Start
Mój profil

Morderstwo Mai Kowalskiej

Moderator: verysweetcherry
Willmaster
RoyalBaby

Re: Morderstwo Mai Kowalskiej

Post autor: Willmaster »

Zmijqa27 pisze: śr sty 07, 2026 1:38 pm To ciekawe z czego ona teraz żyje i wynajmuje adwokata synowi
To raczej nie ona, a ojciec "świętego bartusia".
Awatar użytkownika
Hulahop89
Ciastko

Post autor: Hulahop89 »

Jestem ciekawa jak jej ojciec sobie z tym radzi. Czy jest taki jak ona czy "normalny". Wyobraźcie sobie lata ciężkiej pracy, wyrzeczeń i starań by stworzyć dobrze prosperujacą firmę, później duma, że możesz przekazać ją swojej córce a potem wnukowi. Aż pewnego dnia wnuk i córka wywracają świat całej rodziny do góry nogami i to z własnej winy! Jeśli jej ojciec ma więcej klepek w głowie niż Kaśka, to w pewnym sensie mu współczuję. Popieprzona sprawa
Mea Culpa
honiusiabubusia
Koczkodan

Post autor: honiusiabubusia »

Hulahop89 pisze: śr sty 07, 2026 4:06 pm Jestem ciekawa jak jej ojciec sobie z tym radzi. Czy jest taki jak ona czy "normalny". Wyobraźcie sobie lata ciężkiej pracy, wyrzeczeń i starań by stworzyć dobrze prosperujacą firmę, później duma, że możesz przekazać ją swojej córce a potem wnukowi. Aż pewnego dnia wnuk i córka wywracają świat całej rodziny do góry nogami i to z własnej winy! Jeśli jej ojciec ma więcej klepek w głowie niż Kaśka, to w pewnym sensie mu współczuję. Popieprzona sprawa
niektórzy się wypowiadali, że dziadek był w porządku dla pracowników, że póki on siedział na firmie to wszystko było super. Jak znaleziono telefon to były spekulacje, że to on go podrzucił, ale szczerze - nie wydaje mi się. Naprawdę trzeba być niesamowicie zaburzonym by bronić mordercę. Nawet jeśli jest się jego matką. A dodatkowo biorąc pod uwagę bestialstwo tej zbrodni.. No naprawdę nie chcę nawet pomyśleć, że ktokolwiek poza Kaśką broni tego chłopaka.
Awatar użytkownika
Hulahop89
Ciastko

Dziwnie to zabrzmi, ale mam nadzieję, że słowa tej wariatki odnośnie Mai, że była mefedroniarą, etc to prawda. Dlaczego? A no dlatego, że dzięki temu Maja w ostatnich chwilach swojego życia była tak naćpana, że niewiele czuła, niewiele przyjmowała. Może dzięki temu tego bólu było chociaż odrobinę mniej. Łopata między zęby...Byłam prześladowana w gimnazjum, czasami miało się głupie myśli na temat oprawców, ale ludzie, są granice odczłowieczenia.

PS. Wiem, że wiele narkotyków działa jak amfa, człowiek jest pobudzony i wręcz przeciwnie, czuje więcej. Ja jednak chcę wierzyć, że było odwrotnie.
Mea Culpa
wikkywikky
RóżowePolo

Post autor: wikkywikky »

Hulahop89 pisze: śr sty 07, 2026 4:22 pm Dziwnie to zabrzmi, ale mam nadzieję, że słowa tej wariatki odnośnie Mai, że była mefedroniarą, etc to prawda. Dlaczego? A no dlatego, że dzięki temu Maja w ostatnich chwilach swojego życia była tak naćpana, że niewiele czuła, niewiele przyjmowała. Może dzięki temu tego bólu było chociaż odrobinę mniej. Łopata między zęby...Byłam prześladowana w gimnazjum, czasami miało się głupie myśli na temat oprawców, ale ludzie, są granice odczłowieczenia.

