Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
tomasz4999
- Modna
Re: Dieta czarny furiat
CHCESZ DIETY???
PISZ!!!!!
PISZ!!!!!
-
tomasz4999
- Modna
Passata zolta to i za pazurami zolto
O jezus hahahahahah co to jest za OBLECH HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAH
O jezus hahahahahah co to jest za OBLECH HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAH
- Załączniki
-
- fw_1767475302979.jpg (34.48 KiB) Przejrzano 528 razy
O ja! Ale …. Petarda nomen omenUleczkaaaa pisze: ↑sob sty 03, 2026 6:27 pm Ktoś to kiedyś udostępnił u nich na relacji ( dostęp miała Kaśka ) więc napewno ona .
-
tomasz4999
- Modna
-
tomasz4999
- Modna
Zasłodze sie na noc a co, mocno tak, lepko, kleiście. 4 dam do placka
- Załączniki
-
- fw_1767482176198.jpg (39.54 KiB) Przejrzano 466 razy
-
tomasz4999
- Modna
Dobranoc Fizjokraci x****
- Załączniki
-
- fw_1767482322850.jpg (29.16 KiB) Przejrzano 462 razy
tomasz4999 pisze: ↑sob sty 03, 2026 11:49 pm A CHCESZ DIETY???? PISZ PRIV!!!!!
Taaaa, ale muszą być dwie łyżki oliwy i pieczarki marynowane oraz filet z piersi kurczaka naprzemiennie z tuńczykiem
Zrobiłam wczoraj screen a zapomniałam wrzucić od Eluni na Kleopatry profilu...a dziś juz go nie ma...ech sa siebie rowni serio ...ten wczoraj na gr dolaczyl chyba z 5 osob dziś rano juz zno jakichs 5 osob znów zablokował bądź opuściło gr .Szok co sie dzieje...
- Załączniki
-
- fw_1767508755121.jpg (66.93 KiB) Przejrzano 392 razy
- MarcelinaMarcela
- Gacie z oceanu
Hej wszystkim.
Zauważyliście, że u Magdaleny jak i u Czarnego zniknęły posty o rozstaniu?
Zauważyliście, że u Magdaleny jak i u Czarnego zniknęły posty o rozstaniu?
Marcello
tomasz4999 pisze: ↑sob sty 03, 2026 8:58 pm Laptop. Zeszyt i dlugopis. Oraz kilka h wolnego czasu.
Zakladasz np. 50 maili i na kazdy z nich osobne konto na fb (nie da sie miec wielu kont fb powiazanych z 1 mailem). Tak wiec kochani: interia.pl, onet.pl lub kto co tam woli i jedziemy z tematem)) Ja zaczynam od poniedzialku xD
Pamietajcie ze po kazdym bloku takie konto fb razem z adresem email mozemy sobie wszyscy (wspólnie) w dupe wsadzic, dlatego potrzebna jest duza liczba kont, nie musi byc 100 ale ja mam caly styczen wolny i bede mial duzo zabawy, to na pewno xD
O jaaaa!!!! Czy da się Wande subskrybować, ustawić powiadomienia?
- MarcelinaMarcela
- Gacie z oceanu
Też mi to przyszło do głowy. Tak jak nasi "influ" wszechobecni, często robią rozstania dla zasięgów, a później nagle wielki COMEBACK. W tym przypadku też może tak być. Wczoraj przez przypadek trafiłam na to forum...żeby przeczytać to wszystko to byłam zmuszona przeleżeć cały dzień
Marcello
MarcelinaMarcela pisze: ↑ndz sty 04, 2026 12:56 pm Też mi to przyszło do głowy. Tak jak nasi "influ" wszechobecni, często robią rozstania dla zasięgów, a później nagle wielki COMEBACK. W tym przypadku też może tak być. Wczoraj przez przypadek trafiłam na to forum...żeby przeczytać to wszystko to byłam zmuszona przeleżeć cały dzień![]()
- MarcelinaMarcela
- Gacie z oceanu
Marcello
Witajcie kochani.
Ciekawe jak tam nasz casanova po wczorajszym wieczorze i nocy. Czy poprawił jakiejś kobiecie psychikę

Tomaszu, dziekuje za te wyjątkowe zbliżenia Robercika, paluszków i buźki
Sto lat DLA Ciebie życzę raz jeszcze
Wyjątkowo kleistego placka, grubych plastrów ananasa, i żeby te gaziu gaziu przyjemnie drapało 

Ciekawe jak tam nasz casanova po wczorajszym wieczorze i nocy. Czy poprawił jakiejś kobiecie psychikę
Tomaszu, dziekuje za te wyjątkowe zbliżenia Robercika, paluszków i buźki
-
Wojtech2000
- Skarpeta Rakieta
Musiało być grubo wczoraj wieczorem i w nocy u czarnego cygana bo jeszcze nic nie nagrał. Pewnie jego gruby zaliczył jakąś niewiadomą szpareczke, zobaczymy w jakim nastroju będzie dzisiaj, a może i dowiemy się personalnie, która to niewiasta została uszczedlieiona jego grubaskiem 

Sugeruje ie, że specjalistka dietetyk naturalny Pana Magdalena znana bardziej jako Kleopatra? Na marginesie wczorajsze nagrywki z siłowni to pełna kompromitacja tego dzban od diet, wszystkie prezentowane ćwiczenia wykonane w sposób nieprawidłowy a jedno wręcz skandaliczne źle wykonane abyście tylko tego nie naśladowali bo kaleczy wykonanie poszczególnych ćwiczeń na mięśnie grzbietu