tomasz4999 pisze: ↑wt sty 06, 2026 11:48 pm Magellan a chcesz diety?????????
TO PISZ PRIV!!!!!
Dej,ino placek ma być kleisty, sol z potasem i marynowane pieczarki oraz papryka. Resztę bierę w ciemno
Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryRe: Dieta czarny furiat
-
Kastry2211
- Siatkarka
Podajcie jej insta bo nie mogę jej namierzyćMarcelinaMarcela pisze: ↑wt sty 06, 2026 7:24 pm Iwka szczęśliwamam wrażenie, że bardzo się cieszy z tego rozstania. Swoją drogą to wkurzało mnie zawsze kopiowanie Magdy. Najpierw włosy, potem paznokcie na czerwono u styl ubierania. Ona jest taka przaśna.
-
tomasz4999
- Modna
Dieta ma być prosta szybka i TANIA a najlepsza to jest RO TAC JA
Magda mowi Czarnyyyyyy bierz to mieszkanie czarnyyyyy nie zastanawiaj sie Czarnyyyy........
Bede cie odwiedzac xD
Magda mowi Czarnyyyyyy bierz to mieszkanie czarnyyyyy nie zastanawiaj sie Czarnyyyy........
Bede cie odwiedzac xD
- MarcelinaMarcela
- Gacie z oceanu
Fit z Iwą

Marcello
-
Uleczkaaaa
- RoyalBaby
Nie piszcie dziewczyny 
- Załączniki
-
- fw_1767788950923.jpg (76.51 KiB) Przejrzano 305 razy
Kurde może by go poinformować.
Ja nie widziałam diety furiata ale jesli to taki wałek , to skoczylas powinien wiedzieć.
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Tak kradną diety i od Artura Topolowskiego co u niego tez kosztuje 30 z groszami a ta sama co u Kleopatry u Czarnegidawidszulcc pisze: ↑śr sty 07, 2026 2:35 pm Przecież już wcześniej pisałem że kradną diety od innych dietetyków Magda to samo robi
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Nie wiem czy brać na poważnie to co napisałaś , czy jaja sobie robisz? Bo dla mnie to niech oni nawet chodakowskiej i lewej niech biorą diety ,tylko niech nie oszukują ludzi,bo biorą jak cygan za matkę
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
-
tomasz4999
- Modna
Jeśli czekają zbyt dlugo (2-3 dni) to niech postawią KROPKĘ i po temacie!
A najlepsza to jest rotacja - placek po treningu dobry wtedy, kleisty taki, zeby to ciasto, ciasto zeby takie kleiste bylo, gęste.
A najlepsza to jest rotacja - placek po treningu dobry wtedy, kleisty taki, zeby to ciasto, ciasto zeby takie kleiste bylo, gęste.
-
Wojtech2000
- Skarpeta Rakieta
Noszę kalesony bo chronią mojego grubaska w spodniach, a po podstawówce chciałem iść a studia na meteorylogie interesowałem się pogoda ale szkoła za daleko była a ja nie miałem matury 

Przy mojej diecie odrazu tracicue 5 kg wodę zejdzie z was i waga się do was usmiechnie więc wplacaj 399 i będziesz zadowolony z życia, czapki nie noszę bo śmiesznie w niej wyglądam 

Woda zejdzie z organizmu tak jakby sie odkrecalo kurek z kranuWojtech2000 pisze: ↑śr sty 07, 2026 6:56 pm Noszę kalesony bo chronią mojego grubaska w spodniach, a po podstawówce chciałem iść a studia na meteorylogie interesowałem się pogoda ale szkoła za daleko była a ja nie miałem maturyPrzy mojej diecie odrazu tracicue 5 kg wodę zejdzie z was i waga się do was usmiechnie więc wplacaj 399 i będziesz zadowolony z życia, czapki nie noszę bo śmiesznie w niej wyglądam
![]()
- dawidszulcc
- KlasaBiznes