Start
Mój profil

Dieta czarny furiat

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Wojtech2000
Skarpeta Rakieta

Re: Dieta czarny furiat

Post autor: Wojtech2000 »

Magellan pisze: śr gru 31, 2025 10:51 pm Nie wiem gdzie gościł u kogo na Mokotowie, ale deptałem mu po dupie 🤣🤣🤣zresztą ostatnio ciągle gada o znajomych co go zapraszają, może u kogoś tam był 🤣🤣
On znajomych nie ma,bo takiej okazji by nie odpuścił. Rolki by szły hurtowo😁Musi zaczepiać obcych, nikt już nie chce być z nim kojarzony. Teraz będzie Nikolkę ciągał na siłownię i męczył dietą zeby uskutecznić metamorfozę. Jest przewidywalny 😁
[/quote]

Teraz to będzie szukał nowej naiwne dziuni z mieszkaniem, co da dach nad głową, wypierze gacie i zrobi placka z 7 białek i 1 żółtka takiego kleistego no i pojedzie z nim na zakupy bo ktoś musi torby nosić bo Cygan jest od nagrywania a nie od dzwigania zakupów. Happy New year
Wojtech2000
Skarpeta Rakieta

dawidszulcc pisze: śr gru 31, 2025 11:00 pm On znajomych nie ma,bo takiej okazji by nie odpuścił. Rolki by szły hurtowo😁Musi zaczepiać obcych, nikt już nie chce być z nim kojarzony. Teraz będzie Nikolkę ciągał na siłownię i męczył dietą zeby uskutecznić metamorfozę. Jest przewidywalny 😁
Myślę że Nikola nie weźmie udziału w tym cyrku,tyle razy miała brać udział i nigdy do tego nie doszło. Zresztą jak wszystko
[/quote]

Nikola na 100 %nie weźmie udziału w tym cyrku, nigdy nie chciała się zbytnio afiszowac przy tym Cyganie, tak jak piszesz u niego nigdy do niczego nie doszło z tego co mówił, misky5byc złoty armi furiata na Mazurach, miał być super proteinowy makaron pewnie jeszcze opakowania się na niego drukuja I miała być super firma kształt sylwetki w kształcie litery V, to tylko nieliczne z wielu zapowiedzi czarnego cygana. Happy New year
Awatar użytkownika
Magellan
MiamiBicz

Post autor: Magellan »

Teraz to będzie szukał nowej naiwne dziuni z mieszkaniem, co da dach nad głową, wypierze gacie i zrobi placka z 7 białek i 1 żółtka takiego kleistego no i pojedzie z nim na zakupy bo ktoś musi torby nosić bo Cygan jest od nagrywania a nie od dzwigania zakupów. Happy New year

Pytanie, ktora jeszcze się da nabrac. Jak naiwną trzeba być? Ale coś w tym jest, bo gdzieś mi się komentarz przewinął, jak twierdzi,ze jest prowokowany serduszkami😂ja pindolę, kotami bym poszczuła😁
Awatar użytkownika
Magellan
MiamiBicz

Myślę że Nikola nie weźmie udziału w tym cyrku,tyle razy miała brać udział i nigdy do tego nie doszło. Zresztą jak wszystko

Znacie go dłużej niz ja, wiec zapewne macie rację. Obserwuję typa od sierpnia, to znaczy już jestem zablokowana,ale wchodzę incognito 😁Trochę taka naciągana ta relacja ojciec-corka.
Awatar użytkownika
Magellan
MiamiBicz

Nikola na 100 %nie weźmie udziału w tym cyrku, nigdy nie chciała się zbytnio afiszowac przy tym Cyganie, tak jak piszesz u niego nigdy do niczego nie doszło z tego co mówił, misky5byc złoty armi furiata na Mazurach, miał być super proteinowy makaron pewnie jeszcze opakowania się na niego drukuja I miała być super firma kształt sylwetki w kształcie litery V, to tylko nieliczne z wielu zapowiedzi czarnego cygana. Happy New year
[/quote]

Wiele mnie ominęło, echhh😁
Awatar użytkownika
Lostnick888
BlondDoczep

Post autor: Lostnick888 »

Ja pier... nowe zdjęcie Kasi na insta, a tam lajk od dzbana...
Kobieto nie daj się znowu omamić.. 😮‍💨
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Post autor: dawidszulcc »

Lostnick888 pisze: śr gru 31, 2025 11:13 pm Ja pier... nowe zdjęcie Kasi na insta, a tam lajk od dzbana...
Kobieto nie daj się znowu omamić.. 😮‍💨
Kasia ma partnera przecież
Awatar użytkownika
Lostnick888
BlondDoczep

