Start
Mój profil

Zabójstwo Agnieszki Kotlarskiej

Moderator: verysweetcherry
71skwsny
Channelka

Re: Zabójstwo Agnieszki Kotlarskiej

Post autor: 71skwsny »

Na którym wrocławskim osiedlu wychowywała się Agnieszka?
Awatar użytkownika
Marcjanna
SkrzydełkaZhooters

Post autor: Marcjanna »

71skwsny pisze: pt sty 09, 2026 8:50 pm Na którym wrocławskim osiedlu wychowywała się Agnieszka?
Rózanka, ul. Bałtycka
angfel
BlondDoczep

Post autor: angfel »

ChristopherParker pisze: pt sty 09, 2026 9:41 am Możliwe, że Jaro obiecywał złote góry.
W koncu to typ, co lubi błyszczeć i ma Tureckie podróbki Rolexów za 20 zeta.
Gdy kobiety dowiadywały się, że to gołodupiec, to same odchodziły.
Ale Jaro musiał powiedzieć, że to on je przecież rzucał-bo inaczej zle by to wyglądało.
On po prostu ma gadane, tyle.
Nie wyobrażam sobie puscic dzieciaka za granicę, i to jeszcze za ocean, bez pomocy...
Czytaliscie ksiazke? Kompletnie zmienilam zdanie o tym
jarku. Dziwne ze serial nie uwzglednia w ogole tych jego
Gadek a przeciez autorka ksiazki byla tez scenarzystka serialu. Co za typ
Mooniaa
VlogmasEnjoyer

Post autor: Mooniaa »

Jeszcze ma być film tych samych twórców, ale obiecali, że będzie zupełnie o czym innym niż w serialu.
Może będzie wiecej o mordercy, lub właśnie te gadki Jarka?
71skwsny
Channelka

Post autor: 71skwsny »

Marcjanna pisze: pt sty 09, 2026 8:56 pm Rózanka, ul. Bałtycka
Dzieki
Awatar użytkownika
ChristopherParker
Channelka

Post autor: ChristopherParker »

Właśnie nie wiem dlaczego, Dżaro chce dawac w książce vibe zboczonego wujka :(
Dobrze że nie wchodził w szczegóły JESZCZE bardziej.
Ale przez to wszystko, wydaje mi sie, ze traktuje kobiety jako obiekty seg*zualne.
PogniewanyBubs
LouiBag

Post autor: PogniewanyBubs »

lui21 pisze: czw sty 08, 2026 7:01 pm Teraz tak sobie myślę, że te opowieści Jarka o miłosnych podbojach mogą być w dużej mierze przesadzone, albo całkiem wymyślone. Co myślicie?
Dobra - jestem w stanie uwierzyć, że w latach 90 tych mógł mieć niezłe powodzenie - miał jakąś tam pozycję ( na pierwszy rzut oka), wyglądał nienajgorzej jak na ówczesne standardy - chociaż i tak opowieści o stu kobietach nie wydają mi się być prawdopodobne. No ale te historie w stylu " poszedłem na dół po chleb, dostałem chleb, ciasto i keks" serio xd? Facet koło 50 tki, bez grosza przy duszy, niezbyt urodziwy, sądząc po książce i filmie również nie ma z nim o czym pogadać, a niby wszystkie baby z osiedla jego. Mówił, że przed jedną to już musiał nawet uciekać :')
Odbijając od tematu nieco. Moja mama ma koleżankę (Panią po 60), której mąż jest hydraulikiem. Przesympatyczny Pan, z wąsem, lekkim brzuszkiem, uprzejmy. Zdarzały mu się sytuacje, że jechał „na naprawę” a klientki, prawie się do niego dobierały. Jedna otworzyła mu nago. Masakra, miał do tego dystans i obracał to w żart, no ale jednak jak widać różne kobiety, różnie podchodzą do tematów. Znam też sama takiego „Dżarka”, który w dodatku wizualnie wypada dużo gorzej - jest łysy, ma nadwagę, bezdech (śpi w masce). Zero grosza przy duszy, komornik go ściga. A z drugiej - nigdy niemalże nie bywa singlem, a każda jego partnerka to kobiety aktywne zawodowo, z popłatnymi zawodami i majątkiem i fajne. I co? I obiektywnie mogłyby mieć kogoś „lepszego”, a mają tego Pana „Dżarka”. No nie utrafisz 🤡
Babinka1989
ZdalnaFanka

Post autor: Babinka1989 »

Czy można gdzieś znaleźć fb tego Bartosza ?
rachelkarengreen
KlasaBiznes

Post autor: rachelkarengreen »

Babinka1989 pisze: ndz sty 11, 2026 10:02 am Czy można gdzieś znaleźć fb tego Bartosza ?
Pewnie na fb
Awatar użytkownika
jsbxusnsodk
SushiRoll

