Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
Obserwatorka40
- RoyalBaby
Re: Dieta czarny furiat
Zawsze mi u furiata brakowało oznaczenia danej osoby.... By się odniosła do swojej przemiany itd... wciska te swoje banialuki
Roberto jesteś mistrzem w telenowelach. Powinieneś scenariusze pisać 

-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
Zgaduj zgadula 

Tak tylko u furiata

Tak tylko u furiata
- Załączniki
-
- fw_1767987172736.jpg (75.74 KiB) Przejrzano 248 razy
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Zgadza się, jest mistrzem w tym co robi. Tylko ze on nie wie że my wiemy że to jest oszustwo. Wczoraj o tym wspomniałem, że nie oznacza osób, pisze pod przemianamiObserwatorka40 pisze: ↑pt sty 09, 2026 8:31 pm Zawsze mi u furiata brakowało oznaczenia danej osoby.... By się odniosła do swojej przemiany itd... wciska te swoje banialukiRoberto jesteś mistrzem w telenowelach. Powinieneś scenariusze pisać
![]()
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Ciekawe gdzie jest przed fota
-
tomasz4999
- Modna
Wieje taka nudą u niego na profilu że az chyba pojde se placka zrobic. Z wiorkami.
-
Obserwatorka40
- RoyalBaby
No wieje nudą...nie ma muzy 

- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Już bajka sprzedana o stłuczce
brak zdjęć, są kamery monitoring, dziwne że w tv nie pokazali tego, zawsze pokazują lub na fb .
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
E tam nie znasz siędawidszulcc pisze: ↑pt sty 09, 2026 9:20 pm Już bajka sprzedana o stłuczcebrak zdjęć, są kamery monitoring, dziwne że w tv nie pokazali tego, zawsze pokazują lub na fb .
Go serio jebło coś w dekiel....znak od Boga.....no nawrócił się nam Robuś
Święty Robuś
-
Obserwatorka40
- RoyalBaby
No i nie korzystał z życia przez ostatnie lata
nie dbał o siebie
hmmmm.... Dzban
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
Wiecie co jest najlepsze, że on w sklepie nawet nagrywa łososie, mąki, płatki, maca, chrząka, jąka....
Sapie, drapie......
,ale tego nie nagrał

.....
To oczywiście było wiadomo,że ta stłuczka w jego głowie się wydarzyła,ale czegoś takiego no uju złoty nie przetwarzam

Imbecyl
Nie ma słów na jegomościa
Bajkopisarz
Tuwim mógłby się uczyć od niego

Sapie, drapie......
,ale tego nie nagrał
To oczywiście było wiadomo,że ta stłuczka w jego głowie się wydarzyła,ale czegoś takiego no uju złoty nie przetwarzam
Bajkopisarz
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
I Andersen baśnie na dobranocJusiaJusia pisze: ↑pt sty 09, 2026 9:34 pm Wiecie co jest najlepsze, że on w sklepie nawet nagrywa łososie, mąki, płatki, maca, chrząka, jąka....
Sapie, drapie......
,ale tego nie nagrał.....
Imbecyl
Bajkopisarz
![]()
-
Wojtech2000
- Skarpeta Rakieta
Ja prdl tak kłamać w żywe oczy, koleś rozwalił sobie cały przód auta a jego cyganskiej furze tylko dwie ryski, niesamowita rzecz a to wszystko dzięki diecie, która serwuje zdesperowanym naiwniaka 

Ja prdl on wogole już nie mówi prawdy, na każdej relacji mataczy na maksa, jechać z tym cyganskin lgarzem co wyciąga kasę od zagubionych owieczek 