Post autor: Lostnick888 »

dawidszulcc pisze: śr gru 31, 2025 11:19 pm Kasia ma partnera przecież
Wiem, że miała i może i nadal ma, ale chodzi mi o sam fakt obcowania z tym typem w każdej kategorii.
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Lostnick888 pisze: śr gru 31, 2025 11:47 pm Wiem, że miała i może i nadal ma, ale chodzi mi o sam fakt obcowania z tym typem w każdej kategorii.
Kurcze nie zobaczę bo mnie zablokował na ig
Wojtech2000
Skarpeta Rakieta

Dajcie namiar na insta Kasii 🤔
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Wojtech2000 pisze: śr gru 31, 2025 11:53 pm Dajcie namiar na insta Kasii 🤔
Lekka kobieta
Kristina
Currently: planning drama

Post autor: Kristina »

Magellan pisze: śr gru 31, 2025 11:08 pm Teraz to będzie szukał nowej naiwne dziuni z mieszkaniem, co da dach nad głową, wypierze gacie i zrobi placka z 7 białek i 1 żółtka takiego kleistego no i pojedzie z nim na zakupy bo ktoś musi torby nosić bo Cygan jest od nagrywania a nie od dzwigania zakupów. Happy New year

Pytanie, ktora jeszcze się da nabrac. Jak naiwną trzeba być? Ale coś w tym jest, bo gdzieś mi się komentarz przewinął, jak twierdzi,ze jest prowokowany serduszkami😂ja pindolę, kotami bym poszczuła😁
Tam naiwniary bombarduja go wiadomosciami na 100% 😂
Desperatki
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Post autor: AniaW91 »

Popatrzcie na Magdaleny profil jak nagrala życzenia na Nowy rok....szampan jej czarny zaje..
Bo musiał być drogi 🤣🤣a po drugie strasznego chaotycznie mowi i ciągle eeee eeeee weekend eeeee eeee🤣🤣🤣🤣słabo sie przygotowała ta inteligentna kobieta
Wojtech2000
Skarpeta Rakieta

AniaW91 pisze: czw sty 01, 2026 7:49 am Popatrzcie na Magdaleny profil jak nagrala życzenia na Nowy rok....szampan jej czarny zaje..
Bo musiał być drogi 🤣🤣a po drugie strasznego chaotycznie mowi i ciągle eeee eeeee weekend eeeee eeee🤣🤣🤣🤣słabo sie przygotowała ta inteligentna kobieta
Ona zawsze miała problem ze złożeniem prawidłowo zdania i płynnym, czystym wypowiedzeniem się na dany temat. Jej wypowiedzi były chaotyczne jak jej oczy gdy coś miała do powiedzenia Swoją drogą na tym konkretnym nagraniu widać, że już ma kilka drinków w sobie kto jej zabroni w końcu to była wyjątkowa noc w roku. Cygan miał złożyć życzenia o północy i brakło mi odwagi, łoś bez tłuszczu pewno stanął mu w przełyku o rotacja przyspieszyła bądź brakło mu na zakup szampana 🤣🤣🤣
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Post autor: Monikamm »

Wojtech2000 pisze: śr gru 31, 2025 11:53 pm Dajcie namiar na insta Kasii 🤔
Witajcie w Nowym Roku ☺️
Czy z profilu lekkiej kobiety nie zniknęło kilka zdjęć z nowym facetem?? Mam wrażenie że było ich więcej. Lajk od Robercika pod najnowszym postem od jest 😂
Hmmmm.....
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Wojtech2000 pisze: czw sty 01, 2026 8:51 am Ona zawsze miała problem ze złożeniem prawidłowo zdania i płynnym, czystym wypowiedzeniem się na dany temat. Jej wypowiedzi były chaotyczne jak jej oczy gdy coś miała do powiedzenia Swoją drogą na tym konkretnym nagraniu widać, że już ma kilka drinków w sobie kto jej zabroni w końcu to była wyjątkowa noc w roku. Cygan miał złożyć życzenia o północy i brakło mi odwagi, łoś bez tłuszczu pewno stanął mu w przełyku o rotacja przyspieszyła bądź brakło mu na zakup szampana 🤣🤣🤣
Zlozyl życzenia okrojone i mial szampana kradzionego od Kleopatry 😅popatrz na jego profil 🤣
Wojtech2000
Skarpeta Rakieta

