W ogóle bym się nie zdziwiła i szybciej uwierzę,ze ją uderzył, niż w szafkę.
Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryRe: Dieta czarny furiat
-
Wojtech2000
- Skarpeta Rakieta
To już nie jest nawet patologia to jest najgorszy, najniższy poziom naszego społeczeństwa, dojrzały (wydaje się) facet a, wyskakuje z takimi tekstami o genitaliach itd. Do tego jak myślałem jara dość często zioło co zresztą widać po jego slepiach. Poziom jak on reprezentuje to grubo poniżej zera, widać, że nie udźwignąl tego co osiągnął naciagajac zdesperowanych ludzi na, swoje pseudo diety. Czekam z niecierpliwością na, rozwój wydarzeń bo pełne jsjca u czarnego cygana trzeba opóźnić tylko kto to zrobi 

Mam nadzieję, że coraz więcej osób będzie dołączać do tego forum i wtedy dopiero niektórym spadną klapki z oczu. Niestety, jest jeszcze mnóstwo nieświadomych ludzi na jego profilu, ale sądzę, że to kwestia czasu.
Oni powinni wziąć się za robotę i pójść do normalnej pracy, a nie żerowac na nieświadomych ludziach, nie mając ku temu zupełnie żadnego wykształcenia i kompetencji. Było mi szkoda Magdy, ale już nie jest. Sama sobie tyle czasu pozwalała na to wszystko. Niech teraz nie oczekuje współczucia i niech nie próbuje ugrać czegoś na tej sytuacji.
Oni powinni wziąć się za robotę i pójść do normalnej pracy, a nie żerowac na nieświadomych ludziach, nie mając ku temu zupełnie żadnego wykształcenia i kompetencji. Było mi szkoda Magdy, ale już nie jest. Sama sobie tyle czasu pozwalała na to wszystko. Niech teraz nie oczekuje współczucia i niech nie próbuje ugrać czegoś na tej sytuacji.
-
Wojtech2000
- Skarpeta Rakieta
- Lostnick888
- BlondDoczep
Co za obrzydliwy pajac
-
Wojtech2000
- Skarpeta Rakieta
Chyba nie sterydy a coś mocniejszego nie dla mięśni a dla głowy, zrobi totalna pustkę w środku co jest w tych rozmowach pokazane, zachowanie jak u nastoletniego smarkacza ci ma problem ze, swoimi emocjamiLostnick888 pisze: ↑sob sty 03, 2026 7:01 pm Co za obrzydliwy pajacale czego sie spodziewać po takim poziomie.. sterydiany ładnie mu sprały ten narcystyczny beret.
-
tomasz4999
- Modna
A ja jestem na siebie wqrwiony bo pod wplywem niekontrolowanej substancji na bazie chmielu w ilosciach bardzo duzych dalem sie zrobic jak dziecko - wystawilem sie na odstrzal komentarzem no i skonczylo sie blokiem na fb (jeszcze dodatkowo w porach nocnych gdzie wiadomo ze on nie spi bo dopiero tyle co wstal xD)
Ale nie ma tego zlego, niech sie ogarne na dniach bo jeszcze swieta i sylwester czuje (a jutro dodatkowo moje urodziny) ale lada dzien odpalam laptop, zeszyt, zakladam 150 kont na fb i bedzie pojazd odpowiedni i to w odpowiednich porach.
p.s. te screeny to sorry ale.... wygladaja na fejki niestety, kazdy moze takie zrobic... po prostu dziwne
Ale nie ma tego zlego, niech sie ogarne na dniach bo jeszcze swieta i sylwester czuje (a jutro dodatkowo moje urodziny) ale lada dzien odpalam laptop, zeszyt, zakladam 150 kont na fb i bedzie pojazd odpowiedni i to w odpowiednich porach.
p.s. te screeny to sorry ale.... wygladaja na fejki niestety, kazdy moze takie zrobic... po prostu dziwne
-
Uleczkaaaa
- RoyalBaby
Niestety ale prawda , zdążyłam zrobić zdjęcie jak nie skasowali . Mówili , że spali ktoś im się włamał na konto i będą do chodzić prawnie . Potem Kasia odeszła co chyba potwierdziło , że to ona . Czekam może ktoś się odezwie co pamięta taką akcjie i potwierdzi .
