik

Truflowyjez pisze: ndz sty 11, 2026 7:36 pm A w jakim stopniu ona siedzi w IT? Bo wydawało mi się, że ona scenariusze (do gier?) pisze
Ona kiedykolwiek określiła czym się zajmuje poza stwierdzeniem, że IT?
Jakąś swoją grę miała wydać, ale to kilka lat temu.
Awatar użytkownika
mezalians_urodowy
WążNaTshircie

Post autor: mezalians_urodowy »

A wydała w koncu te grę na którą zbierała kase od fanów?
PieczonyZiemniak
ToTylkoHermes

Post autor: PieczonyZiemniak »

mezalians_urodowy pisze: pn sty 12, 2026 10:23 am A wydała w koncu te grę na którą zbierała kase od fanów?
ja tylko pamietam jakiegos LIVE, ktorego prowadzila z jakas chyba kolezanka i tam byly donejty, ale czy to bylo tak stricte na gre, to nie wiem. Ale chyba troche tej kasy wpadlo.
o grze ani widu , ani slychu
malyslonik

mezalians_urodowy pisze: pn sty 12, 2026 10:23 am A wydała w koncu te grę na którą zbierała kase od fanów?
Na stronie gry online jest informacja, że gra została anulowana, ale dalej „wisi” na stronie producenta.
LauraBacha3
Tritonotti

Post autor: LauraBacha3 »

malyslonik pisze: ndz sty 11, 2026 10:39 pm Ona kiedykolwiek określiła czym się zajmuje poza stwierdzeniem, że IT?
Jakąś swoją grę miała wydać, ale to kilka lat temu.
Coś mi się kojarzy, że wrzucała chyba na insta, że zajmuje się UX/UI

Waco też kiedyś napisała, że nie dokończy i też się muszę zgodzić z tym, że nowe odcinki nie zapadają tak w pamięć jak stare. Nie wiem czy to zmiana w niej czy przesyt rynku a może zmiana w nas 😅
Awatar użytkownika
PrzemoKondratowicz
DramaQueen

Post autor: PrzemoKondratowicz »

Ja już zapomniałem że ona w ogóle istnieje. Nie wspieram twórców którzy nagrywają coś raz na pół roku. To tak jak 8-10 odcinkowe seriale gdzie na kolejny sezon musisz czekać 2 lata. Zapominam i nie mam ochoty wracać
MoniMal
Koczkodan

Post autor: MoniMal »

LauraBacha3 pisze: wt sty 13, 2026 6:13 pm
Waco też kiedyś napisała, że nie dokończy i też się muszę zgodzić z tym, że nowe odcinki nie zapadają tak w pamięć jak stare. Nie wiem czy to zmiana w niej czy przesyt rynku a może zmiana w nas 😅
Moim zdaniem od czasu kiedy ona była na topie to już sie pojawiło bardzo dużo różnych twórców, którzy regularnie prostują bardziej profesjonalne materiały. Jaśmin nie zrobiła żadnego progresu od swoich początków.
Beatrix123
RoyalBaby

Post autor: Beatrix123 »

MoniMal pisze: wt sty 13, 2026 9:46 pm Moim zdaniem od czasu kiedy ona była na topie to już sie pojawiło bardzo dużo różnych twórców, którzy regularnie prostują bardziej profesjonalne materiały. Jaśmin nie zrobiła żadnego progresu od swoich początków.

A kogoś byś poleciła?
Celina_87
Koczkodan

Post autor: Celina_87 »

Beatrix123 pisze: wt sty 13, 2026 11:11 pm A kogoś byś poleciła?
Pytanie nie do mnie ale ja niezmiennie polecam Agę Rojek i jej aneks kryminalny 💙
ccklonowska1
Siatkarka

Post autor: ccklonowska1 »

No właśnie kogo polecacie, kto mówi płynnie i umie zaciekawić historią, a nie czyta z kartki. Agi Rojek nie mogę słuchać - monotonny, denerwujący głos i wada wymowy.
polaris_novsarka
Mokra Włoszka

Post autor: polaris_novsarka »

