Mam problem z bardzo słabym libido, nie mam ochoty na s*ks, zupełnie mnie nie ciągnie do męża. Na początku związku tak nie było i uprawialiśmy s*ks kilka razy w tygodniu, nie wiem czemu ale obecnie nie mam ochoty nawet na ten raz w tygodniu. Z jednej strony nie chcę się zmuszać do czegoś z drugiej strony boję się, że to rozbije mój związek.
Co robić?
Problem z bardzo niskim libido
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
annatoja33
- Ciastko
-
annatoja33
- Ciastko
Jak na razie żadnych nie brałam chociaż przyznam, że się nad nimi zastanawiałam, tylko nie wiedziałam jakie sobie zamówić. Byłam u gina i robiłam badania i wszystko jest ok a lekarz rozkłada ręce. Dodm, że mąż jest wspaniały i nie chce go zmieniac, jesteśmy bardzo dobrym małżeństwem tylko ten s*ks nam nie wychodzi.
-
astronautka123
- SushiRoll
Czy kiedykolwiek badalas hormony tarczycowe? Podobno problemy z tarczycą mogą obniżać libido. Bierzesz jakieś leki? To też może mieć wpływ. Ile masz lat? Może to perimenopauza.
Jak ogólnie w życiu? Może po prostu jesteś zmęczona życiem, przytłaczają cie obowiązki. Moze zmieniło się coś w twoim ciele, może przytylas i nie czujesz się komfortowo?Może masz jakiś ukryty żal do męża o coś? Libido to jedyny objaw?
Jak ogólnie w życiu? Może po prostu jesteś zmęczona życiem, przytłaczają cie obowiązki. Moze zmieniło się coś w twoim ciele, może przytylas i nie czujesz się komfortowo?Może masz jakiś ukryty żal do męża o coś? Libido to jedyny objaw?
Postarajcie się coś zmienić w Waszym życiu seksualnym. Wejdźcie do wanny razem, zaszalejcie w jakimś innym miejscu niż tylko sypialnia
Zróbcie to w samochodzie i daj mężowi trochę Cię porozpieszczać, przecież to że nie masz ochoty w danej chwili nie oznacza, że nie będziesz jej miała gdy zacznie Cię pieścić i całować
może nowe miejsce i możliwość przeżycia nowych doznań obudzi w Tobie ochotę na igraszki ;) Co do tabletek to polecam Libido therapy, naprawde fajne chociaż efektów możesz oczekiwać tak mniej więcej po 2-3 tygodniach regularnego przyjmowania.
-
annatoja33
- Ciastko
A można je brać przy tabletkach antykoncepcyjnych? Nie zaburza ich skuteczności?
W żadnej mierze nie powinny zaburzyć skuteczności. Jest to naturalny ziolowy środek tak wiec Ci nie zaszkodzi a pomoże. Mi tabletki poleciła moja pani ginekolog, potem zgadałam sie ze znajomą która również je brała i jej również pomagały No i plusem w przypadku libido therapy jest to, że są bez recepty.