Witamy serdecznie Gnoma
Pachnie mi tu ostrym zawodnikiem xD
JusiaJusia pisze: ↑czw sty 08, 2026 10:39 am wczoraj R. mi napisał że jego mecenas się do mnie odezwie jak nie przestanę źle o nim mówić co się na jego wizerunku odbija.
Obserwatorka40 pisze: ↑czw sty 08, 2026 11:01 am No cóż jego interes życia.... Pali się grunt pod nogami... Mam tylko nadzieję że coraz mniej ludzi będzie się nabierać na te jego farmazony....
Hahah
Ja juz tego nie widzę, ale to pod postem,gdzie był dzis zmasowany atak
Kataleja pisze: ↑czw sty 08, 2026 12:14 pm To jest ostatnio moja ulubiona telenowela
Zasypiam i budzę się z Wami
Kocham ten wątek
Dodam, iż kilka lat temu ja sama padłam ofiarą tego oszusta (na sześciu po dostaniu tabelki opadła i kopara i odpuściłam). Ale mój mąż za młodu był na tej rozpisce, bo dieta tego nie nazwę. Jest bardzo szczupły i chciał przybrać masy robił to bez żadnych odstępstw przez pół roku,efekt ? Kupowaliśmy pasek do spodni na dziale dziecięcym![]()
tomasz4999 pisze: ↑czw sty 08, 2026 12:19 pm Nie znam Twojego meza ale zapytaj go czy chce diety???? Pisz PRIV i mozemy dzialac!!!
70% NASZYCH podopiecznych nie cwiczy wogole!!!!
![]()
![]()
ROBERT .... NASZYCH??? CZYLI TWOICH I KOGO JESZCZE??? CHYBA TEGO MECENASA HAHAHAAHHAAHAHAAHHAHAHA