Laylana pisze: sob mar 29, 2025 11:14 am Jak dla mnie wciąż numer jeden wśród polskich podcasterów true crime. Inne serie też całkiem spoko; najmniej podeszła mi ta ze streszczeniami.
Może i dla niektórych rozwleka tematy, ale ja to akurat lubię. Doceniam za piękny, kwiecisty język polski, sama przyjemność z słuchania!
tez kocham jasmin miloscia wielka, zwlaszcza jak opisuje jaki ktos mial idiotyczny plan, a pozniej mowi "swietny plan". omg az sobie chyba cos przeslucham, zeby sie morda pocieszyla:D
Awatar użytkownika
damascenka
Administrator

Post autor: damascenka »

Beatrix123 pisze: wt sty 13, 2026 11:11 pm A kogoś byś poleciła?
Ja strasznie żałuję, że ta dziewczyna "Ciemno wszędzie" od mega długiego podcastu o Waśniewskich już nie nagrywa. :( Też opowiada bardzo szczegółowo jak Jaśmin, ale jakoś tak mniej chaotycznie i łatwiej się tego słucha w trakcie np. pracy albo sprzątania, kiedy czasami myśli nam uciekają gdzieś indziej. Ale i tak polecam posłuchać tych odcinków, które ma.

Nie rozumiem co się stało z Jaśmin, uwielbiałam jej słuchać i po latach puściliśmy sobie w biurze jeden z nowych odcinków i tak jakoś... meh. Żarty już nie takie zabawne, strasznie dużo pomijania "a to o tym nie będę mówić, to sobie poczytajcie". Jednak jak wybieram podcast trwający więcej niż godzinę, to chciałabym dostać naprawdę szczegółową opowieść.
carolinala
RoyalBaby

Post autor: carolinala »

Ehhh ja ciągle wielbię i słucham tego co akurat o USA wypuszcza - też ciekawe.. ale Kryminalne nie do podrobienia i ciągle czekam na nowe. Druga moja ulubienica jest Aga Rojek - u niej szczęśliwie regularnie się odcinki pojawiają :) reszta podcasterow mnie irytuje na maxa😬
Beatrix123
RoyalBaby

Post autor: Beatrix123 »

Ja też żałuje, że Jaśmin już nie nagrywa. Lubie za to Agę Rojek i Hulaj Duszę - bardzo podobny styl do Stanowo. Tak samo dziewczyny ze Zbrodnia przy kawie, ale one już nie nagrywają
Awatar użytkownika
Marcjanna
SkrzydełkaZhooters

Post autor: Marcjanna »

Aga Rojek i Hulaj Dusza 👌👍🫶
Sopociara
BlondDoczep

Post autor: Sopociara »

Marcjanna pisze: pt sty 16, 2026 11:29 pm Aga Rojek i Hulaj Dusza 👌👍🫶
Asłuchalna wada wymowy vs ’była milom mlodom dziewczynom '
Sopociara
BlondDoczep

Ja polecam piekło jest tu, przeciętnypodcast o nieprzeciętnej zbrodni, skokwmrok, nagle ostatniej nocy, Renata z worka kości
malyslonik

Sopociara pisze: sob sty 17, 2026 10:12 am Ja polecam piekło jest tu, przeciętnypodcast o nieprzeciętnej zbrodni, skokwmrok, nagle ostatniej nocy, Renata z worka kości
Nagle ostatniej nocy - super, ale odcinki wypuszcza średnio raz na pół roku :(
Sopociara
BlondDoczep

Plus na YT ciemno wszędzie, aktualnie na przerwę na bobo, ale nie wiem czy wróci i kiedy. Ale warto i jest sporo do nadrobienia. Polecam też Darię hedo
Sopociara
BlondDoczep

malyslonik pisze: sob sty 17, 2026 11:03 am Nagle ostatniej nocy - super, ale odcinki wypuszcza średnio raz na pół roku :(
To prawda, widać to raczej hobby, ale przygotowana jest milion razy lepiej od tych podcasterek, które tylko na tym zarabiają