A może taką akcję przeprowadzić masowo???? W danym dniu, godzinie, wiele screenów......Atak... Robercik będzie miał nie tylko w rajtuzach swych kabanosika swego
Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
Re: Dieta czarny furiat
tomasz4999 płacze 

dziękuję że nie pozwalacie mi rozebrać dziś choinki, co się do niej zbliżę to znów odpowiedz na Wandzi

ta telenowela jest nr 1.
A może taką akcję przeprowadzić masowo???? W danym dniu, godzinie, wiele screenów......Atak... Robercik będzie miał nie tylko w rajtuzach swych kabanosika swego

,co ogrzewa jego ciało i mózg przegrzewa ale i 

-
Obserwatorka40
- RoyalBaby
O Madzi jakoś u nas ucichło....
Niby teraz gra ofiarę...i że nie chce mieć nic wspólnego...
Ale to chyba kolo ratunkowe by jakoś z tej sytuacji wyjść.
Bo nie uwierzę że była aż tak zaślepiona
W sumie zaślepiona mamoną tona pewno!!!
Bo nie uwierzę że była aż tak zaślepiona
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Kobieta dla kobietyObserwatorka40 pisze: ↑czw sty 08, 2026 1:10 pm O Madzi jakoś u nas ucichło....
Bo nie uwierzę że była aż tak zaślepiona![]()
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
Rekrutacja trwa!! diety śmigają!!! Piszcie priv

Aż nieswojo mi jakoś że taka cisza...lajfa ni ma, roleczki mi ma....może pierze tą kurtkę Robuś

Dziś cały ranek usuwa. Plamy i opinieJusiaJusia pisze: ↑czw sty 08, 2026 1:24 pm Rekrutacja trwa!! diety śmigają!!! Piszcie priv
Aż nieswojo mi jakoś że taka cisza...lajfa ni ma, roleczki mi ma....może pierze tą kurtkę Robuś
![]()
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Jak wypierze blask straci, bo z brudu miała blackJusiaJusia pisze: ↑czw sty 08, 2026 1:24 pm Rekrutacja trwa!! diety śmigają!!! Piszcie priv
![]()
Plamy na honorze nie zmyje, sumienie nie płaszcz, tez do czyszczenia nie odda. Rzadko jestem cięta na ludzi, ale ten mnie irytuje wyjątkowo. Jego perfidne działanie budzi mój sprzeciw. Czuję,że to kwestia czasu i jakiś Klepsydra albo inny Stanowski sie nim zainteresuje.
Tymaczasem zakladam konto

