Widać, że będzie miał z czego wybierać, nowe naiwniary walczą o zainteresowanie czarnego cygana. Dzisiaj bez treningu bo na czacie czarno, pasek jest mały tyle ludzi chce przystąpić do armii
Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
Wojtech2000
- Skarpeta Rakieta
Re: Dieta czarny furiat
Zarzućmy ich komentarzami na dużą ilość na raz o tej samej porannej porze
Napiszmy o tym forum i o czym tam chcemy
Tylko jak to zrobić skoro on tu zagląda
Jakiś pomysł
Ja jako ja na FB jestem zablokowana i korzystam z fejka którego na razie szkoda mi stracić
Ale na Instagramie mam dostęp do "BAŁWANA"
Napiszmy o tym forum i o czym tam chcemy
Tylko jak to zrobić skoro on tu zagląda
Jakiś pomysł
Ja jako ja na FB jestem zablokowana i korzystam z fejka którego na razie szkoda mi stracić
Ale na Instagramie mam dostęp do "BAŁWANA"
-
Wojtech2000
- Skarpeta Rakieta
Ja jestem wszędzie poblokowany z wyjątkiem Robert Jabłonowski gdzie nie wszystko udostępnia 
-
Wojtech2000
- Skarpeta Rakieta
I jest nowa latynoska fryzura czarnego cygana, młodszy o kilkanaście lat się zrobił, armia furiatek będzie teraz walić drzwiami i oknami aż pasek na kompie stanie się niewidoczny, ale coś mi się wydaje, że pani Anita jest najbliżej Robercika, czas pokaże czy miałem rację A i jeszcze na śniadanko wjechał omlecik i jakby wam brakło avocado to śmiało dodajcie mieszankę z orzechów też jest wartościowa w zdrowe tłuszcze 

-
Lalunia123
- Mokra Włoszka
Podpuśćmy Rockiego z tiktoka ,albo Vornesta,niech ich wyjaśnią
Rocky już się za kogoś takiego brał
,zasypie pismami do urzędów,prokuratury itp
-
Wojtech2000
- Skarpeta Rakieta
Wydaję mi się, że dzisiejsza fryzura jest wynikiem gustu Anity, odniosłem wrażenie, że między nimi pojawiła się chemia, zresztą było to widać w późniejszych relacjach po wyjściu gdzie czarny poszedł rozpromieniony jak słońce na pustynii na amerykańska kawkę, czas nam pokaże co będzie dalej
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Przecież ona jest dzieciata i męża ma ,tam nie będzie nic zero uczucia, zresztą odchudzać jej nie będzie bo jest szczupłaWojtech2000 pisze: ↑pt sty 02, 2026 9:37 pm Wydaję mi się, że dzisiejsza fryzura jest wynikiem gustu Anity, odniosłem wrażenie, że między nimi pojawiła się chemia, zresztą było to widać w późniejszych relacjach po wyjściu gdzie czarny poszedł rozpromieniony jak słońce na pustynii na amerykańska kawkę, czas nam pokaże co będzie dalej![]()
Kupil patelnie na promocji 
znajoma do niego dzownila ze śnieżyca
jakoś nigdy nie polazal ze jest na spotkaniu z jakimi kolwiek znajomymi czy cos
nawiązał współpracę z jedną Panią dietetyk ale chce jeszcxe z jedną i to bd cos innego tondo tej pory nikt nie był i nie będzie bo gdzie by sknera płaciłam komuś...juz trochę dziś roboty zrobiłem echh a do gr nadal nikt nie dolaczyl wręcz przeciwnie....chlebuś w markecie w sam raz 
za chwilę czarny cyganje nd chodzil po biedronce i kupowal.najtansze rzeczy a kie wybrzydzał...
Spłakałam sięAniaW91 pisze: ↑pt sty 02, 2026 10:14 pm Kupil patelnie na promocjiznajoma do niego dzownila ze śnieżyca
jakoś nigdy nie polazal ze jest na spotkaniu z jakimi kolwiek znajomymi czy cos
nawiązał współpracę z jedną Panią dietetyk ale chce jeszcxe z jedną i to bd cos innego tondo tej pory nikt nie był i nie będzie bo gdzie by sknera płaciłam komuś...juz trochę dziś roboty zrobiłem echh a do gr nadal nikt nie dolaczyl wręcz przeciwnie....chlebuś w markecie w sam raz
za chwilę czarny cyganje nd chodzil po biedronce i kupowal.najtansze rzeczy a kie wybrzydzał...
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Bana ci dał?
[/quote]
Tak, zaczęłam odpowiadać na komentarze pod postem z pania, która przeszła operacje celem zrzucenia wagi. Wrzucałam zdjęcie pod każdym, ktory się tą przemianą zachwycał
Dosyć sprawnie mi to szlo, ale ostatecznie wygrał cygan
[/quote]
Tak, zaczęłam odpowiadać na komentarze pod postem z pania, która przeszła operacje celem zrzucenia wagi. Wrzucałam zdjęcie pod każdym, ktory się tą przemianą zachwycał