Żadnych zdjęć ze zdarzenia, żadnych filmików z takiego wydarzenia a w obskurnej knajpie potrafi kosz na śmieci nagrać i podniecać się nad nim jak mrówka okresem 
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
-
rhodeodrive
- Gacie z oceanu
JusiaJusia pisze: ↑pt sty 09, 2026 9:34 pm Wiecie co jest najlepsze, że on w sklepie nawet nagrywa łososie, mąki, płatki, maca, chrząka, jąka....
Sapie, drapie......
,ale tego nie nagrał.....
Imbecyl
Bajkopisarz
![]()
Jasne że kłamie
Nie zapomniał natomiast opowiedzieć o swoim szlachetnym sercu, o tym jak tu puścił starszego pana wolno, wcześniej tamten uściskał go jak syna a śmiechom i żartom nie było końca
Skąd on bierze te swoje opowieści i co w jego mniemaniu mają one mu dać?
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Może chce wzbudzić w kochankach żal, I litość, to wszystko jest po cośrhodeodrive pisze: ↑pt sty 09, 2026 9:39 pm Jasne że kłamienasz naczelny Pinokio. Zapomniał o prawach fizyki i że po rzekomym ogromnym uderzeniu powinna bo boleć szyja bo głowa szerpnela i uwaga - musiała uderzyć w zagłówek. Ale o tym już pan Czarny Mitoman zapomniał
Nie zapomniał natomiast opowiedzieć o swoim szlachetnym sercu, o tym jak tu puścił starszego pana wolno, wcześniej tamten uściskał go jak syna a śmiechom i żartom nie było końca
Skąd on bierze te swoje opowieści i co w jego mniemaniu mają one mu dać?![]()
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
Wojtech2000 pisze: ↑pt sty 09, 2026 9:38 pm Ja prdl tak kłamać w żywe oczy, koleś rozwalił sobie cały przód auta a jego cyganskiej furze tylko dwie ryski, niesamowita rzecz a to wszystko dzięki diecie, która serwuje zdesperowanym naiwniakaJa prdl on wogole już nie mówi prawdy, na każdej relacji mataczy na maksa, jechać z tym cyganskin lgarzem co wyciąga kasę od zagubionych owieczek
Żadnych zdjęć ze zdarzenia, żadnych filmików z takiego wydarzenia a w obskurnej knajpie potrafi kosz na śmieci nagrać i podniecać się nad nim jak mrówka okresem
![]()
Tylko dwie ryski i.....
Czujnik ... coś z czujnikiem....ale go wdusilem...
,
Dobry towar bierze
Płacze z jego idiotyzmu i debilizmu
On by dupę gorylowi sprzedał byle by pisać do niego 1500 osób na minutę na priv
Ale spokojnie on ma wprawę
Ogarnie wszystko w 5 minut
Diety aż śmigają, ogień... ogień jest na czacie
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Jedna już napisała że jej skóra wisi ,coś nie tak pykłoJusiaJusia pisze: ↑pt sty 09, 2026 9:46 pm Tylko dwie ryski i.....
Czujnik ... coś z czujnikiem....ale go wdusilem...
,
Dobry towar bierze
Płacze z jego idiotyzmu i debilizmu
On by dupę gorylowi sprzedał byle by pisać do niego 1500 osób na minutę na priv
Ale spokojnie on ma wprawę
Ogarnie wszystko w 5 minut
Diety aż śmigają, ogień... ogień jest na czacie
-
tomasz4999
- Modna
Czy mam aktywować Genowefe Gromulska zeby sie odpalila i zrobila mu pocisk?

-
rhodeodrive
- Gacie z oceanu
Czyńże kacie swoją powinnośćtomasz4999 pisze: ↑pt sty 09, 2026 9:53 pm Czy mam aktywować Genowefe Gromulska zeby sie odpalila i zrobila mu pocisk?![]()
![]()
![]()
-
Wojtech2000
- Skarpeta Rakieta
Koniecznie tylko robić odrazu screeny bo za długo jej wpisy nie będą cieszyć oko opinii publicznejtomasz4999 pisze: ↑pt sty 09, 2026 9:53 pm Czy mam aktywować Genowefe Gromulska zeby sie odpalila i zrobila mu pocisk?![]()
![]()
![]()
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
Jak przystało na generała pociski muszą byćtomasz4999 pisze: ↑pt sty 09, 2026 9:53 pm Czy mam aktywować Genowefe Gromulska zeby sie odpalila i zrobila mu pocisk?![]()
![]()
![]()
Dajesztomasz4999 pisze: ↑pt sty 09, 2026 9:53 pm Czy mam aktywować Genowefe Gromulska zeby sie odpalila i zrobila mu pocisk?![]()
![]()
![]()