Start
Mój profil

epstein i pliki z wyspy epsteina

Moderator: verysweetcherry
mistrzyniexcela
MoetGlass

epstein i pliki z wyspy epsteina

Post autor: mistrzyniexcela »

wandziaksy, co sadzicie o sprawie? z checia poczytam wasze przemyslenia. Wg mnie nie warto ufac temu co wydaja na swiatlo dzienne, bo Trump jest prezydentem i pewnie zaplaci niemala sumke aby nie wyszlo nic zwiazanego z nim
espumisan
RoyalBaby

Post autor: espumisan »

mistrzyniexcela pisze: czw gru 25, 2025 11:37 pm wandziaksy, co sadzicie o sprawie? z checia poczytam wasze przemyslenia. Wg mnie nie warto ufac temu co wydaja na swiatlo dzienne, bo Trump jest prezydentem i pewnie zaplaci niemala sumke aby nie wyszlo nic zwiazanego z nim
ale przecież już wyszło na niego
Awatar użytkownika
Smb911
RiczAsFak

Post autor: Smb911 »

Mnie to ciekawi czy on rzeczywiście nie żyje…
Czy gdzieś tam sobie jest skitrany
FikolMikol
Currently: planning drama

Post autor: FikolMikol »

Ja myślę że on zbierał haki na najważniejszych ludzi tego świata na zlecenie izraelskiego Mosadu.
Kasiakowalska1
Bagietka z szarlott

Post autor: Kasiakowalska1 »

Smb911 pisze: śr gru 31, 2025 4:35 pm Mnie to ciekawi czy on rzeczywiście nie żyje…
Czy gdzieś tam sobie jest skitrany
Tbh ja myślę że tak. Ale czy sam się zabił i faktycznie było jak media to przedstawiają to już inna kwestia. Daleka jestem od wiary w teorie spiskowe, i w związku z tą sprawą i innymi, ale naprawdę mega dziwne że akurat kamery siadły w tej chwili, że nikt tam niczego nie pilnował, a już zwłaszcza jego. Kto by go miał chronić i po co skoro typ miał haki na każdego ważniaka na tym świecie? A sprzątnięcie go byłoby bardzo wygodne dla wszystkich w to zamieszanych no bo informacje które zbierał byłyby wtedy kontrolowane w jakiś sposób. Nie wiem ale dziwna śmierdząca sprawa
Ghislane po jego śmierci też się ukrywała i zabarykadowała, kogo się bała, sędziego? Taki P Diddy w dpie miał proces, wiedział że kara która go spotka będzie jakaś śmieszna bo ma wpływy, może tu było podobnie? Może się cykała że też się z życiem pożegna.