PS. Wiem, że wiele narkotyków działa jak amfa, człowiek jest pobudzony i wręcz przeciwnie, czuje więcej. Ja jednak chcę wierzyć, że było odwrotnie.
Skąd info o łopacie? Bo o młotku to widziałam
Awatar użytkownika
Hulahop89
Ciastko

Wiele wątków wcześniej czytałam kilka razy, że Maja oberwała łopatą w zęby gdy była na czworaka.
Mea Culpa
Katariiina
Mokra Włoszka

Post autor: Katariiina »

Kasia98 pisze: śr sty 07, 2026 2:32 pm Czytałam w komentarzach na spotted Mława że oni jeszcze jakaś kamienice mają i mieszkania wynajmują, ale ile w tym prawdy to nie wiem.
Było tak że ona jak wyprzedawała skutery na fb itd. to też pisała o lokalach usługowych do wynajęcia w mieście, do tego zakład parkieciarski, który jest dużą posesją, mieszkanie, jej ojciec pewnie też ma dom, po tej aferze zmienił profil jako twórca cyfrowy i jakby jest członkiem/założycielem Fundacji Parkieciarze, a ojciec B. ma dobrze prosperującą firmę deweloperską. Myślę że finansowo nie zginie.
Awatar użytkownika
Hulahop89
Ciastko

Katariiina pisze: śr sty 07, 2026 7:54 pm Było tak że ona jak wyprzedawała skutery na fb itd. to też pisała o lokalach usługowych do wynajęcia w mieście, do tego zakład parkieciarski, który jest dużą posesją, mieszkanie, jej ojciec pewnie też ma dom, po tej aferze zmienił profil jako twórca cyfrowy i jakby jest członkiem/założycielem Fundacji Parkieciarze, a ojciec B. ma dobrze prosperującą firmę deweloperską. Myślę że finansowo nie zginie.
Co nie zmienia faktu, że największe źródełko wyschło. Na dodatek gdy dojadą ją za brak wypłacenia zadośćuczynienia rodzinie Mai i brak przeprosin to inne źródełka również będą zagrożone.
Mea Culpa
Felczi
LemonkowaCola

Post autor: Felczi »

wikkywikky pisze: śr sty 07, 2026 5:04 pm Skąd info o łopacie? Bo o młotku to widziałam
Ja podałam info o łopacie/szpadlu, bo takie informacje krążą po Mławie, rzekomo od policjanta, który widział nagranie.

Ojciec Katarzyny to podobno świetny człowiek. Ale jego żona (matka Katarzyny) od lat jest zamknięta w zakładzie psychiatrycznym lub była a już nie żyje, nie wiem. Tak samo jak u Katarzyny choroba uaktywniła się u niej po urodzeniu dziecka.

Oczywiście znów podkreślam, że wszystko to rzeczy ze słyszenia.
Willmaster
RoyalBaby

Post autor: Willmaster »

CAŁY WYROK W SPRAWIE PRZECIWKO KATARZYNIE G.
https://www.youtube.com/watch?v=eTDmgXK0o6I
Awatar użytkownika
Hulahop89
Ciastko

Jedno Kaśce trzeba przyznać - tak odwróciła uwagę od swojego synka mordercy, że wszyscy niedługi zapomną, że on istnieje a inba będzie się toczyć wyłącznie wokół jej persony 🤪
Mea Culpa
Hinata99
Koczkodan

Post autor: Hinata99 »

Felczi pisze: śr sty 07, 2026 8:20 pm Ojciec Katarzyny to podobno świetny człowiek. Ale jego żona (matka Katarzyny) od lat jest zamknięta w zakładzie psychiatrycznym lub była a już nie żyje, nie wiem. Tak samo jak u Katarzyny choroba uaktywniła się u niej po urodzeniu dziecka.
Ech. Szczerze wolałabym, żeby był dupkiem, bo mi go teraz cholernie szkoda. Za to jakich ludzi on ma za najbliższych, za skalanie nazwiska i poświęcenie, które poszło na marne.
Awatar użytkownika
berry blast
Currently:revenge

Post autor: berry blast »

