Basia i Fifi
Moderator: verysweetcherry-
Kasiakocia
- Koczkodan
Re: Basia i Fifi
To okropne ale pomyślałam to samo. Nigdy nie wiemy jak jest naprawdę ale mam te same odczucia i w zasadzie od samego początku mi ta sprawa śmierdziała
U niej nawet jej matka jest przeciwko niejdzasta pisze: ↑wt gru 02, 2025 6:14 pm Właśnie oglądam najnowszy film na YT u Kezuvlog,sprawa podobna do tej u Basi . Matka ,której dziecko jest z ojcem , oskarżenia o wykorzystanie seksualne dziecka . Matka z babka twierdzą swoje , a ojciec który się też wypowiada mówi zupełnie coś innego. Coś czuję,ze Basia tak naprawdę nie szuka pomocy w mediach bo byłoby tak samo . Nie wierzę w jej historie .
-
Justyna2017@
- Ciastko
Ktos zna Basie prywatnie ? Czy to co miwi Basia jest prawda?
-
Natalia1992p
- ŚpioszkiKenzo
Ja jej proponowałam kontakt do osoby, która by nagłośniła sprawę to mnie olala najpierw a potem zablokowała. Kłamie jak nic
Ja wstawiłam linki do jej profilu i prosiłam o nagłośnienie sprawy na wałbrzyskich grupach, mediach to albo były usuwane albo pisali, żebym dała sobie spokój i jak drazylam to usuwali. Więc temat pewnie był im znajomy, ale nie było tak jak Baśka opisuje, do chłopaków z kanału kryminalnego też miała się odezwać i mówiła że nie podjęli tematu. Mi się wydaje, że robią research i poprostu jest inaczej niż ona to opisujeJustyna2017@ pisze: ↑pt sty 02, 2026 3:57 pm Ktos zna Basie prywatnie ? Czy to co miwi Basia jest prawda?
-
Kasiakocia
- Koczkodan
Gdyby ona miała rację już dawno by się wszyscy za to wzięli. Przecież taka sprawa by miała wielki rozgłos i oglądalność
Kasiakocia pisze: ↑pt sty 02, 2026 7:49 pm Gdyby ona miała rację już dawno by się wszyscy za to wzięli. Przecież taka sprawa by miała wielki rozgłos i oglądalność
Dokładnie, nie takimi sprawami się uwaga czy interwencja zajmowała, a ona twierdzi, że boja się podjąć tematu bo jest wrażliwy i za dużo osób jest zamieszanych.
-
Kasiakocia
- Koczkodan
Już nawet nie chodzi o takie duże jak TVN. Ktoś na YouTube mniejszy by się podjął skoro inni się boją
-
JustynaGoor
- Siatkarka
Właśnie oglądam live i mówi że w końcu po przeprowadzce moze normalnie kupic w sklepie. W Wałbrzychu nie chcieli jej obsługiwać bo doniosła na prokuraturę
dla mnie coś się nie klei i to bardzo,nie wierzę że odwrócili się od niej wszyscy znajomi oraz rodzina i wzięli stronę byłego, a ona taka biedna i pokfzywdzona
-
Kasiakocia
- Koczkodan
Masakra jakaś
spisek na pewno, wszyscy winni tylko nie ona 
JustynaGoor pisze: ↑sob sty 10, 2026 9:24 pm Właśnie oglądam live i mówi że w końcu po przeprowadzce moze normalnie kupic w sklepie. W Wałbrzychu nie chcieli jej obsługiwać bo doniosła na prokuraturędla mnie coś się nie klei i to bardzo,nie wierzę że odwrócili się od niej wszyscy znajomi oraz rodzina i wzięli stronę byłego, a ona taka biedna i pokfzywdzona
Tak, tak, a w Wałbrzychu nikt nie wie o tej aferze
-
Justyna2017@
- Ciastko
Ktoś zna Basie i ta sytuacje prywatnie ? Czy to prawda co sie tam wydarzyło ?
-
kalalafior
- RóżowePolo
Podsumowanie dzisiejszego live.
Padło pytanie dlaczego nie chce nagłośnić sprawy łącząc się np z innym kontem na tik toku i prowadząc live, Basia wtedy zaczęła wywód o tym że ona nie zna tych kont, że ja hejtują, szaklują. Wyciągnęła kodeks karny i czytała artykuł 286 i nieadekwatnie cytowała go w kontekście hejterow. Uważa, że hejterzy są zmanipulowani aby jej pisać nieprzychylne rzeczy.
Później stwierdziła, że ona nie dostaje wsparcia więc nie będzie się dzielić informacjami.
Na koniec zaczęła grozić, że 37 osób jest na live a nikt jej nie wspiera i ona to przestanie te lajwy robić bo to hejterzy i fejki oglądają
W tamtym momencie wyszłam, bo szkoda mi już czasu było.
Nie chcę wydawać diagnoz, ale tutaj jest coś mocno nie halo, współczuję tylko dziecku udostępnienia jego wizerunku w tak strasznym kontekście.
Padło pytanie dlaczego nie chce nagłośnić sprawy łącząc się np z innym kontem na tik toku i prowadząc live, Basia wtedy zaczęła wywód o tym że ona nie zna tych kont, że ja hejtują, szaklują. Wyciągnęła kodeks karny i czytała artykuł 286 i nieadekwatnie cytowała go w kontekście hejterow. Uważa, że hejterzy są zmanipulowani aby jej pisać nieprzychylne rzeczy.
Później stwierdziła, że ona nie dostaje wsparcia więc nie będzie się dzielić informacjami.
Na koniec zaczęła grozić, że 37 osób jest na live a nikt jej nie wspiera i ona to przestanie te lajwy robić bo to hejterzy i fejki oglądają
W tamtym momencie wyszłam, bo szkoda mi już czasu było.
Nie chcę wydawać diagnoz, ale tutaj jest coś mocno nie halo, współczuję tylko dziecku udostępnienia jego wizerunku w tak strasznym kontekście.