Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
Re: Dieta czarny furiat
Pamięta ktoś ile ostatnio było w petatdzie członków?
Bo teraz jest 2257
Bo teraz jest 2257
- Załączniki
-
- fw_1768118305938.jpg (31.02 KiB) Przejrzano 298 razy
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
Stary niedźwiedź
mocno śpi.......
Komentujcie u Czernego Furiata
Komentujcie u Czernego Furiata
Chyba 30 końcówka. Ale on tez moze dodawać fikcyjne konta.JusiaJusia pisze: ↑ndz sty 11, 2026 8:58 am Pamięta ktoś ile ostatnio było w petatdzie członków?
Bo teraz jest 2257
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
Tak mało osób komentowalo czy dawało lajka. Ludzie jak akcja to akcja! Nie śpimy, działamy. Furiat gra na nosie wszystkim. Z Nas na pewnie bekę. I tak robi coś chce. Jestem zawiedzionaJusiaJusia pisze: ↑ndz sty 11, 2026 8:20 am Szkoda tylko że nie ma zbyt dużo komentarzy, gdyby co druga osoba tu coś skomentowała .....![]()
Tak, masz rację. Bardzo szybciej usunąć. Co by jak najmniej ludzi przeczytało niepochlebne słowa dla niego.JusiaJusia pisze: ↑ndz sty 11, 2026 10:18 am Bo pewnie usunął odrazu bez zagłębiania się i nawet nie wiedział ,że coś napisałaś. Ja oczywiście blok![]()
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
I tak pospał żul w ujebanej kurteczce i spodniach z rodem Hugo Boss Furiatos ....dobre i to...
Chociaż szczerze ....przy ponad 70 wyświetleniachmojej informacji na Wandzi tak znikoma ilość komentarzy mnie mocno ubodła
Idę se kawę strzelić
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
- Anty Cygan
- Gacie z oceanu
Dzień dobry Cygański Gargamel złapie wszystkie wasze komentarze 
- Załączniki
-
- fw_1768127547909.jpg (29.15 KiB) Przejrzano 211 razy
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Bravo, tylko dziwi mnie to że nikt nie lubuje komentarzy, nie wiem jak oni to czytają , ci jego obserwatorzy.
- MarcelinaMarcela
- Gacie z oceanu
Czarny pod balkonem u Iwki serenadę śpiewa

- Załączniki
-
- fw_1768128483199.jpg (35.17 KiB) Przejrzano 203 razy
Marcello
- Anty Cygan
- Gacie z oceanu
Wypadało by się przywitać wybaczcie, ale moja niechęć do tego cygańskiego nasienia zakłamanej brudem wszelkiej maści jest tak ogromna że zapomniałem powiedzieć Siemka wszystkim 
. Oglądam tego durnia od jakiegoś czasu bo ta Knurowa telenowela jakoś z punktu obserwacji psychologicznej kogoś kto tak pasożytniczo che żyć z dej dej zamiast ruszyć dupę do roboty jest dość ciekawym przypadkiem z seri cyganos nierobus, więc tak zerkam na ten cyrk, A punktem kulminacyjnym było jak mi zaczęło walić przez telefon gdy widzę jak bez celu cygański Andersen łazi po tym śniegu przemoczy te buciory w których potem ćwiczy na siłowni, nie kumam jak można nie przebrać obuwia treningowego, przecież jak wraca na chatę i ściągnie te swoje ognisto czerwone gumioki to musi tynk że ścian odpadać i mleko w lodówce się zważać.Także Cześć wszystkim 
A mnie on wczoraj zablokował, wisi gdzieś mój komentarz tutaj, pytałam o sprawę z wypadkiem. Dostałam bloka, i najlepsze jest to, że ma u niego dietę wykupiona. Napisałam do niego na priv ale tam też mnie zablokował. Zapomniał mnie z grupy petardy wyrzucić. Ale ja mu nie zapomnę i niedługo napisze tam co nieco.