AniaW91 pisze: czw sty 01, 2026 9:18 am Zlozyl życzenia okrojone i mial szampana kradzionego od Kleopatry 😅popatrz na jego profil 🤣
Na profilu czarny furiat jestem zablokowany bo za bardzo dopytywalem się o ten rewelacyjny makaron, który nigdy jak wiele innych rzeczy czy zdarzeń nie ujrzał światła dziennego, na Robert Jabłonowski nie ma życzeń
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Wojtech2000 pisze: czw sty 01, 2026 10:05 am Na profilu czarny furiat jestem zablokowany bo za bardzo dopytywalem się o ten rewelacyjny makaron, który nigdy jak wiele innych rzeczy czy zdarzeń nie ujrzał światła dziennego, na Robert Jabłonowski nie ma życzeń
Załączniki
fw_1767259758026.jpg
fw_1767259758026.jpg (37.53 KiB) Przejrzano 208 razy
Awatar użytkownika
Magellan
MiamiBicz

Jaki bezczel😂😂😂 ręce rozklada jak ksidz podczas mszy, przemawia do swoich owieczek z kradzionym szampanem. Ma tupet,nie ma co😁
Wojtek, ja też jestem zablokowana za pytania o diety uniwersalne, które były wysylane osobom chorym, ale wchodzę z karty incognito i mogę oglądać tę komedię😁
Dobrej, cyganskiej rozrywki Wam życzę!
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

AniaW91 pisze: czw sty 01, 2026 7:49 am Popatrzcie na Magdaleny profil jak nagrala życzenia na Nowy rok....szampan jej czarny zaje..
Mało tego to wszystko w AI pokazuje, a miało być naturalnie 🤔ciągle się powtarza nic nowego nie mówi nudziara.
Awatar użytkownika
Magellan
MiamiBicz

Mało tego to wszystko w AI pokazuje, a miało być naturalnie 🤔ciągle się powtarza nic nowego nie mówi nudziara.
[/quote]

Ona tak postrzega naturalność. Spróbuj jej zwrócić uwage, to powie,ze to atak. Nie odróżnia konstruktywnej krytyki od hejtu.
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Magellan pisze: czw sty 01, 2026 1:20 pm Mało tego to wszystko w AI pokazuje, a miało być naturalnie 🤔ciągle się powtarza nic nowego nie mówi nudziara.
Ona tak postrzega naturalność. Spróbuj jej zwrócić uwage, to powie,ze to atak. Nie odróżnia konstruktywnej krytyki od hejtu.
[/quote]

Jeszcze jak była z nim to zwróciłem jej uwagę o wygląd, bo sztucznością wali ,to napisała że tak lubi ,a ludziom gadali ze naturalność bez upiększeń bez filtrów, no właśnie widać, nawet filmiki nagrywali do relacji w filtrach, bo ktoś tam im kiedyś zwrócił uwagę o to na lajvie, to odrazu został zablokowany z komentarzem. Tacy byli autentyczni.
Sylwkap25
SushiRoll

Post autor: Sylwkap25 »

O co chodzi, że kradziony szampan? 😂
I strój dyżurny "Patrz co straciłaś" na potrzeby filmiku wjechał 🙈

AniaW91 pisze: czw sty 01, 2026 9:18 am Zlozyl życzenia okrojone i mial szampana kradzionego od Kleopatry 😅popatrz na jego profil 🤣
Awatar użytkownika
Magellan
MiamiBicz

Jeszcze jak była z nim to zwróciłem jej uwagę o wygląd, bo sztucznością wali ,to napisała że tak lubi ,a ludziom gadali ze naturalność bez upiększeń bez filtrów, no właśnie widać, nawet filmiki nagrywali do relacji w filtrach, bo ktoś tam im kiedyś zwrócił uwagę o to na lajvie, to odrazu został zablokowany z komentarzem. Tacy byli autentyczni.
[/quote]

Wjechał odchudzanie i teraz trzeba sobie radzic z wygładzaniem, do tego kwasy i wypelniacze. Zwolennicy zdrowego odżywiania, ale chemię ladują bezpośrednio do organizmu,a potem sie rozgrzeszają zdrowym plackciem😁wszechobecne zaklamanie.
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Sylwkap25 pisze: czw sty 01, 2026 1:42 pm O co chodzi, że kradziony szampan? 😂
I strój dyżurny "Patrz co straciłaś" na potrzeby filmiku wjechał 🙈
Popatrz i posłuchaj na profilu Magdaleny życzenia na Nowu Rok 🤣