Post autor: jsbxusnsodk »

Babinka1989 pisze: ndz sty 11, 2026 10:02 am Czy można gdzieś znaleźć fb tego Bartosza ?
pewnie dałoby radę, ale nikt nie poda tobie tu takich danych, bo mimo wszystko to osoba prywatna. gdyby chciał to by się ujawnił z imienia i nazwiska w książce albo pokazał w dokumencie
PEONIA
Forma życia

Post autor: PEONIA »

BTW - Tu Macie materiał o miss polski https://www.youtube.com/watch?v=2ENTBIgJwrY
Edy
LouiBag

Post autor: Edy »

Pojawiły się Film Olgii Herring o Agnieszce. Wieczorem obejrzę, a raczej odsłucham do robienia pazurów.
Proseczko, wineczko
agave
LouiBag

Post autor: agave »

Edy pisze: pt sty 16, 2026 2:57 pm Pojawiły się Film Olgii Herring o Agnieszce. Wieczorem obejrzę, a raczej odsłucham do robienia pazurów.
Nawet mi się tego nie chce słuchać bo pewnie Dżarka przedstawi jako nieskazitelnego księcia z bajki jak ją znam i wszystko przyzdobi slodkopierdzacym sosem o ich wielkiej niewinnej miłości. Agnieszka zostanie aniołem w ludzkiej postaci, a połowa odcinka to będzie opisywanie jak kolor miały bloki na jej osiedlu i co jadła ulubionego na obiad.
adven
ZdalnaFanka

Post autor: adven »

agave pisze: pt sty 16, 2026 4:19 pm Nawet mi się tego nie chce słuchać bo pewnie Dżarka przedstawi jako nieskazitelnego księcia z bajki jak ją znam i wszystko przyzdobi slodkopierdzacym sosem o ich wielkiej niewinnej miłości. Agnieszka zostanie aniołem w ludzkiej postaci, a połowa odcinka to będzie opisywanie jak kolor miały bloki na jej osiedlu i co jadła ulubionego na obiad.
Też nie słuchałam, ale strzelam, że na świat przyszła wyczekana córeczka, oczko w głowie Jarka i Agnieszki, i że świat bliskich Agnieszki runął jak domek z kart.
Edy
LouiBag

Post autor: Edy »

Ogólnie wszystko to, co było w książce.
Proseczko, wineczko
Awatar użytkownika
Marcjanna
SkrzydełkaZhooters

Post autor: Marcjanna »

Śledziowa jak zwykle rusza medialne tematy. Oby tylko zasięgi były. Nawet tego nie mam zamiaru słuchać.
Awatar użytkownika
lichixx
Tritonotti

Post autor: lichixx »

Właśnie słabo, że akurat pojawia się podcast i reklama bookbeatu w nim, a podcast to dosłownie wszystko to co w książce czy w miniserialu. Nie kumam tego, takie granie na zasięgach i monetyzacja. Powielanie wszystkiego tego, co już zdąrzylismy się dowiedzieć, tylko w słownej otoczce Olgi. Akurat dziwnym trafem jak pojawiła się produkcja o Adze i książka, która jest bardzo szczegółowa i wchodząca w sfery najbardziej prywatne, to kilka podcasterow od razu wywleka temat w swoich materiałach. Takie kopiuj=wklej.
Awatar użytkownika
JagodAgata
Gacie z oceanu

Post autor: JagodAgata »

adven pisze: pt sty 16, 2026 6:24 pm Też nie słuchałam, ale strzelam, że na świat przyszła wyczekana córeczka, oczko w głowie Jarka i Agnieszki, i że świat bliskich Agnieszki runął jak domek z kart.
dokładnie tak było, cudowna, mądra i co mnie rozbawiło "że zdecydowali że córkę urodzi w USA, ale jednak wrócili do PL bo brakowało jej mamy, ale jako że się z mamą nie dogadywała to poszła do teściowej" słuchałam po 5 rano i mimo że byłam śpiąca to totalnie bez ładu i składu :')
Awatar użytkownika
joalla
Dieta 600 kcal

Post autor: joalla »

JagodAgata pisze: pn sty 19, 2026 9:38 am dokładnie tak było, cudowna, mądra i co mnie rozbawiło "że zdecydowali że córkę urodzi w USA, ale jednak wrócili do PL bo brakowało jej mamy, ale jako że się z mamą nie dogadywała to poszła do teściowej" słuchałam po 5 rano i mimo że byłam śpiąca to totalnie bez ładu i składu :')
What, co to za kocopoły Olga nasmażyła. Lepiej przeczytać (albo przesłuchać) książkę, niż marnować czas na te głupoty pozbawione wartości merytorycznej.