Warto! Mam od kilku miesięcy i teraz piekarnik włączam właściwie tylko wtedy jak piekę ciasto albo robię obiad dla wielu osób. Na co dzień Air Fryer jest w częstym użyciu i myślę, że to był dobry zakup.
Air fryer - warto?
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
joannadarkiewicz94
- RoyalBaby
Re: Air fryer - warto?
-
majsterklepka2025
- Naczelny Zapierdalacz
Nie ceramiczny, ale szklany: https://www.mediaexpert.pl/agd-male/do- ... ispi-1700w
-
majsterklepka2025
- Naczelny Zapierdalacz
Taki mały 3.8 litra?Brida pisze: ↑pn lis 03, 2025 2:11 pm Nie ceramiczny, ale szklany: https://www.mediaexpert.pl/agd-male/do- ... ispi-1700w
No i...? Widocznie jest na takie zapotrzebowanie. Ja nie mam więc nie wiem czy to dużo czy mało.
-
majsterklepka2025
- Naczelny Zapierdalacz
Coś nowego w temacie, może jakieś promki na erfrajery na black weeks?
-
Moniawogrodzie
- RoyalBaby
Ja mam airfryer ze szklaną misą, owszem obudowa jest plastikowa, ale to co ma styczność z jedzeniem jest ze szkła.Berry.samba pisze: ↑sob lis 09, 2024 12:56 pm Z łatwością. Na zewnątrz plastik, w środku aluminium, które też jest szkodliwe po nagrzaniu, nagrzewa też elementy plastikowe. Dlatego takie urządzenia śmierdzą.
Znasz odpowiedź, czy tylko chciałaś się doczepić?
Ja mam AirFryer Cosori z podwójnym koszem i z podświetlanym wnętrzem i mega polecam. W to podświetlenie naprawdę warto zainwestować, nie trzeba co chwila otwierać kosza, żeby zobaczyć czy coś się upiekło. Latem używam tylko airfryer, bo kuchnia nie nagrzewa się od niego tak bardzo jak od piekarnika (u mnie był to ogromny problem, bo w czasie upałów kuchnia dosłownie zamieniała się w saunę)
-
majsterklepka2025
- Naczelny Zapierdalacz
Gratuluję. A podasz model?Sofia01 pisze: ↑wt lut 03, 2026 2:55 pm Ja mam AirFryer Cosori z podwójnym koszem i z podświetlanym wnętrzem i mega polecam. W to podświetlenie naprawdę warto zainwestować, nie trzeba co chwila otwierać kosza, żeby zobaczyć czy coś się upiekło. Latem używam tylko airfryer, bo kuchnia nie nagrzewa się od niego tak bardzo jak od piekarnika (u mnie był to ogromny problem, bo w czasie upałów kuchnia dosłownie zamieniała się w saunę)
Sorki, Cosori Dual Basket 8,5 l
- Juliaturczyniak
- Dieta 600 kcal
Ja mam cookera i jestem zadowolona
wg mnie fajna opcja dla osób,które nie lubią, nie chcą i nie mają czasu gotować