Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryRe: Dieta czarny furiat
2 osoby widac znów opuściły grupę petardy
bądź zostały zablokowani
ok miesiąc grudzień cieniutki byl dla oszusta nic nie zarobił 

-
Wojtech2000
- Skarpeta Rakieta
Boli Was głowa, chce się Wam pić, to nie grypa to zwykły polski kac, nic strasznego, zjedz dobre wartościowe śniadanie i dalej działamy, spływają raporty, ankiety widać, że to już jest styczeń. Oczka miał takie malutkie przepite pewnie przesadzil z tym szampanem, którego nieświadomie sobie pożyczył na stałe od sztucznej Madzi.
Na ustach u niego widac czy mi sie wydaje jakby resztki zaschniętego winaWojtech2000 pisze: ↑czw sty 01, 2026 4:22 pm Boli Was głowa, chce się Wam pić, to nie grypa to zwykły polski kac, nic strasznego, zjedz dobre wartościowe śniadanie i dalej działamy, spływają raporty, ankiety widać, że to już jest styczeń. Oczka miał takie malutkie przepite pewnie przesadzil z tym szampanem, którego nieświadomie sobie pożyczył na stałe od sztucznej Madzi.
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
-
Wojtech2000
- Skarpeta Rakieta
Dziewczyny piszą, dopytuja się czy je w tym roku przyjmę
Dziewczyny piszą, dopytuja się czy je w tym roku przyjmę 

, 3 miesiące wystarczy u mnie żeby zrobić formę a mamy 4 kwartały każdy po 3 miesiące więc można 4 razy formę zrobić 

, pewnie szybciej niż nam się wydaje poznamy nowa naiwna furiatke, która odda swoje cialo i serce temu Cyganowi z Ciechanowa 

[/quote]
Nie tylko ciało, ale i mieszkanie oraz szampana

moze też będzie miała namiary na darmowe zimówki 
[/quote]
Nie tylko ciało, ale i mieszkanie oraz szampana
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Nie tylko ciało, ale i mieszkanie oraz szampanaMagellan pisze: ↑czw sty 01, 2026 7:27 pm Dziewczyny piszą, dopytuja się czy je w tym roku przyjmę, 3 miesiące wystarczy u mnie żeby zrobić formę a mamy 4 kwartały każdy po 3 miesiące więc można 4 razy formę zrobić
, pewnie szybciej niż nam się wydaje poznamy nowa naiwna furiatke, która odda swoje cialo i serce temu Cyganowi z Ciechanowa
![]()
[/quote]
Wątpię czy znajdzie naiwną, chyba że nie pokaże jej ,tyle co on mostów spalił jako facet bez spodni to już robi nam faceta złą reklamę, wiadomo nie każdy jest taki sam. On jest jak żmija krew wypije ale dziury brak.
Wątpię czy znajdzie naiwną, chyba że nie pokaże jej ,tyle co on mostów spalił jako facet bez spodni to już robi nam faceta złą reklamę, wiadomo nie każdy jest taki sam. On jest jak żmija krew wypije ale dziury brak.
[/quote]
Wiadomo,ze nie wszyscy tacy są. On jest mega perfidny w swoim działaniu. Czas pokaże, ja myślę, że znajdzie, takich kobiet jest mnóstwo, wystarczy spojrzeć na niektóre komentarze pod jego postami
[/quote]
Wiadomo,ze nie wszyscy tacy są. On jest mega perfidny w swoim działaniu. Czas pokaże, ja myślę, że znajdzie, takich kobiet jest mnóstwo, wystarczy spojrzeć na niektóre komentarze pod jego postami
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
[/quote]
Wiem pełno serc i ahy ohy
-
Wojtech2000
- Skarpeta Rakieta
Na każdego z Was mam plan, wypelnijcie ankietę a ja was później odpowiednio pokieruje 

Coś mi się zdaje, że ten rok będzie pełen takich tekstów bez pokrycia w wykonaniu czarnego cygana a z drugiej strony widać, że zaczyna brakować hajsu a ratę za cyganska fure trzeba zabulic. Zauważyliście, że znikła Nikolka po świętach wogole jej nie było na relacjach 
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Z mamą niby wyjechała, na nartyWojtech2000 pisze: ↑czw sty 01, 2026 8:53 pm Na każdego z Was mam plan, wypelnijcie ankietę a ja was później odpowiednio pokierujeCoś mi się zdaje, że ten rok będzie pełen takich tekstów bez pokrycia w wykonaniu czarnego cygana a z drugiej strony widać, że zaczyna brakować hajsu a ratę za cyganska fure trzeba zabulic. Zauważyliście, że znikła Nikolka po świętach wogole jej nie było na relacjach
![]()
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
A mama niby na wyjeździe z córką a posty i relacje o tematyce pracyWojtech2000 pisze: ↑czw sty 01, 2026 8:53 pm Na każdego z Was mam plan, wypelnijcie ankietę a ja was później odpowiednio pokierujeCoś mi się zdaje, że ten rok będzie pełen takich tekstów bez pokrycia w wykonaniu czarnego cygana a z drugiej strony widać, że zaczyna brakować hajsu a ratę za cyganska fure trzeba zabulic. Zauważyliście, że znikła Nikolka po świętach wogole jej nie było na relacjach
![]()
-
Wojtech2000
- Skarpeta Rakieta
Dokładnie mama Kasia bardzo aktywna ostatnio w socjal mediach, zresztą tak samo jak nadnaturalna Madzia co jej dziwnie z domu szampan zniknąłdawidszulcc pisze: ↑czw sty 01, 2026 8:57 pm A mama niby na wyjeździe z córką a posty i relacje o tematyce pracyjak się pokaże z matką to uwierzę że są razem
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Pewnie wziął jak ta była u siebie na wsi pod Płockiem, wtedy musiał zakosić, wstyd żeby szampana sobie nie kupił.Wojtech2000 pisze: ↑czw sty 01, 2026 9:05 pm Dokładnie mama Kasia bardzo aktywna ostatnio w socjal mediach, zresztą tak samo jak nadnaturalna Madzia co jej dziwnie z domu szampan zniknął![]()
-
tomasz4999
- Modna
Moze ktos mu to wrzucic i go zapytac o co kaman??? Przyznam szczerze nie chce dostac bloka a szkoda mi czasu na zakladanie lewych kont haha
)
- Załączniki
-
- fw_1767299769806.jpg (62.25 KiB) Przejrzano 176 razy
Że niby dieta od niego tak pomogła?tomasz4999 pisze: ↑czw sty 01, 2026 9:37 pm Moze ktos mu to wrzucic i go zapytac o co kaman??? Przyznam szczerze nie chce dostac bloka a szkoda mi czasu na zakladanie lewych kont haha)
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Chyba wszystkim szkoda ,na tego świra czasu.tomasz4999 pisze: ↑czw sty 01, 2026 9:37 pm Moze ktos mu to wrzucic i go zapytac o co kaman??? Przyznam szczerze nie chce dostac bloka a szkoda mi czasu na zakladanie lewych kont haha)