Willmaster pisze: śr sty 07, 2026 8:35 pm CAŁY WYROK W SPRAWIE PRZECIWKO KATARZYNIE G.
https://www.youtube.com/watch?v=eTDmgXK0o6I
brawo dla pani sędzi <3
rozemocjonowana
Zabawa w życie

Post autor: rozemocjonowana »

Katariiina pisze: pn sty 05, 2026 6:04 pm To jest wyrok tylko za wpisy od maja do lipca i tylko dla taty Mai, mogą złożyć kolejny pozew na ten dalszy okres czasu, może każdy członek rodziny złożyć osobno lub zrobić pozew zbiorowy i jeżeli ona po ewentualnej apelacji i uprawomocnieniu się wyroku go nie wykona to nawet mogą to zgłosić do prokuratury i wtedy jest sprawa karna, a wtedy mogą być już zawiasy, areszt itd. Co jeszcze ciekawe, pan Kasprzyk powiedział że będą wnioskować o odtajnienie procesu aby cała Polska zobaczyła jakie to było bestialstwo, powiedział również że po sekcji zwłok rozwinęli zarzuty dla B., że on widział zdjęcia i to jest coś okropnego 😢 Uważam że bardzo dobrze, w USA wszystko jest jawne, widać procesy, przestępców i sprawców, zrzuty kamer z interwencji policji, u nas są chronieni i wszystko utajnione, a też biorąc pod uwagę skalę kłamstw i dezinformacji w tej sprawie, te matactwa matki i tego hejtu na ofiarę i jej rodzinę, proces powinien być jawny żeby społeczeństwo zobaczyło jaka jest prawda i co się wydarzyło naprawdę.
To ona przez 3 miesiące wyprodukowała kilkanaście tysięcy wpisów oczerniających Maję?! :O
ploty123
Mokra Włoszka

Post autor: ploty123 »

rozemocjonowana pisze: czw sty 08, 2026 8:26 am To ona przez 3 miesiące wyprodukowała kilkanaście tysięcy wpisów oczerniających Maję?! :O
Tak, w dodatku wciągnęła w to całą masę ludzi, którzy powielali kłamstwa na temat ofiary. Nawet w tym temacie na początku ludzie wyśmiewali teorię, że wszystkie oczerniające posty pisze matka-wariatka..
Awatar użytkownika
berry blast
Currently:revenge

Post autor: berry blast »

o ile dobrze zrozumiałam, została skazana tylko za 41 wpisów.
ciekawe jaką by dostała karę za wszystkie 10 000 wpisów które popełniła
unfaithfully
RealDiamond

Post autor: unfaithfully »

Katariiina pisze: pn gru 29, 2025 2:02 am Stary screen ze spotted, coś okropnego, pasuje do opisu z sądu greckiego, tylko bardziej szczegółowo, jak można to wypierać, matka musiała to widzieć na kamerach wcześniej, jak można szczuć na tą rodzinę wiedząc co zrobił syn, to nieludzkie 😖😖😖
Jedno mi sie w tym komentarzu ze screena nie zgadza. Maja miala iPhone 11, a ten telefon odblokowuje sie za pomoca twarzy, a nie odcisku palca.
Wiec to raczej tez tylko spekulacje, a nie "pewne info" ze zrodla.
Dreaxo
Tritonotti

Post autor: Dreaxo »

berry blast pisze: czw sty 08, 2026 11:29 am o ile dobrze zrozumiałam, została skazana tylko za 41 wpisów.
ciekawe jaką by dostała karę za wszystkie 10 000 wpisów które popełniła
Raczej niewiele by to zmieniło. To jest tylko o ochronę dóbr osobistych więc sedzia pewnie chciala jak najszybciej skończyć i zablokować jej działania. Tak jakby miało byc tyle tych wpisów to pewnie ciągnęło by się to nawet miesiącami
Katariiina
Mokra Włoszka