-
tomasz4999
- Modna
@Monikamm
xD
xD
- Załączniki
-
- fw_1767466801569.jpg (29.86 KiB) Przejrzano 266 razy
Dzisiaj najprawdopodobniej będą opróżnioneWojtech2000 pisze: ↑sob sty 03, 2026 6:57 pm To już nie jest nawet patologia to jest najgorszy, najniższy poziom naszego społeczeństwa, dojrzały (wydaje się) facet a, wyskakuje z takimi tekstami o genitaliach itd. Do tego jak myślałem jara dość często zioło co zresztą widać po jego slepiach. Poziom jak on reprezentuje to grubo poniżej zera, widać, że nie udźwignąl tego co osiągnął naciagajac zdesperowanych ludzi na, swoje pseudo diety. Czekam z niecierpliwością na, rozwój wydarzeń bo pełne jsjca u czarnego cygana trzeba opóźnić tylko kto to zrobi![]()
-
tomasz4999
- Modna
Laptop. Zeszyt i dlugopis. Oraz kilka h wolnego czasu.
Zakladasz np. 50 maili i na kazdy z nich osobne konto na fb (nie da sie miec wielu kont fb powiazanych z 1 mailem). Tak wiec kochani: interia.pl, onet.pl lub kto co tam woli i jedziemy z tematem
)) Ja zaczynam od poniedzialku xD
Pamietajcie ze po kazdym bloku takie konto fb razem z adresem email mozemy sobie wszyscy (wspólnie) w dupe wsadzic, dlatego potrzebna jest duza liczba kont, nie musi byc 100 ale ja mam caly styczen wolny i bede mial duzo zabawy, to na pewno xD
Zakladasz np. 50 maili i na kazdy z nich osobne konto na fb (nie da sie miec wielu kont fb powiazanych z 1 mailem). Tak wiec kochani: interia.pl, onet.pl lub kto co tam woli i jedziemy z tematem
Pamietajcie ze po kazdym bloku takie konto fb razem z adresem email mozemy sobie wszyscy (wspólnie) w dupe wsadzic, dlatego potrzebna jest duza liczba kont, nie musi byc 100 ale ja mam caly styczen wolny i bede mial duzo zabawy, to na pewno xD
Tak ja pamietam ta akcje dokładnie tak bylo jak Pani pisze tez gdzieś mam te screeny na starym telefonie...potem Katarzyna sie wgl nie pojawiła a ze niby ktoś włamał.sie i wglUleczkaaaa pisze: ↑sob sty 03, 2026 7:44 pm Niestety ale prawda , zdążyłam zrobić zdjęcie jak nie skasowali . Mówili , że spali ktoś im się włamał na konto i będą do chodzić prawnie . Potem Kasia odeszła co chyba potwierdziło , że to ona . Czekam może ktoś się odezwie co pamięta taką akcjie i potwierdzi .
-
tomasz4999
- Modna
Nie trzeba skrinow, wystarczy zalogowac sie mysle jakos o 4-5 rano (przeciez PAJAC śpi do 14), wtedy z kompa odpalasz jego 50 ostatnich postow, zdjec, itd..... kazdy w nowej karcie Google chrom czy tam inna mozilla, kopiuj wklej ten sam komentarz np. ze screen shotem, co kto woli, mam tego cala mase po jego oświadczeniu ala Generał Jaruzelski 
i wpierdzielasz 50 komentarzy, cala akcja zajmie moze 3 minuty, on skasuje jak sie obudzi. Po czym powtarzasz akcje z innego konta (bo tamto juz zablokuje i domyslalm sie ze zlecą tez nasze komentarze). I tak do skutku przez kilka dni xD
Przednia zabawa hahahahahahah
i wpierdzielasz 50 komentarzy, cala akcja zajmie moze 3 minuty, on skasuje jak sie obudzi. Po czym powtarzasz akcje z innego konta (bo tamto juz zablokuje i domyslalm sie ze zlecą tez nasze komentarze). I tak do skutku przez kilka dni xD
Przednia zabawa hahahahahahah
Tez sie dołączę do komentowania z innych kont bd atakować jego i Panią kleopatre
tylko ja tak od środy jak maluchy wrócą do szkoly
bd kartka i dlugopos i heja 
Kto jeszcze do nas dołącza? W grupie SIŁA i bd nastawach budzić i specjalnie komentować tak od 5 rano
oczywiście wczeni3j caly tekst juz bd przygotowany tylko.kopiuj wklej 
Kto jeszcze do nas dołącza? W grupie SIŁA i bd nastawach budzić i specjalnie komentować tak od 5 rano
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Pewnie wisi bo Iwa też jakaś podniecona i wysztafirowana jakby, dziś coś ja czekało
-
tomasz4999
- Modna
Dobrych snów kochani, w szczegolnosci @Monikamm ktorej mało tutaj ostatnio....
Zajętaś placka robieniem DLA Furiata?
Pisałem DLA Ciebie!!!

Zajętaś placka robieniem DLA Furiata?
Pisałem DLA Ciebie!!!
- Załączniki
-
- fw_1767474408013.jpg (33.69 KiB) Przejrzano 533 razy