Ptak mu nasral nosi tak bo to ,, na szczęście ,,
Nie wiem jak Wy ale pamięta się jak kiedyś , każdy miał w domu świeczkę oj to był fan …
Uuu to może stary wosk chlapnął na tą katanke ?
Mi UJ cztery konta w dwa dni uwalił. Czekam na jutro rano. Dziś już brak czasu niestety.tomasz4999 pisze: ↑sob sty 10, 2026 6:53 pm Jeb*c go, kto atakuje ze mna? Gromulska? Putka? Ta podniecona?![]()
![]()
![]()
Slodkieklamstwa pisze: ↑sob sty 10, 2026 7:18 pm Witam wszystkich.
Tak sobie siedze I czytam to co Magda odpowiedziala na temat prowadzenia przez Czarnego, czy byla jego podopieczna. Ale ona przy wprowadzaniu diety Speed okolo 2.lata temu byla jeszcze zdrowa. Na tej rolce mowia nawet ze ona nie ma zadnych schorzen. Pomozcie bo sie zamotalam.
https://www.facebook.com/share/v/1CFoqFcBLc/
Anty Cygan pisze: ↑sob sty 10, 2026 7:33 pm Wszyscy mówią jaka kurtka uwalona, ale gaci to chyba z miesiąc nie prał, cygański menel
Byś musiała jej zadać pytanie pod jej postem którymś od kiedy choruje itd zobaczysz co wymyśli.
Ja prdl jakie ujebane, jaki z niego jest szmotruch to głowa mała, zresztą ciężko u tego mitomana znaleźć jakieś pozytywy, coś dzisiaj mało aktywny jest pewnie zajada chlebek zytnio razowy z pastą z tuńczyka i przegryza orzechami a może Ledzwie mu się odezwały po wczorajszym stłuczeniu że SkodaAnty Cygan pisze: ↑sob sty 10, 2026 7:33 pm Wszyscy mówią jaka kurtka uwalona, ale gaci to chyba z miesiąc nie prał, cygański menel
Albo buciory wietrzy brudas cygańskie pół miasta bez celu złazi kasztan jeden w tych samych adidasach co na siłownię łazi i te swoje cygańskie aeroby robi w nich knur obleśnyWojtech2000 pisze: ↑sob sty 10, 2026 7:39 pm Ja prdl jakie ujebane, jaki z niego jest szmotruch to głowa mała, zresztą ciężko u tego mitomana znaleźć jakieś pozytywy, coś dzisiaj mało aktywny jest pewnie zajada chlebek zytnio razowy z pastą z tuńczyka i przegryza orzechami a może Ledzwie mu się odezwały po wczorajszym stłuczeniu że SkodaAle najpewniej jest u znajomych i omawia taktykę na przyszłość żeby wszystkich zaskoczyć
![]()
Nr 2Anty Cygan pisze: ↑sob sty 10, 2026 7:40 pm Dobra wybieramy cygańskie słowo roku dwie opcje w głosowaniu nr 1 Sukcesywnie , nr 2 wszelkiej maści![]()
Nr 2 i ten knur jest przedniAnty Cygan pisze: ↑sob sty 10, 2026 7:40 pm Dobra wybieramy cygańskie słowo roku dwie opcje w głosowaniu nr 1 Sukcesywnie , nr 2 wszelkiej maści![]()
On juz nie ma pomysłu, grunt się pali pod giramiWojtech2000 pisze: ↑sob sty 10, 2026 7:39 pm Ja prdl jakie ujebane, jaki z niego jest szmotruch to głowa mała, zresztą ciężko u tego mitomana znaleźć jakieś pozytywy, coś dzisiaj mało aktywny jest pewnie zajada chlebek zytnio razowy z pastą z tuńczyka i przegryza orzechami a może Ledzwie mu się odezwały po wczorajszym stłuczeniu że SkodaAle najpewniej jest u znajomych i omawia taktykę na przyszłość żeby wszystkich zaskoczyć
![]()
Jusia, a gdzie to jest? Czemu ja nic nie widzę?
Nr 2 Wszejkiej maści KnurAnty Cygan pisze: ↑sob sty 10, 2026 7:40 pm Dobra wybieramy cygańskie słowo roku dwie opcje w głosowaniu nr 1 Sukcesywnie , nr 2 wszelkiej maści![]()