unfaithfully pisze: czw sty 08, 2026 12:53 pm Jedno mi sie w tym komentarzu ze screena nie zgadza. Maja miala iPhone 11, a ten telefon odblokowuje sie za pomoca twarzy, a nie odcisku palca.
Wiec to raczej tez tylko spekulacje, a nie "pewne info" ze zrodla.
To jest zwykły komentarz z początków tej sprawy, powiela się z info z sądu greckiego tylko bardziej szczegółowo. Nie wiemy na ile ta osoba miała pewne info, ale wtedy wiele osób z Mławy pisało komentarze, które potem się potwierdziły. Z tego co było mówione nawet przez rodzinę Mai to niestety, ale palca nie miała, nawet K. się do tego odnosiła że straciła go w wypadku przed morderstwem, co oczywiście jest kłamstwem. Nie został użyty do odblokowania telefonu bo miała iPhone na Face ID tak jak mówisz, to były faktycznie spekulacje ludzi, ale palec straciła, a motywów mogło być wiele.
espumisan
RoyalBaby

Post autor: espumisan »

Katariiina pisze: pt sty 09, 2026 3:19 am To jest zwykły komentarz z początków tej sprawy, powiela się z info z sądu greckiego tylko bardziej szczegółowo. Nie wiemy na ile ta osoba miała pewne info, ale wtedy wiele osób z Mławy pisało komentarze, które potem się potwierdziły. Z tego co było mówione nawet przez rodzinę Mai to niestety, ale palca nie miała, nawet K. się do tego odnosiła że straciła go w wypadku przed morderstwem, co oczywiście jest kłamstwem. Nie został użyty do odblokowania telefonu bo miała iPhone na Face ID tak jak mówisz, to były faktycznie spekulacje ludzi, ale palec straciła, a motywów mogło być wiele.
Bartuś mógł nie wiedzieć, że jej telefon nie odblokowuje się na odcisk xD
Katariiina
Mokra Włoszka

espumisan pisze: pt sty 09, 2026 6:23 am Bartuś mógł nie wiedzieć, że jej telefon nie odblokowuje się na odcisk xD
Moim zdaniem to nie było do telefonu, bo mając ten telefon to mógł to sprawdzić zanim to zrobił, różne motywy mogły nim kierować patrząc na brutalność czynu.
Felczi
LemonkowaCola

Post autor: Felczi »

Katariiina pisze: pt sty 09, 2026 2:17 pm Moim zdaniem to nie było do telefonu, bo mając ten telefon to mógł to sprawdzić zanim to zrobił, różne motywy mogły nim kierować patrząc na brutalność czynu.
Jeśli info o szpadlu jest prawdziwe, to mógł jej odciąć palec "przypadkowo" uderzając ostrym szpadlem
Daisy123
WążNaTshircie

Post autor: Daisy123 »

Pojawil sie w internecie jakis wpis ojca Bartka. I ‚znajomych’ rodzicow jakiegos dziecka ze szkoly.
Katariiina
Mokra Włoszka

Daisy123 pisze: pt sty 09, 2026 11:39 pm Pojawil sie w internecie jakis wpis ojca Bartka. I ‚znajomych’ rodzicow jakiegos dziecka ze szkoly.
Może to stare screeny są, pamiętam że się raz wypowiadał na spotted i udostępniał foty z unieważnienia małżeństwa, ale to już było dawno, chyba kilka miesięcy temu, jak K. zaczęła go atakować i jego partnerkę.
zjs65481
Channelka

Post autor: zjs65481 »

espumisan pisze: pn gru 29, 2025 6:45 pm A pamiętacie te wpisy matki, gdzie gada że Maja była jakaś nienormalna bo biegała na czworakach nago po zakładzie, niby jako argument że jest zdemoralizowana i się źle zachowuje? To pomyślcie teraz, że ona najpewniej oglądała kamery, gdzie Maja się czołga i właśnie O TYM mówi. Co to jest za kobieta, matko boska. Co ona ma w głowie...
To jest niesamowite, bo znaczy, że widziała też na nagraniu jak jej synuś gw*łci, maltretuje, morduje i podpala Maję, i wciąż go broni, atakując jednocześnie dziewczynę, którą widziała na nagraniu bitą, gw*łconą maltretowaną i w końcu zamordowaną.
O Mai mówi, ze była zregenerowana, bo miała kuratora, a Bartuś tez przecież miał kuratora i sprawy w sądzie.
Co sie