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
SiemkaAnty Cygan pisze: ↑ndz sty 11, 2026 11:53 am Wypadało by się przywitać wybaczcie, ale moja niechęć do tego cygańskiego nasienia zakłamanej brudem wszelkiej maści jest tak ogromna że zapomniałem powiedzieć Siemka wszystkim. Oglądam tego durnia od jakiegoś czasu bo ta Knurowa telenowela jakoś z punktu obserwacji psychologicznej kogoś kto tak pasożytniczo che żyć z dej dej zamiast ruszyć dupę do roboty jest dość ciekawym przypadkiem z seri cyganos nierobus, więc tak zerkam na ten cyrk, A punktem kulminacyjnym było jak mi zaczęło walić przez telefon gdy widzę jak bez celu cygański Andersen łazi po tym śniegu przemoczy te buciory w których potem ćwiczy na siłowni, nie kumam jak można nie przebrać obuwia treningowego, przecież jak wraca na chatę i ściągnie te swoje ognisto czerwone gumioki to musi tynk że ścian odpadać i mleko w lodówce się zważać.Także Cześć wszystkim
![]()
- Anty Cygan
- Gacie z oceanu
Uwaga ! Można się już zgłaszać do Magdy o porady cukiernicze, właśnie jest po internetowym kursie od mnicha z shaolin
- Załączniki
-
- fw_1768129272069.jpg (47.84 KiB) Przejrzano 398 razy
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Ale przed tym kafelkiem, też coś jest ale nie można tego zobaczyćAnty Cygan pisze: ↑ndz sty 11, 2026 12:01 pm Uwaga ! Można się już zgłaszać do Magdy o porady cukiernicze, właśnie jest po internetowym kursie od mnicha z shaolin
- Anty Cygan
- Gacie z oceanu
Przed jest relacja o próbie przejęcia kontodawidszulcc pisze: ↑ndz sty 11, 2026 12:06 pm Ale przed tym kafelkiem, też coś jest ale nie można tego zobaczyć
- Załączniki
-
- fw_1768129885058.jpg (50.8 KiB) Przejrzano 392 razy
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
Było kilka osób z grupy jego, co zdziwienie w komentarzach dali, no i nasi dzielni Wandzio Bandzio ale może jutro z rana więcej osób zobaczy,bo to dzień roboczy....mi w sumie 8 kont zablokował przez ostatni tydzień, czy półtora więc cierpliwe czekam w natarciu.dawidszulcc pisze: ↑ndz sty 11, 2026 11:43 am Bravo, tylko dziwi mnie to że nikt nie lubuje komentarzy, nie wiem jak oni to czytają , ci jego obserwatorzy.
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
A przy którym poście jest Twój komentarz? Bo coś mi się wydaje że już usunietyJusiaJusia pisze: ↑ndz sty 11, 2026 12:15 pm Było kilka osób z grupy jego, co zdziwienie w komentarzach dali, no i nasi dzielni Wandzio Bandzio ale może jutro z rana więcej osób zobaczy,bo to dzień roboczy....mi w sumie 8 kont zablokował przez ostatni tydzień, czy półtora więc cierpliwe czekam w natarciu.
Od odejścia Magdy nie bylo prawie żadnego dołączenia teraz ostayni tydzien dołączyło 27 osob znów bo bylo 2230...a on juz wczoraj podbiecak sie i mowil ze 100 zno2 wpadłaJusiaJusia pisze: ↑ndz sty 11, 2026 8:58 am Pamięta ktoś ile ostatnio było w petatdzie członków?
Bo teraz jest 2257
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
To była poranna akcja.... Ale trzy godziny komentarze były. Potem odrazu generał ujebana kurtka mi bloka dał....dawidszulcc pisze: ↑ndz sty 11, 2026 12:23 pm A przy którym poście jest Twój komentarz? Bo coś mi się wydaje że już usuniety
Niestety poranek to jedyna pora gdzie jest szansa by coś dłużej było niż kilka minut bo jebaniutki czycha i odrazu kasuje
-
Wojtech2000
- Skarpeta Rakieta
Witajcie antyfuriaci, czy wydzieliscie dzisiejszą relacje Iwki z balkonu? Czy to nie jest ten sam balkon co nagrywa ten brudas? A nie dziwi Was, że ostatnie nagrania z siłowni brudas co cyganii nagrywa tylko z bieżni I nagrywa tylko swój pusty łeb
Czyżby miał przeprowadzona rozmowę wychowawcza na temat nagrywania ludzi na siłowni? Ktoś, coś na ten temat jest w stanie się dowiedzieć?