Nie mogę przestać się śmiać
Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
Reszta konwersacji
- Załączniki
-
- fw_1767999163753.jpg (48.77 KiB) Przejrzano 297 razy
Nie chce cwaniak odpowiedziec na pytanie,czy uwzględnia insulinę w diecie u cukrzyków. Mota się i mi wytyka,ze robię cyrk

bo najważniejsza jest ankieta

. Nie wiem czy ja dobrze rozumiem.Mam wypełnic ankietę, zapłacić i potem mi odpowie na proste pytanie?
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
-
rhodeodrive
- Gacie z oceanu
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
-
rhodeodrive
- Gacie z oceanu
Trudno się nie zgodzić z tym komentarzem
- Załączniki
-
- fw_1768009311362.jpg (125.95 KiB) Przejrzano 237 razy
Wcześniej mial wjechać jego makaron, potem ze niby jego catering byl, suplementy itd oszust!!! A teraz cichutku o wszystkim A i Magda miaala miec sklep z odzieżą bo to by była przykrywką tylko do ich hiznesu naciąganiaML111 pisze: ↑pt sty 09, 2026 10:39 pm On zaczyna odlatywać, naprawdę...To już robi się przerażające.
Opowiada bajki jak o zlocie petardzioch, sesji z Magdą pod koniec listopada i wielu innych pierdołach. To są jakieś jego wymysły w głowie, które nigdy nie dochodzą do skutku.
Na pewno rekiny biznesu chcą słuchać jego opowieści dziwnej treści wyssanych z palca. Serio, on powinien przestać tyle jarać, bo zaczyna opowiadać naprawdę niestworzone historie...![]()
Co racja to racja. Można powiedzieć, że Kleopatra skoczyła z gałęzi na gałąź, trzymając przez jakiś czas obie.
Michalina nie może się pozbierać po wczorajszej konwersacji z wysokiej klasy diabetologiem
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
Witam, witam....ja coś nie widzę wczorajszej konwersacji na grupie ani Putki mecenasa odpowiedzi...czy znów generał usunął niewygodne treści....
Ja dziś będę pisać na Messengerze czy tą linijką mogę się zmierzyć czy nie...no i o przykład diety poproszę. Zapewnie o przelewie a jutro pocisk....ach żyć nie umierać
Ja dziś będę pisać na Messengerze czy tą linijką mogę się zmierzyć czy nie...no i o przykład diety poproszę. Zapewnie o przelewie a jutro pocisk....ach żyć nie umierać
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
Asia Placek łer ar ju???

-
tomasz4999
- Modna
Witam Kochani. Widze ze usnalem wczoraj i ominelo mnie najlepsze.
Tak jest, Mece Nasputka zostal zablokowany (choc nie napisalem absolutnie nic co mogloby mnie kwalifikowac pod nóż ;). Cala konwersacja byla pod moim komentarzem wiec domyslam sie ze z automatu wszystko polecialo, na szczescie jest Wandzia i skriny
Jak napisal Kwiatomat relacji z wypadku tez nie ma hahahhahaha ciekawe czemu....

Tak jest, Mece Nasputka zostal zablokowany (choc nie napisalem absolutnie nic co mogloby mnie kwalifikowac pod nóż ;). Cala konwersacja byla pod moim komentarzem wiec domyslam sie ze z automatu wszystko polecialo, na szczescie jest Wandzia i skriny