Znowu 

i jestem na TAK za zmasowanym atakiem 
Magdalena jest tak samo perfidna, doskonale wiedziala,co robi. Teraz mianowala sie na instruktorkę i prowadząca kobiety w ciąży. Ja pierd.lę...
Tymaczasem zakladam konto
Magdalena jest tak samo perfidna, doskonale wiedziala,co robi. Teraz mianowala sie na instruktorkę i prowadząca kobiety w ciąży. Ja pierd.lę...
Najbardziej uderzyła mnie niechęć do zwierząt. Wyczuwam na odległość udawaną miłość. To mi o człowieku mowi najwięcej i zawsze wyłaziło szydlo z worka albo jak ktos woli furiat z mercedesa.
Pomijam fakt, jaka proponował mi dietę, ale mialam swojego anioła stróża
Pomijam fakt, jaka proponował mi dietę, ale mialam swojego anioła stróża
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Właśnie biedna Malinka, wszystko na pokazMagellan pisze: ↑czw sty 08, 2026 1:49 pm Najbardziej uderzyła mnie niechęć do zwierząt. Wyczuwam na odległość udawaną miłość. To mi o człowieku mowi najwięcej i zawsze wyłaziło szydlo z worka albo jak ktos woli furiat z mercedesa.
Pomijam fakt, jaka proponował mi dietę, ale mialam swojego anioła stróża![]()
Tak, po niej było widać jak bardzo jest zestresowana. Ja to widziałam. Zastanawiało mnie dlaczego jest wiecznie przerzucana z miejsca,które powinno być domem, do innego. Teraz wiem i zal mi tylko psa i Janka, swoje chlopiec też musiał przejść. Bezdyskusyjnie.
Właśnie biedna Malinka, wszystko na pokaz
[/quote]
Właśnie biedna Malinka, wszystko na pokaz
[/quote]
Halo????? !!! Mamy tu adwokata na sali?? Była tu jakiś czas temu osoba z branży??? Potrzebujemy obrońcy przed mecenasem Robercika
Mamy tu przecież ludzi ze wszystkich grup zawodowych, z małych i dużych miast, ze wsi
-
tomasz4999
- Modna
Jeżeli nie przestaniesz ciagle chodzic wokolo tej choinki to oświadczam, ze skontaktuje sie z Toba moj Mecenas.
JusiaJusia pisze: ↑czw sty 08, 2026 12:53 pm tomasz4999 płaczedziękuję że nie pozwalacie mi rozebrać dziś choinki, co się do niej zbliżę to znów odpowiedz na Wandzi
ta telenowela jest nr 1.
A może taką akcję przeprowadzić masowo???? W danym dniu, godzinie, wiele screenów......Atak... Robercik będzie miał nie tylko w rajtuzach swych kabanosika swego,co ogrzewa jego ciało i mózg przegrzewa ale i
![]()
-
tomasz4999
- Modna
Albo do MECENASA dzwoni....
M: Halo, slucham?
R: Mecenasie, chcesz diety??? PISZ PRIV!!!!
70% mecenasów ktorych prowadzimy nie ćwiczy WOGOLE!!!
JusiaJusia pisze: ↑czw sty 08, 2026 1:24 pm Rekrutacja trwa!! diety śmigają!!! Piszcie priv
![]()
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Nie mogę z tych dialogówtomasz4999 pisze: ↑czw sty 08, 2026 2:45 pm Albo do MECENASA dzwoni....
Dynda mi i powiewa ten ciul,ale w razie co możecie paczki słać
-
tomasz4999
- Modna
Górnicy
hutnicy
kolejarze
złomiarze
panie pracujace na zmiany
mecenasi
hutnicy
kolejarze
złomiarze
panie pracujace na zmiany
mecenasi
Dziś pewnie będą rolki garczkowe z okazji zakupu łososia. Miejmy nadzieję, że chociaż uprał kurtkę i wyschnie mu gdy będzie przyrządzał łososia i nagrywał rolki dla nas.
Swoją drogą, nie wychodzę z podziwu, że w dobie darmowych diet z gov i innych tanich możliwości i chata gpt - takie prowadzenia jeszcze mają się dobrze
I to na okrągło jakieś nowe twarze chcą uczyć żyć. Robek to chociaż stary ten sam swój chłop w tej samej kurtce to samo powtarza a my oglądamy nie wiem po co
Ostatnio od wielu mcy to tylko pierwsze słowo i następny kafelek. Nie da się w całości obejrzeć taka nuda
A Magdalena dopiero softerotico u Robja codziennie było a teraz się nawet nie pokaże tylko drukuje te wypociny ChatGPT

Swoją drogą, nie wychodzę z podziwu, że w dobie darmowych diet z gov i innych tanich możliwości i chata gpt - takie prowadzenia jeszcze mają się dobrze
A Magdalena dopiero softerotico u Robja codziennie było a teraz się nawet nie pokaże tylko drukuje te wypociny ChatGPT
-
rhodeodrive
- Gacie z oceanu
Te jej pseudo psychologiczne wysrywy na tych rolkach są żenujące. Jak dla 15 latek z trądzikiem w uszach.. myślałam że będzie lepiej grillować Frustrata Furiata a tu się nuda zapowiada 
-
rhodeodrive
- Gacie z oceanu
Czy jemu już do końca sufit na głowę spadł? 
- Załączniki
-
- fw_1767883492098.jpg (55.44 KiB) Przejrzano 393 razy
-
tomasz4999
- Modna
Nie wiem czy juz kiedys o to nie pytałem na tym zacnym forum ale............
CHCESZ DIETY?????

CHCESZ DIETY?????
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
- Załączniki
-
- fw_1767884235436.jpg (30.13 KiB) Przejrzano 380 razy
-
Obserwatorka40
- RoyalBaby
Tomaszu jesteś niezastąpiony 

a czarny coś dziś siedzi cicho 

-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
Zapewne ma spotkanie bYznesowe z Mecenasem 

Na bank powie że nie nadąża z odp ma Messengerze i na maile odpisuje

stąd ta cisza 

Na bank powie że nie nadąża z odp ma Messengerze i na maile odpisuje
-
Wojtech2000
- Skarpeta Rakieta
Spokojnie dajmy się chłopu wyspać, wieczorem się rozkreci, zaraz będzie spacerek po dzielni w przybrudnawej kurtce ale najpierw nagrywa z balkonu lub z kuchni w koszulce, w której wczoraj ćwiczył na siłceObserwatorka40 pisze: ↑czw sty 08, 2026 3:58 pm Tomaszu jesteś niezastąpionya czarny coś dziś siedzi cicho
![]()