A kiedy ona miała czas na naukę
Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Może lubi naga się uczyćdawidszulcc pisze: ↑wt sty 06, 2026 8:25 pm A kiedy ona miała czas na naukęwiecznie paradowała pół naga po chalupie i kiedy niby się uczyła, niech się nie ośmiesza, niech pokaże pokonczone studia czy co kolwiek z uczelni, a nie kupione na bazarze certyfikaty itp
![]()
-
Wojtech2000
- Skarpeta Rakieta
Czarny dawaj dietę, idę sobie i cały czas wysyłacie do mnie prośby o diety, czarny dawaj dietę 

On chyba tak krąży po tym osiedlowy parku w tej przybrudzonej kurtce z platformy wiertniczej, choć na koniec sciemnial, że dzisiaj ma dzień spotkań 

Dietetyk Kleopatra zmieniła siłownię teraz nagrywa z takiej czaderskiej z czerwoną podłogą
i ma 18 tys wiadomości nieorzeczytanych 
Kabaret trwa dalej, spokojnego wieczoru życzę wszystkim
Kabaret trwa dalej, spokojnego wieczoru życzę wszystkim
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
A teraz robi z siebie Panią i tak jakby sie tego wstydziła teraz jest sobadawidszulcc pisze: ↑wt sty 06, 2026 8:36 pm No w jej wykonaniu słabo to było, zresztą kiedyś mi napisała że lubi ,tak być w negliżu
Działamy kochani !! Właśnie dostałam wiadomość zwrotną
- Załączniki
-
- fw_1767729614115.jpg (39.54 KiB) Przejrzano 200 razy
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
-
Uleczkaaaa
- RoyalBaby
No ja miałam tylko te 3 .
Ktoś tu napisał , że też to ma tylko w starym telefonie . Może będzie tego więcej .
A tak po za tym czarny kur.. a dziś jest wtorek a nie ,, Witajcie piękna niedziela ,,
Ktoś tu napisał , że też to ma tylko w starym telefonie . Może będzie tego więcej .
A tak po za tym czarny kur.. a dziś jest wtorek a nie ,, Witajcie piękna niedziela ,,
-
Wojtech2000
- Skarpeta Rakieta
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Bo nagrywał wczoraj z galerii, dopiero zobaczyłaś relacjeUleczkaaaa pisze: ↑wt sty 06, 2026 9:36 pm No ja miałam tylko te 3 .
-
Obserwatorka40
- RoyalBaby
Witajcie. Obserwuję ów profil od kilku lat. Wciąż nie mogę zrozumieć po co. Nigdy nie wykupiłam żadnej diety. Są bogatsze profile o dietach. Ale jakoś ta telenowela mnie wciągnęła.... Choć miałam dość mądralowania się obojga....Od kilku dni strasznie mnie ciągnęło by sprawdzić opinie tego profilu... Chyba mocno manifestowaliście by wiele osób się dowiedziało o nim... I jestem i ja. Kilka dni czytania
no cóż...taki jest świat internetu.... Pełny kłamstwa, każdy może tu zostać gwiazdą...i mieć swoich odbiorców.... Czarny jest dobry w telenowelach 
niech się tego trzyma
pozdrawiam ekipę 
-
Uleczkaaaa
- RoyalBaby
Czy to jakiś trik ?
- Załączniki
-
- fw_1767732231496.jpg (97.21 KiB) Przejrzano 331 razy
Obserwatorka40 pisze: ↑wt sty 06, 2026 9:42 pm Witajcie. Obserwuję ów profil od kilku lat. Wciąż nie mogę zrozumieć po co. Nigdy nie wykupiłam żadnej diety. Są bogatsze profile o dietach. Ale jakoś ta telenowela mnie wciągnęła.... Choć miałam dość mądralowania się obojga....Od kilku dni strasznie mnie ciągnęło by sprawdzić opinie tego profilu... Chyba mocno manifestowaliście by wiele osób się dowiedziało o nim... I jestem i ja. Kilka dni czytaniano cóż...taki jest świat internetu.... Pełny kłamstwa, każdy może tu zostać gwiazdą...i mieć swoich odbiorców.... Czarny jest dobry w telenowelach
niech się tego trzyma
pozdrawiam ekipę
![]()
Witamy
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Gdzie to jest te fotki?
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Wyglada tu jakby była pod wpływem narkotyków, biorących narkotyki też tak wykręca, robią różne miny miałem sąsiada co tak go wykrzywiało jak się naćpał, a przy tym dziwne okrzyki wydawał.
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Szybko się teleportował od znajomych do Nikoli klamczuchdawidszulcc pisze: ↑wt sty 06, 2026 9:54 pm Wyglada tu jakby była pod wpływem narkotyków, biorących narkotyki też tak wykręca, robią różne miny miałem sąsiada co tak go wykrzywiało jak się naćpał, a przy tym dziwne okrzyki wydawał.
-
tomasz4999
- Modna
Tak jak kiedys woził kawe widmo do Madzi ktorej nie bylo na chacie, zapierdo*ił worek śmieci zeby udac ze sprzata.... tak dzisiaj urwal relacje przed jakimis qrwa randomowymi drzwiami zeby spotkac znajomych widmo
ROBERT KOCHAM CIE NIGDY PRZENIGDY SIE NIE ZMIENIAJ!!!!!
"Jedliśmy ryby, owoce morza, tatar... TE MASEŁKO....."

"Jedliśmy ryby, owoce morza, tatar... TE MASEŁKO....."